1xBet sodeluje z Danijem Alvesom, da postane ambasador

Novice

2022-11-21

Najbolj odlikovan nogometaš na svetu, Dani Alves, je zdaj pri 1xBet. Dani Alves postane ambasador zaupanja vredne stavnice.

1xBet sodeluje z Danijem Alvesom, da postane ambasador

 Svetovno znani brazilski nogometaš Dani Alves je postal globalni ambasador znamke stavnica 1xBet. Stranki sta podpisali sporazum do leta 2024, ki označuje začetek dolgega in uspešnega partnerstva.

 "Veste, 1xBet in jaz sva si zelo podobna. Tako kot jaz si prizadevajo biti najboljši in imajo najvišje cilje. V svoji karieri mi je uspelo osvojiti več kot 40 trofej - verjamem, da bodo skupna zmagoslavja z 1xBet prinesla tudi veliko novih dosežkov.

Zelo sem vesela, da sem postala ambasadorka tako vrhunske znamke. Pred nami je veliko razburjenja in prijetnih presenečenj. Ne zamudite!"  

- Dani Alves je nadaljeval

 "Verjamem, da bo naše sodelovanje z Danijem tako uspešno kot njegova igralska kariera

- Predstavnik 1xbet komentira začetek sodelovanja z nogometaši.

Brazilec je v več kot 20 letih v igri osvojil 43 trofej, s čimer je najbolj nagrajeni nogometaš na svetu. Osvojil je veliko naslovov z igranjem za Barcelono in PSG, ki sta partnerja 1xBet. 

Tudi Dani Alves je uspešno igral za znane ekipe, kot so Juventus, Sevilla, São Paulo in seveda brazilska reprezentanca. Lani poleti se je pridružil mehiškemu klubu Pumas. Zdaj pri 39 letih še vedno igra na visoki ravni, tako da bo zmagoslavij še več!

Stavnica je za svoje stranke in ljubitelje Danija pripravila veliko fantastičnih ponudb in dogodkov. 

Mimogrede, ima več deset milijonov podpornikov! Samo na Instagramu ima športnik več kot 37 milijonov naročnikov. To je več kot dvakrat več kot prebivalstvo Bahie, brazilske zvezne države, kjer se je rodil.

Sledite Daniju Alvesu in 1xbet na družbenih omrežjih ter sodelujte v promocijah in aktivacijah! Veliko možnosti — 1xBet!

Zadnje novice

Nasveti za upravljanje denarja za majhne proračune igralnic
2022-11-26

Nasveti za upravljanje denarja za majhne proračune igralnic

Novice