22BET Pregled 2024 - Tips & Tricks

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus 300 €
Široka paleta plačil
12000+ slotov
Na voljo športne stave
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Široka paleta plačil
12000+ slotov
Na voljo športne stave
22BET is not available in your country. Please try:
Tips & Tricks

Tips & Tricks

Bonus ponudba, ki jo dobite v igralnici 22Bet, ni preveč zapletena. Obstaja pa nekaj stvari, ki jih morate upoštevati. Najpomembnejše je, da preberete pravila in pogoje bonusa, in če menite, da ne morete izpolniti, potem bonusa sploh ne bi smeli sprejeti.

Vsak bonus ima določene zahteve za stave in če tega ne storite, boste izgubili dobitke. Imate 30 dni, da izpolnite zahteve glede stav, kar je dovolj časa.

Če želite izkoristiti ponudbo bonusa dobrodošlice, se morate najprej registrirati za račun. Ko preverite svoj račun, naredite depozit v višini najmanj 10 USD.

Vnesite promocijsko kodo %PROMOCODE, da boste upravičeni do bonusa. Na voljo imate 30 dni, da izpolnite zahteve glede stav. Bonus je treba uporabiti za igre s kvoto najmanj 1,65 in vključuje zahteve za 10-kratne stave.

Kaj ne storiti

Kaj ne storiti

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati, je, da ne postavljate stav s kvoto, krajšo od 1,65, saj če to storite, ne boste izpolnili pogojev za stave.

Hkrati ne bi smeli čutiti potrebe po stavah na igre, ki imajo veliko višje kvote od minimalnih zahtevanih kvot. Ne pozabite, da imate s tem bonusom samo eno priložnost, zato jo morate kar najbolje izkoristiti.

Še preden prejmete bonus, morate opraviti obsežno raziskavo, in ko to storite, imate dovolj časa, da ga izpolnite.

5 nasvetov za začetnike

5 nasvetov za začetnike

Večina bonusov, ki jih ponujajo igralnice, je enostavna za uporabo. Kljub temu obstajajo določene stvari, ki jih morate izpolniti, da na koncu izplačate svoj dobitek.

Najpomembneje je, da najprej popolnoma razumete pogoje bonusa. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo morda prišli prav, ko boste naslednjič želeli uporabiti svojo ponudbo za prijavo:

Vzemi si čas – Imate 30 dni, da dokončate svoje stavne zahteve, tako da imate dovolj časa, da se seznanite z zahtevami za bonus in izpolnite bonus. Bodite previdni, če bonusa ne dokončate pravočasno, boste izgubili bonus sredstva. To vam daje dovolj časa, da počakate na recimo spodoben vikend z veliko dogodki in turnirji, ki vam bodo ponudili veliko možnosti za stave.

Stavite na kvote za kvalifikacije – Ko igrate z bonusnimi sredstvi, morate staviti na igre s kvoto najmanj 1,40. To še ni vse, vložiti morate zbirne stave na 3 različne izbire, tako da lahko stvari postanejo nekoliko bolj zahtevne kot običajno. Da si olajšate stvari, lahko uporabite orodje za primerjavo stavnih kvot, ki vam bo zelo olajšalo stvari.

Preberite drobni tisk – Ljudje se navadno strinjajo s pogoji, še preden jih preberejo in jih popolnoma razumejo. Svetujemo vam, da si vzamete nekaj časa in preberete drobni tisk. Obstaja nekaj pomembnih informacij, ki vam bodo pomagale razumeti pogoje bonusa. V primeru, da česa ne razumete, se lahko obrnete na podporo za stranke in popolnoma usposobljeni agenti za stranke vam bodo pomagali.

Mobilne stave v živo – 22Bet je dokaj nova igralnica in še vedno nimajo mobilne aplikacije, ki bi jo lahko uporabljali. To ne pomeni, da ne morete uživati v njihovih igrah na svoji ročni napravi. Do spletnega mesta lahko dostopate iz svojega mobilnega brskalnika. Tako lahko zlahka izpolnite svoje zahteve glede stav, ko ste zunaj. Vedno boste imeli dostop do svojega računa, če bo igralnica ponudila resno konkurenčne kvote.

Na voljo veliko promocij – Tudi če ste izkoristili bonus na prvi in drugi depozit, to ne pomeni, da se zabava tukaj konča. Obstajajo bonusi za ponovno nalaganje, ki zahtevajo, da polog opravite v sredo ali petek.