10 najboljših Adoptit Publishing Spletna Igralnica

Založba Adoptit je plod dveh poslovnih partnerjev z dolgoletnimi izkušnjami v industriji iger na srečo. To pojasnjuje, zakaj je to podjetje že tako prodrlo na trg spletnih igralnic, čeprav je bilo ustanovljeno šele leta 2016.

AdoptIt Publishing ustvarja nove in razburljive igralne avtomate za igralnice po vsem svetu z uporabo dolgoletnega znanja industrije in usposobljenih oblikovalcev. S poudarkom na pomoči njihovim razvijalcem iger pri uporabnosti pri ustvarjanju iger in izdelavi različnih igralnih avtomatov za spletne igralnice. S približno 20 igrami njegov portfelj kaže pristno iznajdljivost, ki bo razveselila spletne igralce, da bodo našli nekaj drugačnega v kateri koli igralniški igri Adoptit.

Poznavanje igralniške industrije AdoptIt Publishing odlikuje kot vrhunskega ponudnika programske opreme. Ta vpogled pomaga organizaciji pri ustvarjanju nekaterih najbolj domiselnih slotov. Nekatere izmed njihovih najbolj priljubljenih iger vključujejo Crashing Cages, Trip Trap Troll in Reel Angels.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Objavljanje AdoptIt v igralnicah v živo

Adoptit Publishing uporablja leta izkušenj v industriji in odlične oblikovalce za ustvarjanje edinstvenih in razburljivih igralnih avtomatov za različne igralnice po vsem svetu. Podjetje svoje strokovno znanje uporablja tudi za objavo igralnih iger za številne različne stranke. Zakaj je Adoptit Publishing odličen razvijalec programske opreme? Preprosto je; izkušnje v industriji. To znanje bo podjetju pomagalo ustvariti nekaj najboljših, inovativnih igralnih avtomatov v prihodnosti.

Ponujajo tudi številne storitve, ki jih drugi razvijalci programske opreme ne ponujajo, zaradi česar so bistveni del industrije igralnic v živo. Zdi se, da njihova baza na otoku Man daje fantastične igralne avtomate in brez dvoma bodo nadaljevali s svojim delom.

O založbi AdoptIt

AdoptIt Publishing je zasebno podjetje s sedežem v otok Man ki je bil ustvarjen leta 2016. Igralnice AdoptIt imajo dobiček od strasti razvijalca nove programske opreme in ekipe strokovnjakov v panogi, ki jim zagotavlja originalne lastne igre.

AdoptIt so ustanovili neverjetni umi v industriji iger na srečo. Danes zaposluje ekipo z več kot 25-letnimi izkušnjami v sektorju. AdoptIt je specializiran za licenciranje in gostovanje, poleg tega pa pomaga različnim ponudnikom ustvariti nekaj vrhunskih igralniških iger. AdoptIt je zaradi svojih izkušenj strateško postavljen tako, da ustvari najvidnejše igralne avtomate za igralce.

Podjetje želi igralcem ponuditi priložnost, da preizkusijo nove igre v živo. Podjetje ima veliko koristi od kompetenc Mika Hebdena in Ashley Sandyford-Sykes. Oba strokovnjaka sta prej delala za najboljše razvijalce v industriji, vključno z Openbet Casino Microgaming.

Edinstvene založniške funkcije Adoptit

Medtem ko je razvoj spletni igralni avtomati ključnega pomena za poslovni model Adoptit, podjetje ponuja tudi druge storitve. Založniška dejavnost je sklenila partnerstva z vodilnimi industrijskimi podjetji za zagotavljanje gostovanja, pomoči pri licenciranju in svetovanja glede intelektualne lastnine. 1x2 igranje, Igre naslednje generacije, in Verjetnost Jones je le nekaj podjetij, ki so tesno sodelovala z Adoptitom. AdoptIt je izdal nekaj najbolj priljubljenih igralnih avtomatov 1x2 Gaming in NextGen Gaming, ki so trenutno na trgu igralnic.

Igre AdoptIt Publishing v živo so ustvarjene v HTML in jih je mogoče igrati na mobilnih napravah. Ti igralni avtomati vključujejo vse od klasičnih avtomatov za sadje do bolj sofisticiranih iger z edinstvenimi temami. Nekatere njihove najbolj značilne igre so iz popolnoma različnih žanrov, ko gre za edinstvenost. Kamen, papir, škarje in svetovno prevlado Igre na temo rulete so na voljo v igralnicah, ki nosijo njihovo ime.

Rampage Riches

Rampage Riches, naslov Adoptit, ima štiri pošasti v slogu japonskih mang, ki se med seboj spopadajo v obliki petih kolutov.

Poleg običajnih divjin igralci odkrivajo radioaktivne divjine, ki naključno eksplodirajo in druge simbole spreminjajo v divjine. Možno je osvojiti tudi brezplačne vrtljaje v korakih po pet vrtljajev. Bonus Rampage omogoča igralcem, da izberejo pošast Kaiju in jo nato z veseljem opazujejo, kako uničuje mednarodna mesta, kot sta London in New York. Rampage Riches je odlična igra s 96–97 % RTP in brezplačnimi vrtljaji.

Ruleta Big Break

Purple Games, irsko igralniško podjetje, je izdalo Big Break Roulette, igro s športno tematiko. Ko se udeleženci potegujejo za vnaprej določene jackpote, igra združuje vznemirljivost snookerja in adrenalin evropske rulete. Stranska stava, imenovana The Big Break Accumulator, daje udeležencem možnost, da dobijo nagrado, če virtualni igralec snookerja na zaslonu naredi najpomembnejši break. Progresivni jackpot je nastavljen na 100.000 $ kot izhodišče.

Mahjong izmenjava

Mahjong Exchange je odprt za starodavne kitajske ljubitelje iger s ploščicami. To je igra, ki jo je razvil Adoptit, ki združuje vznemirjenje tradicionalnega Mahjonga in stavno vznemirjenje te programske opreme za igralnice v živo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak