BetVictor Pregled 2024 - Responsible Gaming

BetVictorResponsible Gambling
CASINORANK
8.21/10
BonusBonus 500 $ + 100 brezplačnih vrtljajev
Dnevni jackpoti
Podpora v živo na voljo 24/7
1000+ igralnih iger
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Dnevni jackpoti
Podpora v živo na voljo 24/7
1000+ igralnih iger
BetVictor is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Igre na srečo so zabavna dejavnost, ki vam bo pomagala preživeti nekaj časa. Vendar obstaja skupina igralcev, ki napačno razlagajo edini namen te dejavnosti in so tisti, ki zaidejo v težave in razvijejo odvisnost.

To je resno in zelo zapleteno vprašanje, vendar v večini primerov zasvojenost razvijejo igralci, ki verjamejo, da lahko z igranjem igralniških iger hitro zaslužijo denar ali zaslužijo.

Odvisnost od iger na srečo je resen problem, ki ga ne gre spregledati. Če menite, da postajate odvisni, morate narediti nekaj korakov za okrevanje. Pomagajo vam lahko številne različne organizacije in čim prej stopite v stik z eno od njih: · Gamcare: www.gamcare.org.uk - 0808 8020 133 · Anonimni igralci na srečo: www.gamblersanonymous.org.uk 08700 50 88 80 · Aplikacije za terapijo z igrami na srečo: Android ali iPhone · Denarno svetovanje: www.moneyadviceservice.org.uk/en

Omejitev depozita

Omejitev depozita

Igralcem svetujemo, da določijo nekaj omejitev za svoje račune v trenutku, ko jih ustvarijo. To je odlična stvar, ki vam bo pomagala obdržati nadzor nad igranjem iger in ne boste presegli proračuna. Na primer, če nastavite omejitev depozita, ko dosežete omejitev, ne boste mogli narediti novega depozita.

V trenutku, ko začnete povečevati limit, je to zanesljiv znak, da veliko časa preživite z igrami na srečo in bi si morali vzeti odmor.

Test samoocenjevanja

Test samoocenjevanja

Igre na srečo so zapleteno vprašanje, ki prizadene nekatere ljudi. Pri odvisnosti od iger na srečo, tako kot pri vsaki drugi odvisnosti, je ta, da začne kazati svoje znake, ko ste že globoko v težavah.

Zato imamo za vas vrsto vprašanj, ki vam bodo pomagala ugotoviti, ali imate težave ali ne. Samoumevno je, da morate biti iskreni, ko odgovarjate na ta vprašanja:

· Ali ostajate doma, da igrate na srečo in se izogibate obisku v službi ali šoli? · Ali igrate na srečo, da bi se izognili dolgčasu? · Ali igrate na srečo, dokler ne porabite vsega denarja? · Ali se počutite obupani, ko izgubite ves svoj denar in lahkone igram več na srečo? · Ali lažete o času in denarju, ki ga porabite za igre na srečo? · Ali si izposojate denar za igre na srečo? · Ste si kdaj izposodili denar za igre na srečo? · Ste že kdaj ukradli denar za igre na srečo? · Ste izgubili zanimanje za družino in hobije? · Ali menite, da se morate vrniti in igrati več, potem ko ste izgubili ves svoj denar?

Več pozitivnih odgovorov imate, večja je verjetnost, da imate težave z igrami na srečo. Vzemite si čas od iger na srečo in se osredotočite na druge pomembnejše stvari v svojem življenju.

Samoizključitev

Samoizključitev

Samoizključitev je funkcija, ki vam bo pomagala preprečiti igre na srečo. Ko uporabljate funkcijo samoizključitve, lahko zaprete svoj račun za daljše obdobje. V tem času ne boste mogli dostopati do svojega računa in nakazati sredstva. Račun lahko zaprete med 6 meseci in 5 leti.

Odgovorno igranje

Odgovorno igranje

Spletne igre na srečo so vznemirljiva zabava, a če želite uživati v tej dejavnosti, morate imeti veliko samokontrole in zmernosti. Na igre na srečo morate gledati kot na zabavno dejavnost in ne kot način zaslužka. Dejstvo je, da lahko v samo enem vrtenju zaslužite veliko denarja, vendar je mogoče tudi izgubiti veliko denarja.

Betvictor se zaveda te možnosti, zato zato ponujajo veliko različnih orodij, ki jih lahko uporabite, da vam pomagajo obdržati stvari pod nadzorom. Verjamemo, da če se zavedate vseh posledic odvisnosti od iger na srečo, boste do iger na srečo pristopili bolj previdno in ne boste imeli težav.

Preverjanje resničnosti

Preverjanje resničnosti

Preverjanje resničnosti je še eno odlično orodje, ki vam bo pomagalo pri upravljanju iger na srečo. Nastavite lahko časovne opomnike, ki vam bodo pokazali, kako dolgo že igrate na srečo. Po določenem času se bo prikazalo obvestilo in pasico boste morali izklopiti. Lahko nadaljujete z igranjem ali pa prenehate igrati in se takoj odjavite iz svojega računa.

Omejitev izdelka

Omejitev izdelka

Pri Betvictorju imate možnost blokirati dostop do določenih izdelkov. To je zelo koristno za igralce, ki lahko odgovorno stavijo na določene izdelke in se težje obvladujejo, ko stavijo na drug izdelek. Tako lahko na primer blokirate športni del, vendar boste še vedno lahko stavili v igralnici in obratno.

Igre na srečo mladoletnih

Igre na srečo mladoletnih

Ko ustvarite svoj račun pri Betvictorju, boste morali opraviti postopek preverjanja. Za dokazovanje identitete, naslova in načina plačila morate poslati kopije pravnih dokumentov. To se naredi, da igralnica ve, kdo ustvarja račun, in da vidi, ali je oseba, ki poskuša igrati na srečo, polnoletna za to.

Če imate kot starš račun v Betvictorju ali kateri koli drugi igralnici in si računalnik delite z mladoletnimi otroki, vam priporočamo, da varujete podatke o računu.

Če igralnica ob registraciji ne more potrditi vaše starosti, bo vaš račun blokirala, dokler ne pošljete dokazila, da ste starejši od 18 let in imate dovoljenje za igranje iger na srečo.