Pregled igralnice Bondibet - Account

Age Limit
Bondibet
Bondibet is not available in your country. Please try:
Metode pologa
MasterCardVisa
Trusted by
Curacao

Account

Da bi lahko igralci uživali v neverjetnih igralniških igrah, zahtevali bonuse in promocije ter bili del VIP programa igralnice BondiBet, morajo registrirati račun. Ko igralci registrirajo račun, se morajo strinjati s pravili in pogoji spletne igralnice.

Verjetno najpomembnejši T&C je starostna omejitev. Igralci, ki želijo registrirati račun v igralnici BondiBet, morajo biti starejši od 18 let. Pomembno je omeniti, da je v nekaterih državah zakonita starost za igre na srečo določena na 19 ali 21 let.

Registracija računa v igralnici BondiBet bo trajala le nekaj minut. Igralci lahko celoten postopek registracije opravijo tudi prek svoje mobilne naprave. Za uspešno registracijo računa morajo igralci slediti tem korakom:

  • Postopek registracije se začne z dostopom igralca do uradne strani igralnice, kar lahko stori s katere koli mobilne ali namizne naprave
  • Nato mora igralec klikniti na gumb "Join Now", ki se nahaja v zgornjem desnem kotu zaslona, da začne postopek registracije
  • V pojavnem oknu bo moral igralec vnesti vse zahtevane osebne podatke, kot so e-pošta, geslo in valuta
  • Zadnji korak je, da potrdite polje s pogoji in določili, da se strinjate, in kliknete gumb Vpis, da zaključite postopek.

Ponovno odpri račun

V primeru zaprtja igralčevega računa BondiBet se lahko obrne na skupino za podporo uporabnikom igralnice in jih prosi za ponovno odprtje računa. Ekipa za podporo strankam bo skoraj takoj odgovorila na poizvedbo in igralec bo dobil svoj račun nazaj.

Omejitev računa

V igralnici BondiBet je igralcem prepovedano registrirati več računov. Tisti, ki to storijo, se soočijo s tveganjem, da jim bodo operaterji blokirali ali trajno ukinili račun. Vse igralniške storitve so na voljo igralcu, ki ima en račun in en naslov IP. Igralniške bonuse in promocije lahko prejmete samo s tega enega računa.

Postopek preverjanja

Kot vsaka spletna igralnica tudi BondiBet prosi novo registriranega igralca, da potrdi svoj račun, potem ko ga uspešno registrira. Preverjanje je potrebno zaradi dejstva, da igralci ne morejo dvigniti svojih sredstev, dokler ne opravijo tega pomembnega koraka.

Za potrditev svojega računa pri BondiBet bo moral igralec igralnici posredovati slike osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja ali potnega lista ter račun za komunalne storitve na igralčevo ime. Upravljavec igralnice bo zahteval tudi sliko z igralčeve kreditne ali debetne kartice, da dokaže, da je njegova last.

Igralci lahko skenirajo te dokumente ali pa jih posnamejo. Potem bodo morali igralci poslati te slike ekipi za podporo uporabnikom igralnice. Ko igralnica prejme in pregleda datoteke, bo preverila igralčev račun, kar bo opravljeno v 5 delovnih dneh.

Bonus za nov račun

Ko ustvarijo račun v igralnici BondiBet, bodo igralci prejeli 25 brezplačnih vrtljajev, ne da bi v zameno opravili kakršen koli polog. Prav tako se lahko prijavijo na ponudbo dobrodošlice, ki jih nagradi za prve tri bonuse za polog, ki jih naredijo. Te nagrade so strukturirane na naslednji način:

  • Bonus za 1. depozit: 200 % bonus za depozit do 2.000 $ in 30 brezplačnih vrtljajev
  • Bonus za 2. depozit: 250 % bonus za depozit do 2.500 $ in 50 brezplačnih vrtljajev
  • Bonus za 3. depozit: 300-odstotni bonus za depozit do 3000 $ in 30 brezplačnih vrtljajev

Skupna nagrada, ki jo igralec prejme s ponudbo dobrodošlice, lahko znaša do 7.500 $ in 110 brezplačnih vrtljajev. Pomembno je omeniti, da morajo igralci prebrati pravila in pogoje, preden zahtevajo ponudbo dobrodošlice, saj lahko tam najdejo ključne informacije o obdobju veljavnosti, zahtevah za stave, minimalnih zahtevanih depozitih itd.

Če želite zahtevati bonus za prvi depozit, mora igralec položiti najmanj 10 $, bonus za drugi depozit zahteva minimalni depozit v višini 25 $, medtem ko se bonus za tretji depozit podeli, ko igralec položi najmanj 35 $.

Za brezplačne vrtljaje, ki jih igralci prejmejo iz ponudbe dobrodošlice, ni nobenih zahtev glede stav, vendar brezplačni vrtljaji, ki jih zahtevajo ob registraciji, vključujejo zahteve glede stav x20. Igralci morajo tudi 35-krat staviti bonus sredstva in morebitne dobitke, pridobljene z njimi, preden jih lahko dvignejo.

Ta bonus dobrodošlice ima obdobje veljavnosti 7 dni in je na voljo samo za novo registrirane igralce, ki jih lahko zahtevajo samo enkrat. Predstavljene brezplačne vrtljaje je mogoče uporabiti le pri določenih igralnih avtomatih, ki si jih lahko igralci ogledajo z dostopom do razdelka Brezplačni vrtljaji, ki se nahaja na domači strani igralnice.

Dobitki z brezplačnimi vrtljaji, ki so podeljeni ob registraciji, so omejeni na 100 $, medtem ko je največji znesek, ki ga lahko igralci osvojijo z brezplačnimi vrtljaji, ki so del bonusa dobrodošlice, nastavljen na 200 $. Obstaja največja omejitev stave, ki jo lahko igralci položijo z bonusnimi sredstvi ali brezplačnimi vrtljaji, ki je nastavljena na 5 USD.

Total score8.2
Prednosti
Slabosti
- Provizija za določene načine plačila
- Številne državne omejitve

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (7)
Bonus brezplačnih vrtljajevBonus cashbackBonus dobrodošliceBonus na pologBonus ob prijaviBrezplačni denarni bonusTedenski bonus
DržaveDržave (1)
Avstralija
IgreIgre (6)
JezikiJeziki (4)
Angleški jezik
Francoski jezik
Nemški jezik
Španski jezik
LicenceLicence (1)
Metode pologaMetode pologa (11)
Programska opremaProgramska oprema (4)
ValuteValute (12)
Ameriški dolar
Argentinski peso
Avstralski dolar
Brazilski real
Britanski funt
Evro
Japonski jen
Južnoafriški rand
Južnokorejski von
Kanadski dolar
Novi tajvanski dolar
Tunizijski dinar
Vrsta podporeVrsta podpore (2)