Pregled igralnice Bondibet - Responsible Gaming

Age Limit
Bondibet
Bondibet is not available in your country. Please try:
Metode pologa
MasterCardVisa
Trusted by
Curacao
Total score8.2
Prednosti
Slabosti
- Provizija za določene načine plačila
- Številne državne omejitve

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (7)
Bonus brezplačnih vrtljajevBonus cashbackBonus dobrodošliceBonus na pologBonus ob prijaviBrezplačni denarni bonusTedenski bonus
DržaveDržave (1)
Avstralija
IgreIgre (6)
JezikiJeziki (4)
Angleški jezik
Francoski jezik
Nemški jezik
Španski jezik
LicenceLicence (1)
Metode pologaMetode pologa (11)
Programska opremaProgramska oprema (4)
ValuteValute (12)
Ameriški dolar
Argentinski peso
Avstralski dolar
Brazilski real
Britanski funt
Evro
Japonski jen
Južnoafriški rand
Južnokorejski von
Kanadski dolar
Novi tajvanski dolar
Tunizijski dinar
Vrsta podporeVrsta podpore (2)

Responsible Gaming

Odvisnost od iger na srečo je zelo resna težava, ki lahko škoduje igralcem, če se z njo ne spopadejo pravočasno. Če se igralci počutijo, kot da ne morejo prenehati s stavami v igralniških igrah, morajo stopiti v stik z GamCare in Gamblers Anonymous, organizacijama, ki igralcem pomagata premagati težave z odvisnostjo od iger na srečo.

BondiBet Casino zelo skrbi za varnost in dobro počutje svojih članov. Zaradi tega razloga ta spletna igralnica sodeluje z GamCare in Gamblers Anonymous. To so organizacije, ki pomagajo igralcu, ki se sooča z odvisnostjo od iger na srečo.

Vsak igralec, ki želi stopiti v stik z GamCare, lahko to stori preko njihove uradne spletne strani, ki je https://www.gamcare.org.uk/ali preko telefonske številke 0845 6000 133.

Igralci, ki želijo stopiti v stik z Gambling Anonymous, lahko to storijo prek njihove spletne strani, ki je https://www.gamblersanonymous.org/ga/.

Omejitev depozita

Da bi zagotovili, da igralec v igralnici BondiBet igra odgovorno, so operaterji uvedli omejitev depozita, ki igralcu omogoča, da nastavi najvišji znesek sredstev, ki jih lahko položi in igra v spletni igralnici.

S tem igralci omejujejo svoj proračun, pa tudi čas, ki ga preživijo v spletni igralnici, kar jim lahko pomaga preprečiti razvoj odvisnosti od iger na srečo. Za nastavitev omejitve depozita se bodo morali igralci obrniti na ekipo za podporo strankam pri BondiBet.

Samoocenjevalni test

Igralnica BonbdiBet ponuja igralcem, ki jih skrbi, da bi postali odvisni od iger na srečo, priložnost, da se ocenijo. Ta spletna igralnica zelo tesno sodeluje z GamCare, ki je zunanje odzivno telo za igre na srečo, ki pomaga tistim igralcem, ki želijo oceniti svojo situacijo. Igralnica bo igralce preusmerila na spletno mesto GamCare, kjer bodo lahko opravili samoocenjevalni test.

Samoizključitev

V igralnici BondiBet se lahko igralec, ki meni, da zapravlja preveč denarja in časa za igranje igralniških iger, sam izključi oziroma z drugimi besedami začasno blokira svoj račun.

Pomembno je vedeti, da bodo igralci svoja preostala sredstva prejeli s svojega igralniškega računa, ko se izteče obdobje samoizključitve.

Odgovorno igranje

BondiBet je odločen zaščititi igralce, ki stavijo v njegovi igralnici, zato je popolnoma zavezan odgovornemu igranju. Zato ta spletna igralnica sodeluje z dvema najboljšima svetovnima organizacijama, ki pomagata igralcem, ki so zasvojeni z igrami na srečo.

Igralec, ki želi preprečiti zasvojenost z igrami na srečo in škodo, mora imeti v mislih naslednje:

  • Igranje v igralniških igrah naj bi se izvajalo le v zabavne namene
  • Igralci naj vedno igrajo za užitek in ne za lovljenje izgub, saj lahko to povzroči zasvojenost z igrami na srečo
  • Igralci morajo omejiti čas in denar, ki ga porabijo v spletni igralnici
  • Če igralci menijo, da razvijajo odvisnost od iger na srečo, naj se obrnejo na ugledne organizacije za odvisnost od iger na srečo.

Preverjanje resničnosti

V igralnici BondiBet lahko igralci vedno vidijo, koliko denarja in časa so porabili na spletni strani igralnice, kar je prikazano na igralnih zaslonih. Ta spletna igralnica zagotavlja tudi točnost igralčevih podatkov za številne menjalne tečaje.

Mladoletne igre na srečo

Poleg ukrepov, ki jih igralnica BondiBet izvaja za zagotavljanje, da igralci ne postanejo zasvojeni z igrami na srečo, ta spletna igralnica ščiti tudi vse mladoletne igralce tako, da poskrbi, da ne registrirajo računa.

Zaradi tega lahko v tej spletni igralnici samo igralci, stari 18 let ali več, registrirajo račun na njeni spletni strani. Za preverjanje starosti bo spletna igralnica od igralca zahtevala fotografije osebne izkaznice, vozniškega dovoljenja, potnega lista, računa za komunalne storitve itd.