Pregled igralnice Bondibet - Withdrawals

Age Limit
Bondibet
Bondibet is not available in your country. Please try:
Metode pologa
MasterCardVisa
Trusted by
Curacao

Withdrawals

Ko ustvarijo račun v BondiBet Casinoju in stavijo na nekatere od razpoložljivih igralniških iger, bodo igralci lahko dvignili svoj dobitek, ki so ga dosegli v teh igrah, kot tudi iz bonusov in promocij, za katere so zaprosili.

Ker ta ugledna spletna igralnica uporablja najnovejšo tehnologijo šifriranja SSL, so lahko igralci prepričani, da bodo vse njihove transakcije varne in da bodo njihovi osebni podatki zaščiteni pred nezaželenimi tretjimi osebami. V igralnici BondiBet se lahko igralci odločijo za dvig svojega denarja z več možnostmi plačila, kjer se čas obdelave razlikuje od ene možnosti do druge.

Prvič, igralnica BondiBet bo zaračunala provizijo le, če igralci svoj denar dvignejo prek banke. Igralci se bodo morali prijaviti v svoj igralniški račun in dostopati do blagajne. Tam lahko izberejo enega od razpoložljivih načinov plačila, da dvignejo svoj denar. Načini plačila, ki so na voljo v igralnici BondiBet, so naslednji:

 • ecoPayz: najnižji znesek dviga za to možnost plačila je 50 USD
 • Bitcoin: najnižja omejitev dviga za Bitcoin je 30 USD
 • Litecoin: dvig z Litecoinom vključuje minimalno omejitev 30 USD
 • Bančno nakazilo: dvig iz banke zahteva, da igralci dvignejo najmanj 500 $

Pravila se nanašajo na dvige, ki se izvajajo za igralčeve dobitke, ki jih je pridobil s svojim pravim denarjem v igralnici BondiBet. Glede dviga bonus denarja veljajo druga pravila. Igralci se morajo zavedati, da ima vsak bonus za depozit v tej spletni igralnici določene zahteve glede stav.

Te zahteve glede stav navajajo znesek, ki ga morajo igralci staviti, preden lahko dvignejo morebitne dobitke, pridobljene z bonusom. Na primer, trije depozitni bonusi iz ponudbe dobrodošlice imajo zahteve glede stav x35 in minimalni depozit v višini 10 $, 25 $ oziroma 35 $.

To pomeni, da bo moral igralec staviti vsaj 350 $ za bonus za prvi depozit, 875 $ za bonus za drugi depozit in 1.225 $ za bonus za tretji depozit. Zahteve za stave se izračunajo tako, da se prispevek za stave, ki je x35, pomnoži z depozitom, ki znaša 10 USD, 25 USD in 35 USD.

Čas umika

Kot smo že omenili, ima vsaka metoda dviga v igralnici BondiBet določen čas obdelave in ko upravljavec igralnice obdela igralčeva sredstva, bodo ta prenesena na izbrano bančno metodo. Čas obdelave za vsakega od predstavljenih načinov dviga v igralnici BondiBet je naslednji:

 • ecoPayz: obdelava dvigov z ecoPayz lahko traja do 72 ur
 • Bitcoin: igralci, ki dvigujejo svoj denar z Bitcoinom, ga bodo prejeli takoj
 • Litecoin: vsi dvigi z Litecoinom so takojšnji
 • Bančno nakazilo: obdelava dvigov z bančnim nakazilom bo trajala od 5 do 15 delovnih dni

Bonus pri dvigu

Za pridobitev bonusa v igralnici BondiBet se mora igralec najprej registrirati in potrditi račun. Po tem lahko igralec izbere želeni bonus za depozit na tekmi in izvede depozit, ki je enak ali višji od zahtevanega minimuma.

Igralnica BondiBet bo nato igralca nagradila z bonusom, za katerega je zaprosil. Če želite dvigniti bonus sredstva in morebitne dobitke, pridobljene z njimi, mora igralec najprej izpolniti zahteve za stave, ki so nastavljene na x35 za vse bonuse za depozite tekem. Po tem bo igralec lahko dvignil bonus in svoje dobitke z enim od razpoložljivih načinov plačila.

Kako umakniti

Postopek dviga v igralnici BondiBet je zelo enostaven in enostaven za izvedbo. Da bi lahko igralec dvignil sredstva iz te spletne igralnice, se bo seveda moral registrirati in verificirati račun. Prijava v igralnico BondiBet ni težka, saj od igralcev zahteva le, da operaterju igralnice posredujejo nekaj osnovnih osebnih podatkov.

Po tem bodo morali igralci verificirati svoj račun, kar storijo tako, da operaterju igralnice predložijo določene dokumente. Ko so dokumenti poslani, bo igralčev račun takoj preverjen.

Ko je ta del končan, lahko igralci zdaj dvignejo sredstva s svojih računov. Za to bodo morali odpreti »Moj račun« in nato izbrati razdelek »Zahteva za dvig«. Tam lahko igralec odda zahtevo za izplačilo tako, da vnese želeni znesek, ki ga želi izplačati, in izbere način plačila.

Razpoložljivi načini plačila v igralnici BondiBet so ecoPayz, Bitcoin, Litecoin in bančno nakazilo. Igralci morajo upoštevati, da ima vsaka od teh plačilnih metod različne najnižje omejitve dviga, medtem ko ecoPayz zahteva najmanj 50 USD, bančno nakazilo ima minimalno omejitev dviga 500 USD, medtem ko Bitcoin in Litecoin zahtevata najmanj 30 USD za dvig.

Poleg tega se čas obdelave razlikuje med posameznimi načini plačila. Čas obdelave za ecoPayz lahko traja do 72 ur, Bitcoin in Litecoin imata takojšen čas obdelave, bančno nakazilo pa bo trajalo od 5 do 15 delovnih dni za obdelavo in prenos sredstev.

Po izbiri načina plačila in vpisu želenega zneska preostane le še potrditev dviga in potrpežljivo čakanje na nakazilo sredstev.

Valuta

Igralnica BondiBet ponuja svojim igralcem ne preveč metod dviga, pri čemer jih večina ponuja takojšen čas obdelave. Toda ta spletna igralnica omogoča igralcem, da dvignejo svoje dobitke v več valutah, ki so enake kot valute depozita, ki so naslednje:

 • Evro
 • Ameriški dolar
 • avstralski dolar
 • kanadski dolar
 • argentinski peso
 • Brazilski Real
 • južnoafriški rand
 • Bitcoin Cash
 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • TRON
 • Tether
Total score8.2
Prednosti
Slabosti
- Provizija za določene načine plačila
- Številne državne omejitve

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (7)
Bonus brezplačnih vrtljajevBonus cashbackBonus dobrodošliceBonus na pologBonus ob prijaviBrezplačni denarni bonusTedenski bonus
DržaveDržave (1)
Avstralija
IgreIgre (6)
JezikiJeziki (4)
Angleški jezik
Francoski jezik
Nemški jezik
Španski jezik
LicenceLicence (1)
Metode pologaMetode pologa (11)
Programska opremaProgramska oprema (4)
ValuteValute (12)
Ameriški dolar
Argentinski peso
Avstralski dolar
Brazilski real
Britanski funt
Evro
Japonski jen
Južnoafriški rand
Južnokorejski von
Kanadski dolar
Novi tajvanski dolar
Tunizijski dinar
Vrsta podporeVrsta podpore (2)