Kaj morajo igralci vedeti, preden zahtevajo igralniške kredite brezplačnih vrtljajev

Bonus brezplačnih vrtljajev

2022-12-13

Benard Maumo

Konkurenca za igralce spletnih igralnic še nikoli ni bila hujša. Z novimi in boljšimi spletnimi igralnicami, ki se dnevno uvajajo, morajo operaterji ostati korak pred njimi s ponudbo bonusov, kot so brezplačni vrtljaji. Ti brezplačni krediti za igralnice dajejo novim in zvestim igralcem priložnost, da brezplačno igrajo na igralnih avtomatih, ne da bi tvegali dejanski denar. 

Kaj morajo igralci vedeti, preden zahtevajo igralniške kredite brezplačnih vrtljajev

Če pa ste nov igralec, vas bo morda zamikalo, da bi zahtevali največje brezplačne vrtljaje v svetu iGaming. Na vašo žalost imajo lahko bonus vrtljaji nekaj skritih pogojev, ki lahko omogočijo ali prekinejo brezplačne seje. Zato morate prebrati ta vodnik za brezplačne vrtljaje v spletni igralnici, preden zahtevate brezplačne vrtljaje na spletni strani igralnice. 

Kaj so brezplačni vrtljaji spletne igralnice?

Že samo ime pojasnjuje, kaj je ta bonus v spletni igralnici. Brezplačni vrtljaji so brezplačni igralni krediti, ki jih prejmejo igralci igralnih avtomatov. Z drugimi besedami, igralnica vam lahko omogoči večkratno vrtenje igralnega avtomata, ne da bi porabili svoj dragoceni denar. Brezplačna in preprosta narava te bonusne nagrade za spletne igralnice je privlačna za začetnike in izkušene igralce. 

V večini primerov, brezplačni vrtljaji spletne igralnice prejmejo novi igralci, ki uspešno zaključijo postopek prijave. Številne igralnice pogosto vključujejo brezplačne vrtljaje v svoje promocije bonusov za ujemanje depozitov, bonus vrtljaje pa je mogoče knjižiti v več obrokih. Včasih lahko zvesti igralci dobijo tudi brezplačne vrtljaje na igralnem avtomatu, ki ga želi upravljavec promovirati.

Toda bonusi brezplačnih vrtljajev niso le samostojne nagrade spletne igralnice. Med igranjem na večini igralnih avtomatov lahko dobite tudi bonus kroge vrtenja. Vse, kar je potrebno, je pridobiti vsaj tri razpršene simbole za vstop v bonusne kroge. Nekatere igre lahko igralcem celo omogočijo, da osvojijo več brezplačnih vrtljajev, potem ko v bonusnih krogih dosežejo enako število raztresenih točk.

Vodnik za izbiro brezplačnih vrtljajev spletne igralnice

Kot je bilo že omenjeno, so novi igralci spletnih igralnic krivi, če zahtevajo kakršno koli promocijo brezplačnega vrtenja, ki je videti dobro s prostim očesom. Vendar jih ne morete zares kriviti, ker imajo vsi hazarderji neugasljivo žejo po zmagi. Večji bonusi so običajno boljši za večino igralcev spletnih igralnic. 

Spodaj je nekaj pomembnih premislekov pri izbiri kredita za brezplačno vrtenje v spletni igralnici:

Rob hiše igralnega avtomata

House edge je najhujša nočna mora za vsakega igralca v spletni igralnici. Ta stopnja predstavlja znesek, ki ga igralnica obdrži od vsake vaše brezplačne stave. Če ima igralni avtomat 4 % prednost hiše, hiša obdrži 4 $ od vsakih možnih 100 $. Številni igralni avtomati prikazujejo RTP (return to player) stopnjo namesto prednostne hiše. Torej odštejte RTP od 100 %, da dobite prednost hiše.

S tem v mislih je očitno, da bo nižja prednost hiše igralnih avtomatov ugodna za vaše brezplačne vrtljaje. Stvar je v tem, da prednost hiše neposredno vpliva na povprečni znesek, ki ga izgubite na uro. To pomeni, da morajo igralci skrbno izbrati igralne avtomate, ki izpolnjujejo pogoje za kredite brezplačnih vrtljajev. 

Ob predpostavki, da igrate 500 vrtljajev na uro in vsak vrtljaj stane 5 $ pri igri s 4-odstotno prednostjo hiše. V tem primeru bo vaša pričakovana urna izguba 100 USD. Iz te matematike lahko varno sklepate, da višja prednost hiše vodi do večjih izgub brezplačnega vrtenja. K sreči rob hiše dohiti šele po tisočih krogih  vse spletne igralniške igre. 

Stavne zahteve

Niste izpolnili zahtev glede stav, če mislite, da je prednost hiše "hudič" v promociji brezplačnega vrtenja. Brezplačni vrtljaji so lahko videti kot eden od tistih kreditov za brezplačne stave igranje na najboljših spletnih igralnicah. Toda če pogledate pobliže, boste ugotovili, da je igralnica vključevala igranje skozi zahteve. To je, kolikokrat morate igrati z dobroimetji brezplačnega vrtenja, preden dvignete dobitek. 

Na primer, promocija brezplačnega vrtenja ima lahko do 30-kratne zahteve glede stav. Če je temu tako, morate igrati z bonus krediti do 30-krat, da dvignete vse nabrane dobitke. Torej, če je zahteva po igranju previsoka, ne izkoristite brezplačnih vrtljajev. Enako razmišljajte, ko zahtevate kateri koli bonus v spletni igralnici. 

Varianca in pogostost zadetkov

Promocija brezplačnega vrtenja v spletni igralnici ima lahko ugodne zahteve glede stav, vendar bo varianca/pogostost zadetkov določila, kako pogosto boste zmagali. Varianca ali volatilnost igralnega avtomata je, kako pogosto se igra izplača in koliko. 

Igralni avtomati z nizko volatilnostjo izplačujejo pogosteje, vendar v majhnih zneskih, medtem ko velja obratno za zelo nestanovitne naslove. Skratka, igranje na igralnem avtomatu z nizko volatilnostjo je idealno, če želite nekaj osvojiti v krogih bonus vrtenja. Še vedno pa lahko zadenete jackpot v zelo nestanovitnem avtomatu.

Torej, kako lahko potrdite volatilnost igralnega avtomata? Za začetek igrajte s krediti za brezplačno vrtenje, da boste vedeli, kako pogosto se igra izplača. Da bi to zagotovili, lahko uporabite tudi druge bonuse spletnih igralnic, kot so bonusi za depozit in bonuse brez depozita. 

A ker so bonusi običajno omejeni, je najbolje igrati brezplačno demo različico igralnega avtomata. Brezplačna demo različica vam omogoča, da odigrate na tisoče krogov z virtualnim denarjem in naredite bistven zaključek. 

Druge zahteve za bonuse brezplačnih vrtljajev

Če nagrada za brezplačno vrtenje ustreza zgornjim kontrolnim seznamom, preberite pogoje, da preverite obdobje veljavnosti. Vsi bonusi spletnih igralnic imajo obdobje veljavnosti, po katerem bo stran promocijo umaknila. V idealnem primeru bi moralo biti obdobje za izpolnitev stavnih zahtev realno. Ne zahtevajte bonusa 300 brezplačnih vrtljajev z enodnevnim obdobjem, da izpolnite zahteve. Ne pozabite, da imate poleg igranja na spletnih igralnih avtomatih še druge stvari. 

Prav tako je ključnega pomena, da potrdite omejitev stave dobroimetja za brezplačno vrtenje. Igralniški bonus z višjo minimalno mejo stave vam bo omogočil, da veliko hitreje izpolnite zahteve igranja. Po drugi strani pa bodo vaši krediti za brezplačno vrtenje hitreje izčrpani. Torej ne sme biti prenizka ali previsoka. 

Nobena strategija ne deluje z brezplačnimi vrtljaji

Jasno lahko vidite, kako delujejo brezplačni vrtljaji najboljše aplikacije za spletne igralnice. Toda čeprav upoštevanje funkcij, kot so zahteve glede stav, prednost hiše in varianca igre, povečajo vaše možnosti za izplačilo, je pomembno upoštevati, da so igralni avtomati igre na srečo. Zagotovo je ugotovljeno, da boste po vrtenju kolutov ostali gledalec.

V ta namen je priporočljivo znižati vaša pričakovanja glede izplačila iz kreditov brezplačnega vrtenja ali stav s pravim denarjem. Ujemanje dobitnih simbolov na igralnem avtomatu je zadeva 50/50. In še huje je, ker ima hiša vedno prednost. Torej, igrajte igralne avtomate za zabavo in vse brezplačne dobitke upoštevajte kot bonuse. Ne pozabite, igrajte na vseh plačilnih linijah!

Zadnje novice

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers
2023-03-28

Red Tiger dodaja Megaways Engine NetEntovim Blood Suckers

Novice