Povečanje dobitkov z bonusi brezplačnih vrtljajev

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Spletne igralnice ponujajo različne promocije bonusov, da privabijo in osrečijo igralce. Eden najbolj razširjenih igralniških bonusov so brezplačni vrtljaji. To so brezplačni bonusni krogi, v katerih lahko igralci preizkusijo svojo srečo na določenem igralnem mestu ali celotni knjižnici igralnih avtomatov in osvojijo izplačilo na srečen dan.

Toda ne glede na to, kako preprosti so bonusi za brezplačne vrtljaje, mnogi igralci ne uspejo kar najbolje izkoristiti njih zaradi preprostih napak. Ta vodnik torej obravnava nekaj koristnih načinov za izkoriščanje bonusov brezplačnih vrtljajev in osvojitev pravega denarja.

Povečanje dobitkov z bonusi brezplačnih vrtljajev

Kaj so igralniški bonusi brezplačnih vrtljajev?

Kot že ime pove, a bonus brezplačnih vrtljajev v igralnici je promocijska ponudba za igralce, da brezplačno vrtijo kolute izbranih igralnih avtomatov. Večina igralnic ponuja te bonuse kot del paketa dobrodošlice ali samostojne nagrade za nove in zveste igralce.

Kljub temu so bonusi brezplačnih vrtljajev lahko brezplačni vrtljaji brez pologa ali brezplačni vrtljaji. Pri vrtljajih pologa morajo igralci ustvariti račun v igralnici in opraviti minimalni kvalificirani depozit, da zahtevajo bonus vrtljaje. Nasprotno pa lahko igralci zahtevajo brezplačne vrtljaje brez pologa, ne da bi morali karkoli položiti. Samo ustvarite igralniški račun in vrtljaji so vsi vaši.

Nasveti za pomoč igralcem pri izkoriščanju brezplačnih vrtljajev v igralnici

Najprej je pomembno vedeti, da rezultati igralnih avtomatov v celoti temeljijo na sreči. To pomeni, da ni zanesljive strategije vrtenja, ki bi zmanjšala prednost hiše igralnega avtomata najboljše spletne igralnice. Kljub temu je spodaj nekaj nasvetov za pogostejše osvajanje pravega denarja z bonusnimi vrtljaji:

\\. Preverite RTP igre

Ker brezplačni vrtljaji se igrajo na igralnih avtomatih, je bistveno razmisliti o vrnitvi igralnega avtomata igralcu. RTP je kvota za izplačilo igre na avtomatu. Na primer, če ima kvalificirani igralni avtomat 95 % RTP, je največji znesek, ki ga lahko igralci dobijo s stavo 100 kovancev, 95. Očitno je, da višji RTP pomeni več možnosti za zmago. Priporočljivo je igrati spletne igralne avtomate z vsaj 96 % RTP, razen če gre za igro jackpot.

Kaj je RTP v spletnih igralnicah: obsežen vodnik

2. Raziščite House Edge

House edge je najhujša nočna mora za vsakega igralca v spletni igralnici. Ta stopnja predstavlja znesek, ki ga igralnica obdrži od vsake vaše brezplačne stave. Če ima igralni avtomat 4 % prednost hiše, hiša obdrži 4 $ od vsakih možnih 100 $. Številni igralni avtomati prikazujejo RTP (return to player) stopnjo namesto prednostne hiše. Torej, odštejte RTP od 100 %, da dobite prednost hiše.

S tem v mislih je očitno, da bo nižja prednost hiše igralnih avtomatov ugodna za vaše brezplačne vrtljaje. Stvar je v tem, da prednost hiše neposredno vpliva na povprečni znesek, ki ga izgubite na uro. To pomeni, da morajo igralci skrbno izbrati igralne avtomate, ki izpolnjujejo pogoje za kredite brezplačnih vrtljajev.

Ob predpostavki, da igrate 500 vrtljajev na uro in vsak vrtljaj stane 5 $ pri igri s 4-odstotno prednostjo hiše. V tem primeru bo vaša pričakovana urna izguba 100 USD. Iz te matematike lahko varno sklepate, da višja prednost hiše vodi do večjih izgub brezplačnega vrtenja. K sreči prednost hiše dohiti šele po tisočih krogih vseh spletnih igralniških iger.

3. Izberite reže z nizko varianco

Druga kritična lastnost igralnega avtomata, ki jo je treba upoštevati pred igranjem brezplačnih vrtljajev, je varianca ali volatilnost. Reži z visoko varianco se izplačajo redkeje, vendar v znatnih zneskih. To pomeni, da se bodo igralčevi brezplačni vrtljaji verjetno izpraznili, preden bo dobil izplačilo na takih igralnih avtomatih. Torej, igrajte brezplačne vrtljaje v igri z nizko volatilnostjo. Ne pozabite, da morajo igralci kar najbolje izkoristiti dodatne vrtljaje čim prej.

4. Preverite obdobje izteka bonusa

Po prevzemu bonusnih vrtljajev bo večina igralnic določila trajanje njihove uporabe v izbrane igre. Z drugimi besedami, igralci iger nimajo večnosti za igranje s temi nagradami. Iz tega razloga je najbolje, da se odločite za bonus vrtljaje z najdaljšim časom, kar daje igralcem dovolj časa za izvedbo kakršne koli strategije, ki jo imajo. Najpogostejše trajanje brezplačnega vrtenja je sedem dni.

\\. Igrajte z nizkimi stavnimi zahtevami

Všeč mi je drugi bonusi spletnih igralnic, brezplačni vrtljaji zahtevajo stave. To je, kolikokrat morajo igralci staviti pravi denar, preden dvignejo dobitke iz bonus denarja. Vendar upoštevajte, da je možno najti brezplačne vrtljaje brez stav, čeprav se bodo igralci morda morali poglobiti.

Predpostavimo, da spletna igralnica nudi novim igralcem 200 brezplačnih vrtljajev s 30-kratno stavno zahtevo. Nato igralec z brezplačnimi vrtljaji osvoji 30 $. Preden izplačajo dobitke, morajo staviti 900 $ (30 $ x 30). Nižja kot je torej zahteva po igranju, večja je možnost za izplačilo.

Kakšne so zahteve za stavne bonuse v spletni igralnici?

6. Vaja dela mojstra

Ko prevzamete bonus vrtljaje, jih ne hitite igrati. Namesto tega igrajte brezplačno demo različico igre, da boste izvedeli, kako se izplača in tabelo plačil. Večina igralnic igralcem omogoča igranje brezplačnih igralnih avtomatov, čeprav so te igre na voljo tudi na nekaterih spletnih mestih z ocenami. Igralci lahko uporabijo to izkušnjo, da poznajo varianco igre in RTP, čeprav bo potrebnih na tisoče vrtljajev, da karkoli sklepajo.

7. Nakupujte najboljše bonuse

Novi igralci ne smejo zahtevati ničesar, kar jim vrže igralnica, samo zato, ker jim je všeč blagovna znamka. Stvar je v tem, da je konkurenca za igralce dandanes huda. Zato se spletne igralnice trudijo preseči druga drugo s ponudbo najboljših bonus ponudb. Možno je najti igralnico, ki ponuja več brezplačnih vrtljajev in nižje zahteve glede stav. Vendar vedno zagotovite, da ima spletno mesto iger na srečo licenco in da ga ureja ugleden organ.

8. Zabavajte se z bonusnimi vrtljaji

To je res najboljši nasvet, ki ga hazarderji lahko dobijo. Tako kot kateri koli drugi igralniški bonus so tudi brezplačni vrtljaji vezani na nize. Včasih je za nagrado lahko zelo zahtevna stava, zaradi česar je skoraj nemogoče osvojiti pravi denar. Poleg tega bo rob hiše igralca zagotovil, da igralci na dolgi rok ne bodo premagali hiše. Zato se zabavajte z vrtljaji in dobitke obravnavajte kot zgolj srečo.

To so najboljši načini, da igralci iz svojih bonusov brezplačnih vrtljajev iztisnejo vsak kovanec. Izberite pravo igro, da osvojite pravi denar z dodatnimi vrtljaji. Skoraj nemogoče je osvojiti izplačilo pravega denarja z 10 bonusnimi vrtljaji, ko igrate na zelo nestanovitnem avtomatu. In kar je najpomembneje, zabavajte se.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kaj je igralniški bonus brezplačnih vrtljajev?

Brezplačni vrtljaji so število krogov, ki jih igralnica daje igralcem za brezplačno igranje na igralnem avtomatu. Običajno so brezplačni vrtljaji povezani z določeno igro, čeprav jih je mogoče uporabiti v celotni knjižnici igralnih avtomatov.

Ali lahko igralci osvojijo pravi denar z brezplačnimi vrtljaji?

Da, srečni igralci lahko osvojijo pravi denar v brezplačnih igralnih avtomatih v kateri koli regulirani igralnici. Vendar pa morajo igralci izpolniti zahteve glede stav, preden dvignejo dobitke brezplačnih vrtljajev.

Kako lahko igralci izračunajo zahteve za stave brezplačnega vrtljaja?

Izračun zahtev za stave pri brezplačnem vrtljaju je relativno preprost. Ko prejmejo bonus vrtljaje, morajo igralci večkrat odigrati morebitne dobitke iz bonusa, preden jih izplačajo. Zato morajo igralci izbrati bonus vrtljaje z nizkimi zahtevami glede stav.

Zakaj bi morali igralci prebrati določila in pogoje brezplačnega vrtenja?

Pogoji in določila brezplačnih vrtljajev so pravila, ki urejajo, kako igralci uporabljajo bonus vrtljaje za preprečevanje zlorab. Drobni tisk lahko vključuje zahteve glede stav, datume poteka, kvalificirane igre in minimalni depozit. Zato preberite in razumejte pogoje brezplačnih vrtljajev, preden zahtevate nagrado.

Bonusi brezplačnih vrtljajev brez pologa: ali so res brezplačni?

Bonusi brezplačnih vrtljajev brez pologa: ali so res brezplačni?

Brezplačni vrtljaji so verjetno najpogostejši bonusi v spletnih igralnicah, ker se ti bonusi uporabljajo na igralnih avtomatih, ki sestavljajo del knjižnice iger v igralnici. Te nagrade so lahko v različnih oblikah, večina igralcev pa ima raje igralniške bonuse brez pologa brezplačnih vrtljajev.

Najboljše igralni avtomati, ki ponujajo bonuse brezplačnih vrtljajev

Najboljše igralni avtomati, ki ponujajo bonuse brezplačnih vrtljajev

Igralni avtomati so dandanes najbolj priljubljene spletne igralniške igre. Te igre so enostavne za igranje, razveseljive in pogosto izpolnjujejo pogoje za promocijo igralniškega bonusa brez depozita in depozita. Da bi povečali vaše možnosti, da zadenete glavno nagrado, ima večina naslovov brezplačne vrtljaje v igri. 

Nasveti in zvijače za brezplačne vrtljaje

Nasveti in zvijače za brezplačne vrtljaje

Bonusi brezplačnih vrtljajev so ene najbolj razširjenih promocij spletnih igralnic. Ti bonusi ponujajo igralcem priložnost, da zavrtijo kolute igralnih avtomatov, ne da bi tvegali svoje denarne vloge. In če imajo igralci srečo, lahko dobijo dejansko denarno izplačilo z bonus vrtljaji.