Bonus za depozit v igralnici v primerjavi z bonusi brez depozita: kateri je pravi za vas?

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Vsak igralec ima rad bonuse in zato je večina spletnih igralnic radodarna s svojimi bonusi. Dve izmed najbolj priljubljenih vrst bonusov sta bonusi za depozit v igralnici in bonusi brez depozita.

Kot rečeno, sta oba bonusa namenjena temu, da bosta bolj razburljiva za igralce, ki že redno obiskujejo spletno igralnico. Poleg tega pritegne tudi nove igralce. Toda vedno obstaja razprava o tem, kateri bonus je boljši, bonus za depozit ali bonus brez depozita. No, igralcem o tem ni več treba skrbeti, saj smo razložili vse o teh dveh bonusih, skupaj s tem, kateri je boljši.

Bonus za depozit v igralnici v primerjavi z bonusi brez depozita: kateri je pravi za vas?

Depozitni bonusi

Kadarkoli igralec opravi svoj prvi depozit na svoj igralniški račun, prejme a depozit bonus. Od igralnice pa je odvisno, ali lahko igralec dobi bonus za vsak polog. Znesek bonusa je običajno odstotek zneska pologa, pri čemer se odstotek razlikuje glede na igralnico. Na primer, igralnica lahko zagotovi 50-odstotni bonus na depozit do 1000 USD. Z drugimi besedami, če igralec vplača 1000 $, bo prejel tudi 500 $ bonusa za igro.

Bonus za depozit je lahko v različnih oblikah. Nekatere igralnice lahko ponudijo bonus dobrodošlice ki se razporedi na prvih nekaj depozitov, ki jih igralec naredi, drugi pa lahko ponudijo ponovno nalaganje bonusov, da spodbudijo igralce, da nadaljujejo z igranjem in depozitom. Sledijo najpogostejši depozitni bonusi:

  • Bonus dobrodošlice: To je bonus, ki je na voljo novim igralcem, ko opravijo svoj prvi depozit v igralnici. Ponavadi je največji bonus, ki ga ponuja igralnica in je lahko odstotek zneska pologa, fiksen znesek ali kombinacija obojega.
  • Bonus za ponovno nalaganje: To je bonus, ki se ponudi igralcem, ko opravijo depozit. Čeprav je odstotek običajno nižji od bonusa dobrodošlice, je morda še vedno odličen način, da zaslužite nekaj dodatnega bonusa.
  • Bonus za visoke igralce: To je bonus, namenjen igralcem, ki radi igrajo za velike vsote denarja. Običajno je višji odstotek od standardnega bonusa dobrodošlice, vendar zahteva tudi večji depozit.
  • Bonus za način plačila: Gre za ekskluzivni bonus, ki ga prejmejo samo tisti, ki plačujejo z načini plačila, kot so e-denarnice. Običajno je majhen odstotek, vendar je lahko lep dodaten bonus za igralce, ki imajo raje določen način plačila.

Bonusi brez pologa

Igralcem se podelijo brez pologa. Ti bonusi so pogosto manjši od depozitnih bonusov, vendar igralcem omogočajo, da preizkusijo igralnico, ne da bi morali tvegati svoj denar. Bonusi brez pologa so lahko v obliki brezplačni vrtljaji na igralnih avtomatih, brezplačne žetone za igranje namiznih iger ali celo majhen denarni bonus, ki ga je mogoče uporabiti igrajte katero koli igro v igralnici. Najpogostejši so naslednji bonusi brez pologa:

  • Brezplačni vrtljaji: To je bonus, ki daje igralcem določeno število brezplačnih vrtljajev v določeni igralni avtomat. Za vse dobitke, zaslužene s temi brezplačnimi vrtljaji, običajno veljajo zahteve glede stav.
  • Bonus za brezplačno igro: Igralcem daje določeno vsoto denarja, ki jo lahko porabijo za sodelovanje katero koli igro, ki jo ponuja spletni kazino. Čeprav je ta ponudba običajno nižja od bonusa dobrodošlice, je lahko kljub temu fantastična priložnost, da preizkusite igralnico.
  • Bonus za vračilo denarja: To je bonus, ki igralcem vrne odstotek njihovih izgub v obliki bonusa. Običajno se ponudi igralcem, ki že nekaj časa igrajo v igralnici in so utrpeli nekaj izgub.
  • Bonus zvestobe: Do te edinstvene ponudbe so upravičeni le tisti igralci, ki v tej igralnici igrajo že dlje časa. Bonus je lahko karkoli, od brezplačnih vrtljajev, denarja ali katere koli druge nagrade, ki jo igralnica ponuja svojim igralcem na podlagi svojega programa zvestobe (se razlikuje od igralnice do igralnice).

Razlike med bonusi za depozit in bonusi brez depozita

Bonus za depozit zahteva, da igralec opravi depozit, bonusi brez depozita pa ne. To je glavna razlika med obema vrstama bonusov. Vendar pa obstajajo dodatne različice, ki se jih morajo igralci zavedati.

Velikost bonusa je ena od glavnih različic. Depozitni bonusi so na splošno veliko večji od bonusov brez depozita. Bonus brez pologa je morda vreden le 10 ali 20 $, bonus za polog pa je lahko vreden veliko več kot to.

Bonus za polog običajno vključuje zahteve glede stav, kar pomeni, da morajo igralci staviti določeno vsoto denarja, preden lahko dvignejo dobitek, zaslužen z bonusom. Bonusi brez pologa imajo lahko tudi zahteve glede stav, vendar so te običajno nižje od tistih, ki so priložene bonusom za polog.

Kateri je boljši?

Odgovor, kateri je boljši, je odvisen od preferenc vsakega igralca.

Za igralce iger, ki so neizkušen pri igrah na srečo in sploh ne želite vlagati denarja, je lahko možnost brez pologa fantastična. Lahko dobijo predstavo o tem, kaj ponuja igralnica, če enkrat ali dvakrat igrajo z brezplačnim denarjem, ki so ga pravkar prejeli, ne da bi pri tem porabili en peni.

Če pa igralca ne moti zapravljanje denarja in želi postati reden igralec v igralnici, potem so bonusi za depozit lahko dobri zanj. Igralci bodo prejeli do 100 % svojega položenega denarja (se razlikuje od igralnice do igralnice), vendar bodo morali izpolniti zahteve glede stav, kar je bolje samo za igralce, ki želijo igrati zares.

Vsakdo ima svojo perspektivo, zato ne bo pošteno reči, da je en bonus boljši od drugega. Nekaterim igralcem bi bili všeč bonusi za depozite, medtem ko bi nekateri menili, da so bonusi brez depozita bolj koristni. Na koncu je vse odvisno od osebnih preferenc.

Zaključek

Bonus za depozit v igralnici in bonus brez depozita sta odlični možnosti za igralce, ki iščejo malo dodatnega bonusa. Čeprav imata nekaj ključnih razlik, sta lahko obe vrsti bonusov odličen način za povečanje igralčevega bankrolla in mu zagotovita več možnosti za zmago. Konec koncev je izbira med bonusi za polog in bonusi brez pologa odvisna od posameznega igralca in njegovih preferenc.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Kateri igralniški bonus je boljši - depozit ali brez depozita?

Oba bonusa sta precej dobra, vendar ne moremo reči, kateri bonus, saj sta oba popolnoma različna. Bonus za polog zagotavlja ogromne bonuse za igralce, saj bodo prejeli do 100 % vsega, kar so nakazali. Po drugi strani pa je bonus brez pologa samo brezplačen denar, tako da igralcem ni treba narediti pologa, vendar niso tako veliki kot bonusi za polog. Torej je odvisno od tega, kaj si igralec misli.

Ali obstajajo slabe strani sprejema bonusa?

Seveda ima lahko prejemanje bonusa slabosti. Preden se dobiček lahko dvigne, imajo nekateri bonusi stroge zahteve glede stav, ki jih je treba izpolniti. Številni bonusi imajo lahko tudi omejitve glede iger, ki jih je mogoče igrati z bonus denarjem.

Ali lahko igralci zahtevajo tako bonuse kot bonuse brez depozitov?

Igralci so dejansko upravičeni zahtevati obe kategoriji bonusov.

Kako delujejo zahteve glede stav?

Zahteve glede stav so pogoji, ki morajo biti izpolnjeni, preden se lahko dvigne dobitek iz bonusa. Običajno so izraženi kot večkratnik zneska bonusa. Na primer, če ima bonus 30-kratno stavno zahtevo in je znesek bonusa 100 $, mora igralec staviti 3000 $, preden lahko dvigne dobitek.

Ali lahko igralci dvignejo bonus sredstva?

Igralci lahko običajno dvignejo bonus sredstva, ko izpolnijo zahteve glede stav. Vendar pa imajo lahko nekateri bonusi omejitve glede tega, koliko bonus sredstev je mogoče dvigniti.

Ali so bonusi na voljo vsem igralcem?

Na žalost niso vsi igralci iger upravičeni do spodbud. Nekatere ugodnosti so lahko ekskluzivne za povsem nove igralce iger, medtem ko so druge lahko dostopne samo igralcem iz določenih držav.

Kateri je najboljši bonus za depozit v spletni igralnici?

Kateri je najboljši bonus za depozit v spletni igralnici?

Spletne igralnice dosegajo nove višine priljubljenosti in zaradi tega se trgu pridružuje več igralcev. Da bi igralce obdržali v igralnici, ponujajo bonuse za depozite, ki so na voljo v toliko različnih vrstah. Vendar še vedno obstajajo nekateri igralci, ki ne poznajo teh bonusov za depozite.

Prednosti in slabosti igralniških depozitnih bonusov

Prednosti in slabosti igralniških depozitnih bonusov

Bonusi za polog so eden od tistih odličnih bonusov in zagotovo privabljajo nove igralce in ohranjajo redne obiskovalce spletne igralnice. Kaj pa, če vam povemo, da je za bonuse za depozite več kot le prednosti? No, nedvomno je veliko prednosti bonusov za depozite, zato bi bile tudi slabosti, kajne? Če igralci tega še ne vedo, potem ne skrbite, saj vam bomo razložili vse v zvezi z bonusi na depozite.