Vpliv bonusov ob prijavi na odgovorno igranje iger na srečo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Industrija spletnih iger na srečo postaja vsak dan priljubljena. Zaradi tega se konkurenca na trgu povečuje, spletne igralnice pa igralcem zagotavljajo vedno več bonusov ob prijavi, da bi jih pritegnile. To je odlična poslovna strategija za pridobivanje več igralcev, kaj pa vpliv bonusov ob prijavi na odgovorno igranje iger na srečo?

Igralcem ni več treba biti radoveden glede te teme. V tem članku bomo razpravljali o vsem, kar vemo o tem, kako bonusi ob prijavi vplivajo na odgovorno igranje iger na srečo. Razpravljali bomo tudi o korakih, ki jih je treba sprejeti za odgovorno igranje iger na srečo z bonusi ob prijavi, zato začnimo takoj.

Vpliv bonusov ob prijavi na odgovorno igranje iger na srečo

Kaj so bonusi za prijavo?

Spletne igralnice včasih ponudijo nove stranke bonusi za prijavo kot način, kako jih privabiti, da odprejo račun in izvedejo prvo plačilo. Ti bonusi so lahko v različnih oblikah, kot so brezplačni vrtljaji, gotovinski bonus ali ustrezni bonusi za depozit. Primarni cilj bonusa ob prijavi je, da igralec postane redni igralec, pomaga pa tudi pri upravljanju bankrolla.

Vrste bonusov ob prijavi:

Vpliv bonusov ob prijavi na odgovorno igranje iger na srečo

Bonusi ob prijavi se lahko zdijo dobra ugodnost, vendar lahko močno vplivajo na to, kako odgovorno igra igralec. Ko igralec prejme bonus ob prijavi, je večja verjetnost, da bo stavil več kot običajno, kar lahko vodi v zasvojenost z igrami na srečo.

Poleg tega lahko bonusi ob prijavi ustvarijo nerealna pričakovanja o potencialnih dobitkih, ki jih je mogoče zaslužiti s spletnimi igrami na srečo. Zaradi tega nerealnega pričakovanja bo večina igralcev igrala več kot običajno, kar bo zanje postalo problem.

Poleg tega bodo takšni igralci veliko bolj osredotočeni na pridobivanje bonusov ob prijavi. Posledično je bolj verjetno, da bodo sklepali tvegane stave, kar bi lahko na koncu povzročilo, da bi izgubili več denarja samo za nekaj bonusov, ki pa ne bodo vredni.

To ni to. Lahko povzroči tudi težave, povezane z igrami na srečo, in če igralec je nov v igrah na srečo, potem je lahko zanje škodljivo.

Koraki za odgovorno igranje iger na srečo z bonusi ob prijavi

Preberite in razumejte določila in pogoje

Vsak igralec bi se moral navaditi, da prebere pogoje in določila, preden karkoli naredi v spletni igralnici. Morda se zdi zamudno pregledati vse pogoje in določila, vendar se bo splačalo, saj se bodo igralci le z nekaj truda izognili kakršnim koli nesporazumom. Tukaj je nekaj pomembnih stvari, na katere morate biti pozorni:

 • Zahteve za stave
 • Časovne omejitve
 • Omejitve igre
 • Zahteve za depozit

Določite proračun in se ga držite

Odgovorno igrati igre na srečo pri bonusih za prijavo je bistveno, da določite proračun in se ga držite. Vsak igralec mora upoštevati proračunski načrt igranje v spletni igralnici če želijo odgovorno igrati igre na srečo. Določijo naj proračun za dan, teden ali mesec in se ga strogo držijo. Če dobijo bonus, ga lahko uporabijo samo za tisti dan, vendar ga ne dodajo bankrollu, ki je sestavljen iz proračuna za cel mesec

Vzemite si redne odmore

Redni odmori od spletnih iger na srečo so bistveni za ohranjanje nadzora nad igralčevimi igralniškimi navadami. Sledijo nasveti, ki bi igralcem lahko pomagali pri odmorih.

 • Vsako uro ali tako nastavite časovnik, ki bo služil kot opomnik za počitek.
 • Igralci bi se morali vključiti v druge dejavnosti, da bi odvrnili misli od iger na srečo, kot je vadba ali druženje.
 • Vzemite si daljši odmor od iger na srečo, če igralec izgubi nadzor.

Izogibajte se tveganim stavam

Izogibajte se impulzivnim ali tveganim stavam, zlasti ko so igralci osredotočeni na zaslužek bonusa ob prijavi. Sledijo nasveti, kako se izogniti tveganim stavam:

 • Preden se odločite, premislite nekaj časa.
 • Izogibajte se povečanju stav, da bi poskušali povrniti izgube.
 • Izogibajte se lovljenju izgub tako, da vplačate višje stave kot običajno.

Poiščite pomoč, če je potrebna

Za pomoč se posvetujte s strokovno skupino, kot je Nacionalni svet za problematično igranje na srečo, če igralec meni, da njegovo vedenje pri igrah na srečo postaja problematično. Sledi nekaj indikatorjev, da ima igralec lahko težave z igrami na srečo:

 • Igralec igra pogosteje ali dlje, kot namerava.
 • Igralec igra na srečo z denarjem, ki si ga ne more privoščiti izgubiti.
 • Igralec se zaradi svojih hazarderskih navad počuti krivega ali ga je sram.
 • Igralec poskuša skriti svoje igre na srečo pred prijatelji in družino.
 • Igralec doživi nihanje razpoloženja ali tesnobo, povezano z igrami na srečo.

Uporabite bonus za igranje iger z Low House Edge

Ko uporabljate bonuse za prijavo, je pomembno, da izberite spletne igralniške igre z nizkim hišnim robom. To pomeni, da ima igra večje možnosti za zmago in da ima igralec manj možnosti, da bi utrpel nenadno finančno izgubo.

Izogibajte se lovljenju izgub

Ko je igralec v nizu porazov, ga bo zagotovo zamikalo, da bi igral več, dokler ne dobi denarja, ki ga je pravkar izgubil. Vendar je to nevarna miselnost in lahko povzroči nadaljnje izgube.

Nastavite časovno omejitev

Med igranjem iger na srečo zlahka izgubite občutek za čas, kar lahko povzroči, da igrate dlje, kot je nameraval igralec. Ko poteče časovna omejitev, ki jo je določil igralec, mora vzeti odmor in prenehati igrati.

Zaključek

Medtem ko so bonusi ob prijavi lahko mamljiva ugodnost za nove igralce spletnih iger na srečo, lahko tudi negativno vplivajo na prakse odgovornega igranja iger na srečo. Igralec lahko izkoristi bonuse ob prijavi, ne da bi ogrozil svojo finančno stabilnost, če se zaveda možnih nevarnosti, povezanih z igrami na srečo, in sprejme razumne previdnostne ukrepe. Igralec se mora vedno spomniti, da natančno prebere pogoje in določila, določi proračun, si vzame odmore, se izogiba tveganim stavam in po potrebi poišče pomoč.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
Bonusi dobrodošlice v primerjavi z bonusi ob prijavi: Kakšna je razlika?

Bonusi dobrodošlice v primerjavi z bonusi ob prijavi: Kakšna je razlika?

V spletnih igralnicah sta igralcem podeljeni dve vrsti bonusov, ki sta znani kot bonusi dobrodošlice in bonusi ob prijavi. Ti bonusi so najboljše za igralce, saj pomagajo povečati bankroll. Tako lahko igralci igrajo več ali v bistvu lahko samo igrajo, ne da bi porabili svoj denar. Vendar je treba pred izbiro upoštevati nekaj stvari, zato morajo igralci vedeti o prednostih in slabostih obeh bonusov.