Cassava

November 19, 2020

Cassavino novo partnerstvo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Cassava Enterprises je ponudnik internetnih storitev, ki oskrbujespletna mesta za bingoz varnimi spletnimi transakcijami. Glavno poslovno sredstvo, ki je v popolni lasti podjetja Cassava Enterprises, je njegova licenca za internetne igre na sre膷o, zato je Cassava Enterprises na膷eloma zagotavljala storitve spletnih iger na sre膷o, storitve obdelave pla膷il, licenciranje in storitve licenciranja skladnosti.

Cassavino novo partnerstvo

Ve膷ina spletnih igralnic upravlja Programska oprema Cassava svojim igralcem ponujajo 拧irok spekter igralnih alternativ, da imajo vsi igralci dostop do visokokakovostne mo啪ne kompilacije iger. Zato sta na voljo razli膷ica programske opreme za prenos in takoj拧nje predvajanje. Zbirka Cassava ponuja programsko opremo za takoj拧nje predvajanje, ki je u膷inkovita in varna, uporabnikom pa nudi odli膷en na膷in u啪ivajte v 拧iroki paleti iger.

Drugo klju膷no partnerstvo Cassava Gaming

Med najbolj priljubljenimi podjetji programske opreme v industriji spletnih iger na sre膷o Cassava velja za mati膷no organizacijo, ki stoji za ogromnim in zelo dobi膷konosnim 888 Blagovna znamka skupine, ki upravlja tudi 拧iroko uporabljeno in znano programsko opremo Dragonfish Gaming. Cassava je blagovna znamka, s katero se bodo mnogi igralci seznanili kdaj polaganje denarja ali spro啪iti umike s spletnih mest za igre na sre膷o, ki jih nadzoruje programska oprema Dragonfish, saj je tudi veja skupine 888, ki upravlja njihove finan膷ne transakcije.

Paleta iger Cassava Gaming - igralni avtomat

Igralnice Cassava imajo razli膷ne naslove, zaradi katerih je raznolikost ena najve膷jih skrbi. Najvi拧ji odstotek igralni拧kih iger, ki jih poganja programska oprema Cassava, je Cassava Slots. Zaradi njihovega dela in truda ter statusa presti啪a si je to igralni拧ko podjetje res uspelo pridobiti operaterske licence razvijalcev, ki sodijo med 拧tevilne najbolj priljubljene igralne igre na svetu.

Specializacija za druge igre za Cassava Gaming

膶eprav so re啪e 啪e velik del programa Cassava Software, je res veliko ve膷 kot le to. Ve膷ina svojih spletne igralnice vklju膷ujejo tudi igralnice v 啪ivo, kjer imajo igralci dostop do baccarat, rulete in preto膷ne igre blackjack. Pove膷ana prilo啪nost za interakcijo igralcev iger na sre膷o z drugimi igralci naredi njihove naslove 拧e bolj privla膷ne.

Instinktivno, poleg mnogih drugih, programska oprema Cassava igralcem ponuja izbiro namiznih iger, ki so podprte v ve膷 virtualnih vmesnikih in RGN [Generator naklju膷nih 拧tevil] ki je testirano stabilno.

Promocije in bonusi na Cassava Gaming

V smislu promocijskih mehanizmov se igre, ki jih ponuja Cassava Software, nekoliko razlikujejo. Prihajajo v paketu z razli膷nimi vrstami iger bonusi, vse to lahko aktivira blagajna. 艩e bolje, v ponujene igre je vklju膷enih ve膷 tekmovanj, kar vsakemu igralcu omogo膷a, da izkoristi razli膷ne promocije. Igralne platforme, ki jih poganja Cassava, so med najbolj拧imi mesti za igranje za igralce iger, ki 啪elijo prejeti dodatno nadomestilo, 膷e stavijo, z velikodu拧nim sistemom tekmovalnih to膷k, ki dobro dopolni njihove promocijske ponudbe.

VIP program Cassava Gaming

VIP storitve so del lastnine Cassava Enterprises Ltd ki se med seboj razlikujejo. V vsaki igralnici s stavo na katero koli igro igralci osvojijo komp to膷ke. Te to膷ke omogo膷ajo igralcem, da se povzpnejo na VIP lestvico in pridobijo ve膷 koristi od zvestobe. Poleg tega lahko komp to膷ke kadar koli zamenjate v pravi denar.

Funkcije Cassava Gaming, ki jih je mogo膷e prenesti / takoj拧nje igranje

Za zagotovitev, da lahko vsi igralci dostopajo do 拧tevilnih iger, Cassava Software ponuja aplikacijo za igralnico, ki jo je mogo膷e prenesti. 膶eprav se morda zdi, da nima grafi膷ne elegance programov, ki jih je mogo膷e nalo啪iti, se zdi, da je izdaja za takoj拧nje predvajanje nekoliko hitrej拧a.

Cassava Instant Play prav tako olaj拧a vklju膷itev igralcev v Linux in Mac in s tem, ko igralcem ponudi ti dve mo啪nosti, lahko programska platforma zagotovi, da lahko ra膷unalnik vsakega igralca brez te啪av igra svoje igre.

Licenciranje in certificiranje

Kot eno vodilnih podjetij za spletne igre na sre膷o je Cassava prepoznala, da si vsi igralci 啪elijo zdravo in po拧teno igro. Zato celoten katalog iger nenehno ocenjujejo strokovnjaki za igre na sre膷o iz eCogra , ustrezni certifikati pa so objavljeni na spletnih mestih, ki jih upravlja Cassava.

Ta potrdila vsebujejo odstotek vra膷anja za vsako vrsto igre plus izjavo, ki potrjuje po拧tenost vsake igre. Prav tako ima vsako od teh mest Cassava licenco v Gibraltarju in pooblastilo UKGC za delovanje v Zdru啪enem kraljestvu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinami膷en 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehni膷nim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez te啪av povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay
2024-05-25

Dystopia: Rebel Road: Nova doba igralnih avtomatov Octoplay

Novice