Skrill

Skrill je način plačila, ki se uporablja za spletne storitve, kot so spletne igralnice. Je digitalna denarnica in eden najbolj priljubljenih načinov plačila. Skrill ponuja varen in varen način spletnega poslovanja. Zaradi njegove povečane priljubljenosti mnogi igralci izberejo Skrill za polog dobitkov.

Podjetje lahko izvaja transakcije v več kot 40 valutah, vključno s pošiljanjem denarja na račune v drugi državi. Transakcije je mogoče zaključiti tudi s pošiljanjem sredstev na elektronski naslov ali telefonsko številko.

Zdaj je na voljo strankam v več kot 120 različnih državah po vsem svetu in je prilagodljiva izbira za plačila.
Skrill deluje tako, da strankam omogoča nalaganje denarja v denarnico. To je mogoče storiti na več različnih načinov. To med drugim vključuje kartice in bančna nakazila. Ko so sredstva v denarnici, jih je mogoče uporabiti za plačilo različnim trgovcem ali za nakup kriptovalut.

Skrill
Vloge v spletnih igralnicah s Skrillom

Vloge v spletnih igralnicah s Skrillom

Preprosto povedano, Skrill je spletni plačilni prehod, ki deluje kot storitev e-denarnice za mednarodno ali domače prenose sredstev. Baje naj bi bil najbližji konkurent drugemu priljubljenemu spletnemu plačilnemu prehoduPayPal.' S Skrillom lahko enostavno upravljate s svojimi sredstvi, saj omogoča varne depozite in dvige.

Uporabniki lahko dostopajo in prenašajo svoje stanje 24x7 po vsem svetu prek aplikacije Skrill. Aplikacija je na voljo v trgovinah Google Play in Apple App Store za naprave Android in iOS.

Skrill ponuja napredne funkcije spletnega prehoda za plačila, ki jih ponujajo druge platforme e-denarnice. Poleg tega je neposredni promet na tej platformi skoraj 49,66 %, iskalni promet pa 27,09 %. Odlična prednost Skrilla je, da ponuja inovativne rešitve in ponuja tudi različne druge marketinške zmogljivosti.

Prejel je različne prestižne nagrade, kot so EGP B2B Award, Deloitte Technology Fast 50 Award in še veliko več. Platforma vam olajša plačilne rešitve s ponudbo naprednih plačilnih produktov.

Dobite lahko predplačniško debetno kartico Skrill, ki jo je izdal MasterCard. S to kartico lahko opravljate brezplačne nakupe v trgovini. Vendar morate plačati pristojbino v višini 10 € letno. To kaže, da je dvig denarja prek Skrilla poceni.

Obstaja več kot 100 lokalnih načinov plačila, kot so digitalne denarnice, predplačniške kartice, plačilni prehod, PSP, nakupovalni vozički in takojšnja bančna nakazila za upravljanje skoraj 40 valut za čezmejna plačila.

Skrill podpira bančna nakazila iz več kot 3000 bank po vsem svetu. Za uporabnike ponuja tudi plačilo z enim dotikom z enim dotikom. Ni vam treba skrbeti, saj so plačilni izdelki Skrill skladni s PCI.

Vloge v spletnih igralnicah s Skrillom
Uporaba Skrilla v spletnih igralnicah

Uporaba Skrilla v spletnih igralnicah

Skrill je ena izmed priljubljenih storitev prehoda za plačila, ki se osredotoča na nizkocenovno nakazilo denarja, ki je postalo priljubljeno med imetniki računov virtualnih igralnic. Skrill kot možnost plačila ne ponujajo samo na cenjenih spletnih igralniških računih, ampak je Skrill zelo priljubljen tudi v igralnicah v živo.

Najprej je treba izbrati, v kateri igralnici želi igrati, ki sprejema Skrill. Nato postanete član te igralnice z registracijo. Nato to pomeni, da greste v razdelek za depozite igralnice in izberete možnost Skrill.

Igralnica bo samodejno izdelala obrazec, ki ga je treba izpolniti za prenos Skrill. Ko so podatki posredovani, bo igralnica šla skozi njihovo obdelavo s Skrillom, da bi predložila informacije in prejela potrdilo o sprejetju plačila. Po odobritvi bi se moral denar pojaviti na računu igralcev za uporabo.

Igralci lahko igrajo priročno in z največjo varnostjo z uporabo računa Skrill kot možnosti plačila. Uporaba tega digitalnega načina plačila tako izboljša spletno varnost pri transakcijah v igralnici v živo.

3 najboljših spletnih igralnic, ki sprejemajo Skrill

Uporaba Skrilla v spletnih igralnicah
Kako odpreti Skrill račun?

Kako odpreti Skrill račun?

Odpreti račun pri Skrillu je precej enostavno, saj lahko denar prejmete brezplačno. Poleg tega lahko znesek porabite pri različnih spletnih trgovcih in dvignete tudi na svoj bančni račun. Račun lahko odprete po teh preprostih korakih:

Pojdite na domačo stran Skrill in nato na Računi > stran za prijavo

Vnesite svoje ime, državo, valuto, e-pošto in geslo.

Po tem se dogovorite o pogojih registracije in se registrirajte pri Skrillu

Zdaj izpolnite podatke o naslovu in druge osebne podatke

Vnesite svoje kontaktne podatke in dokončajte izziv captcha

Izberite način plačila in ustrezno navedite ustrezne podrobnosti

Če se strinjate s pogoji in določili Skrill, potrdite polje

Zdaj izberite »Odpri račun«

Tukaj boste opazili, da do zdaj ni bilo preverjanja ID-ja, saj Skrill svojim strankam omogoča, da imajo manjše zneske brez preverjanja njihovega ID-ja. Poleg tega potrebujete osebni bančni račun za pošiljanje ali prejemanje denarja prek Skrill Money Transfer. To pomeni, da morate imeti tudi bančni račun.

Kako odpreti Skrill račun?
Kaj si zapomniti pri uporabi Skrilla

Kaj si zapomniti pri uporabi Skrilla

Skrill je morda določil različne starostne omejitve za določene izdelke za tega ponudnika spletnega plačilnega sistema. Na splošno morate biti stari 18 let in več, da odprete račun, uporabnik pa lahko odpre samo en račun. Za odpiranje dodatnih računov morate v nekaj okoliščinah pridobiti odobritev Skrilla.

Za posedovanje računa Skrill obstaja veliko omejitev, kot so:

Največji nakazilo, ki ga lahko izvedete, je 1000 $ samo na transakcijo

Dovoljen je samo en račun na osebo, več računov pa je za Skrill VIP stranko

Samo do omejenega zneska lahko pošiljate ali prejemate denar brez preverjanja

Samo imenovani imetniki lahko dodajo plačilna sredstva na svoj račun Skrill

Do računa lahko dostopate samo v navedenih valutah in iz držav

Sumljive dejavnosti, kot so neuspeli poskusi prijave, lahko privedejo do blokade uporabniškega računa

Kaj si zapomniti pri uporabi Skrilla
Kako financirati račun Skrill?

Kako financirati račun Skrill?

Če želite na svoj račun Skrill dodati sredstva, lahko to storite z obstoječim računom Skrill. Če želite nakazati sredstva na svoj račun Skrill, morate slediti tem pomembnim korakom:

Prijavite se v svoj račun Skrill

Zdaj se odločite za zavihek 'blagajnik' in izberite 'depozit'

Tukaj se bo prikazal logotip Skrill 1-Tap. To možnost depozita lahko izberete s klikom na ikono

Če obstaja kakšna bonus koda (če obstaja) ali znesek pologa, kliknite na 'Depozit'. Vendar je treba pri tem upoštevati, da mora biti sklad, ki ga želite nakazati, manjši ali enak znesku vašega računa Skrill.

Zdaj boste preusmerjeni na domačo stran Skrill, kjer morate vnesti svoj elektronski naslov in geslo.

Dokončajte svojo transakcijo prek spletnega mesta Skrill

Po tem koraku boste videli sporočilo »Naročilo odobreno«. Zdaj kliknite 'V redu', da se vrnete na blagajno, kjer boste našli sporočilo o uspešnem nakazu.

Tukaj lahko izberete način plačila po zaključku tega depozita. To lahko storite s pomočjo Skrill 1-Tap. Morate klikniti na 'Plačaj'.

Ti koraki za vplačilo, opravljeni s pomočjo Skrill 1-Tap, vam bodo pomagali narediti naslednja nakazila in se vam ni treba večkrat prijaviti v svoj račun Skrill.

Skrill 1-Tap je varna metoda, saj s SMS transakcijami in preverjanjem spremlja varnost vaše transakcije.

Kako financirati račun Skrill?
Prednosti in slabosti uporabe Skrilla v spletnih igralnicah

Prednosti in slabosti uporabe Skrilla v spletnih igralnicah

Tukaj je nekaj glavnih razlogov, zakaj bi morali uporabljati Skrill v spletnih igralnicah.

Varnost - FSA ureja in spremlja dejavnosti ponudnika storitev plačilnega prehoda Skrill.

Ta platforma uporablja šifriranje na visoki ravni za zaščito informacij, posredovanih uporabnikom spletne igralnice. 128-bitno šifriranje in dvofaktorska avtentikacija zagotavljata maksimalno varnost za uporabnike.

Pomaga ugotoviti, da so vaši podatki zavarovani in podrobnosti ne bodo prišle v roke hekerjev. Gesla uporabnikov so strogo zaupna, da se prepreči morebitna zloraba.

Funkcije preverjanja proti goljufijam dodajo varnostni sloj za transakcije. Vendar je čas identifikacije precej dolg, znesek uporabnika pa se dolgo obtiči na računu, kar ljudi razburi.

Hitrost - Račun Skrill je lahko dostopen in lahko takoj prenese znesek prek predplačniških kartic in drugih plačilnih sistemov. Vendar lahko bančno nakazilo traja od 3 do 5 delovnih dni, kar lahko razjezi nekatere igralce. Denar lahko prenesete kamor koli po svetu.

Ker so gotovinski prenosi takojšnji, lahko igralci v igralnicah nakažejo denar in izvedejo tudi dvige. Če primerjate Skrill z drugimi platformami, je zaračunana pristojbina precej cenejša, vendar je to mogoče videti kot slabost.

Bonus za ponovno nalaganje igralnic - Igralci igralnice, ki se odločijo za Skrill kot možnost plačila, so upravičeni do bonusa za ponovno nalaganje igralnice.

Vendar se bo znesek bonusa razlikoval glede na depozit in igralnico, ki jo boste izbrali. To bi lahko vznemirilo nekatere igralce. Poleg tega številne spletne igralnice, ki temeljijo na Skrillu, svojim igralcem ponujajo 100 % bonus dobrodošlice.

Udobje - Skrill je sprejet v več kot 200 državah in lahko opravljate transakcije v skoraj 40 valutah. Zaradi tega so plačila in depoziti priročna za igralce. Za nakazovanje lahko uporabljate Skrillovo mobilno aplikacijo, zato je zelo priročno uporabljati Skrill kadarkoli in kjer koli po vsem svetu.

Skrill nudi podporo strankam 24x7 in pogosta vprašanja, če ne morete dvigniti ali položiti svojega denarja. Vendar se morate zavedati ene stvari, da se sistem podpore Skrill ne odzove vedno hitro. Če torej vaša igralniška transakcija zamuja, morate počakati nekaj dni.

Ugled - Skrill je popolnoma licenciran in pooblaščen sistem spletnih plačilnih prehodov. Spada pod finančno upravo Združenega kraljestva za upravljanje financ. Med svojimi uporabniki ima visoko kredibilnost, zanesljivost in zaupanje. Preverjenim računom omogoča samo prenos in polog sredstev.

Čeprav ima Skrill tako veliko bazo strank, lahko prenese le manj kot 1 milijardo za svoje stranke. To je lahko zato, ker postopek identifikacije traja dolgo v primerjavi z drugimi e-denarnicami.

Stroški – Recimo, da trgovcu plačujete neposredno iz denarnice Skrill, denar pošiljate na mednarodni bančni račun prek denarnega nakazila Skrill ali prejemate denar na svoj račun Skrill.

V tem primeru so vse te transakcije brezplačne. Vendar pa Skrill morda ni brezplačen za druge vrste globalnih ali lokalnih plačilnih transakcij.

Na depozite morate plačati 1% provizije, vendar je znesek dviga precej visok, saj morate plačati 5,50 € za bančno nakazilo, 7,50 % se zaračuna na kartici Visa, za Swift pa je 5,50 €. Druga pomanjkljivost je, da mora uporabnik enkrat v 12 mesecih opraviti transakcijo prek svojega računa Skrill; niti 5 € ne bo odtegnjenih z njihovega računa.

Storitev za stranke - Skrill ima dobro sestavljen razdelek s pogostimi vprašanji, kjer lahko uporabniki poiščejo odgovore na številna uporabna vprašanja. Če pa svojih poizvedb ne morete rešiti, nudi popolno podporo strankam. Lahko jih kontaktirate prek lokalne cestninske številke ZDA in Združenega kraljestva.

Vendar morate shraniti svojo referenčno številko stranke, da se lahko agent ukvarja z vami. Lahko jim celo pošljete neposredno sporočilo ali jih pokličete neposredno na njihove telefonske številke za takojšnjo pomoč. Vendar pa je pomanjkljivost v tem, da Skrill ne ponuja možnosti "klepeta v živo".

Prednosti in slabosti uporabe Skrilla v spletnih igralnicah
Možnosti podpore strankam Skrill

Možnosti podpore strankam Skrill

Skrill, prej znan kot Moneybookers, je podjetje za spletne prenose denarja s sedežem v Združenem kraljestvu. Ponudnik plačilnih prehodov svojim strankam ponuja raznolike možnosti podpore strankam. Toda nekaj je takojšnjih, nekaj pa lahko traja do 2-3 delovne dni.

Izberete lahko, da pošljete e-pošto, jih pokličete na njihovo številko službe za stranke ali celo dobite vozovnico po e-pošti. Oglejmo si vse te možnosti spodaj eno za drugo in tudi priznajmo, zakaj stranke običajno pokličejo pomoč strankam Skrill.

E-pošta/vstopnica

Ta e-poštna sporočila vam bodo pomagala ustvariti vstopnice in se povezati s Skrillovim predstavnikom za pomoč strankam. Skrillu lahko pošljete e-pošto prek help@skrill.com če vaša težava ni tako nujna. Če ste VIP član pri Skrillu, lahko ekipi pošljete e-pošto vip@Skril.com ali če želite biti VIP član, pošljite e-pošto ekipi Skrill wanttobevip@Skrill.com.

Ko ustvarite svojo vstopnico, lahko v 2-3 delovnih dneh pričakujete odgovor njihove ekipe za podporo strankam po e-pošti. Druga možnost je, da preverite tudi vaša vprašanja v razdelku s pogostimi vprašanji.

Telefon

Na ekipo Skrill se lahko obrnete prek njihove telefonske številke za pomoč strankam 800-238-9984. Čakalna doba je skoraj 3 minute za številko storitve za stranke. Poleg tega je njegova mednarodna številka, na katero lahko pokličete za krajši čas čakalne vrste, +44 203 308 2520.

Za hitrejšo povezavo lahko uporabite svoj ID stranke. Standardni stroški klicev bodo odvisni od vašega ponudnika. Imetniki VIP računov lahko pokličejo ekipo za pomoč strankam Skrill na to številko +44 (0) 203 608 1405.

Razlogi, zaradi katerih so stranke poklicale Skrill, so bili:

'Ne morem se prijaviti v svoj račun Skrill'

'Kako postati Skrill VIP član'

»Zakaj na svoj račun trgovca ne morem nakazati več kot ta znesek XXX«

'Prosim pomagajte; Pozabil sem svoj ID za prijavo in geslo. Ne morem se prijaviti.

"Zaprl sem svoj račun Skrill, zdaj pa ga želim ponovno aktivirati"

'Rad bi spremenil svoje ime na svojem računu Skrill'.

Možnosti podpore strankam Skrill
O Skrillu

O Skrillu

Skrill je bil ustanovljen leta 2001 in je bil najprej v lasti in upravljanju družbe Skrill Limited. Pred tem je bil registriran kot 'Money Service Business' pri 'Prihodkih in carini njenega veličanstva'. Poleg tega ga je urejal Urad za finančno ravnanje in je imel dovoljenje za delovanje v Evropskem gospodarskem prostoru.

Sedež ima v Londonu v Združenem kraljestvu. Podjetje ima več kot 500 zaposlenih, s skoraj 40 milijoni aktivnih uporabnikov po vsem svetu. Podpira 40 različnih valut, transakcije pa je mogoče opraviti v skoraj 200 državah. Sedanji izvršni direktor Skrilla je Lorenzo Pellegrino.

Prvotno je podjetje začelo kot 'Moneybookers', vendar je od leta 2015 pripadalo skupini Paysafe Group. Leta 2018 je podjetje svojim strankam dovolilo tudi nakup kriptovalut z uporabo njihovega stanja v fiat valutah.

Skrillova predplačniška kartica se lahko uporablja v kateri koli od štirih valut, kot so evro, ameriški dolar, PLN in GBP. Stranke z visokim prometom lahko uporabljajo premium članski načrt, znan kot "Skrill VIP". Sestavljen je iz večvalutnih računov, varnostnega žetona in tudi točk zvestobe.

Skrill ljudem ne omogoča samo plačil, povezanih s poslovanjem, ampak lahko prek Skrilla na svoje račune spletnih igralnic tudi vplača in dvigne denar. Če se odločite za pošiljanje denarja iz Skrilla na njihov bančni račun, je to brezplačno, prejemanje denarja pa je tudi brezplačno.

Skrill ni le ena izmed izpopolnjenih platform, ampak zaračunava tudi nižje stroške. Število trgovcev na tej platformi je skoraj 120.000 po vsem svetu in jo je mogoče enostavno uporabljati s platformami Facebook in eBay. Skrillova dva glavna trga, ki ponujata storitve prehoda za plačila, sta forex posredniki in industrija spletnih iger na srečo.

O Skrillu
Kako položiti in dvigniti z računa Skrill?

Kako položiti in dvigniti z računa Skrill?

Denar lahko nakažete na svoj račun Skrill z možnostjo nakazila 'Skrill 1-Tap'. Uporabniki lahko denar nakažejo samo z bančnim nakazilom, bančno kartico ali drugimi e-denarnicami, povezanimi z vašim bančnim računom.

Če želite nadaljevati z nakazili, morate navesti datum rojstva, naslov in nato nadaljevati s plačilom. Če želite dvigniti svoj denar iz Skrilla, ga lahko pošljete neposredno na svoj bančni račun, pri čemer izberete možnost »Dvig«. Za e-denarnice je takojšen, za bančno kartico pa 3 delovne dni.

Neposredno nakazilo na Skrill lahko izvedete z 'neposrednim nakazilom na vašo banko', ki je najpogosteje uporabljena metoda. Za neposredna nakazila lahko uporabite predplačniške kartice, Neteller (kot je kupil Moneybookers), Trustly, Klarna, Paysafecard ali Bitcoin.

Skrillova dnevna omejitev je 1.000 $ na ACH, za kreditno kartico pa 2.500 $ na transakcijo. Če Skrill sprejme plačilo, traja 20 minut, da se znesek pripiše. Če pa bo zavrnjena, bo Skrill po popolni potrditvi zagotovil polno vračilo na vaš bančni račun.

Čas obdelave Skrill je trenuten za e-denarnice in predplačniške kartice Skrill MasterCard, bančno nakazilo lahko traja od 1 do 5 delovnih dni, MasterCard lahko traja do 3 delovne dni, Visa Card pa 7 delovnih dni, mobilna denarnica in plačilo pa sta takojšen.

Tudi mobilna plačila lahko izvajate prek aplikacije Skrill, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS. V teh igralnicah v letu 2020 se lahko odločite za transakcije z valutami, ki so na voljo Skrill, kot so Karamba, Dunder, Party Casino, Casino.com in Betway.

Kako položiti in dvigniti z računa Skrill?
Skrill stroški za prenos denarja

Skrill stroški za prenos denarja

Provizija za takojšnji prenos Skrilla v e-denarnice je brezplačna prek Skrillovega denarnega nakazila. Skrillova omejitev prenosa je 1.000 $ prek avtomatske klirinške hiše, za kreditne kartice pa 2.500 $ na transakcijo. To je dnevna omejitev za izvajanje Skrillovih transakcij.

Omeniti velja, da ima Skrill svojo strogo skladnost, tako da, če je vaša država prepovedana s Skrillom, ne morete vplačati in dvigovati prek te platforme. Vendar Skrill omogoča transakcije v več kot 200 državah za pošiljanje in prejemanje denarja. Oglejmo si države, ki jih Skrill sprejema za pošiljanje ali prejemanje denarja.

V katere države lahko pošiljam denar s Skrillom?

Tu vključene države so:

Avstralija, Avstrija, Ciper, Bangladeš, Nepal, Grčija, Nemčija, Latvija, Tajska, Vietnam, Poljska, Nizozemska, Belgija, Združeno kraljestvo, Irska, Indonezija, San Marino, Slovenija, Šrilanka, Španija, Malezija, Italija, Kenija, Finska , Estonija, Luksemburg, Litva, Monako, Slovaška in Filipini.

Iz katerih držav lahko prejemam denar s Skrillom?

Tu vključene države so:

Andora, ZAE, Avstrija, Avstralija, Norveška, Nova Zelandija, Belgija, Bahrajn, Bolgarija, Kanada, Kolumbija, Švica, Češka, Finska, Francija, Združeno kraljestvo, Irska, Islandija, Italija, Oman, Poljska, Norveška, Malta, Nizozemska, San Marino, Singapur, Srbija, Slovenija, Slovaška, Tajska, Švedska, Tajvan, Turčija, Južna Afrika in še veliko več.

Skrill naslov, kontaktni podatki in telefonski podatki

Skrill, prej Moneybookers, je ponudnik spletnih plačilnih storitev, ki skrbi za več kot 200 držav in 40 valut. Stranke se lahko brez težav povežejo s Skrillovim sistemom za podporo strankam prek teh možnosti za reševanje svojih pritožb.

Fizični naslov

Skrillu za odpravo vaših pritožb lahko pišete na naslov njihove 'registrirane pisarne', to je – Skrill Limited, 25 Canada Square, Canary Wharf, London, E14 5LQ, UK.

Telefonske številke Skrillove službe za stranke

Njena mednarodna telefonska številka je +44 203 308 2520. Za mednarodne uporabnike se bo zaračunala v skladu s stroški lokalnih klicev. Imetnik VIP računa lahko stopi v stik s Skrillom preko +44 (0) 203 608 1405. Uporabite lahko svoj ID stranke, da skrajšate čakalno vrsto, ki je lahko skoraj 3 minute. Vendar pa lahko prebivalci Združenega kraljestva med delovnim časom pokličejo na to številko +44 203 308 2519.

Platforma spletnega denarja Skrill do zdaj ne ponuja možnosti klepeta v živo, vendar jo bomo včasih morda videli v prihodnosti.

Če ste novi pri uporabi Skrilla, lahko obiščete razdelek s pogostimi vprašanji platforme in postavite svoja poizvedovanja.

Ta pogosta vprašanja lahko napišete na zavihku »Pridobite takojšnje odgovore«. Vprašate lahko pogosta vprašanja v zvezi z računi, plačili, varnostjo, dvigi itd.

Skrill stroški za prenos denarja
Varnost pri igrah na srečo

Varnost pri igrah na srečo

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebujete pomoč zaradi težav z igrami na srečo, obiščite ta spodnja spletna mesta:

Varnost pri igrah na srečo

Faq

Vse kar morate vedeti o casino

Kaj je Skrill in za kaj se uporablja?

Skrill je spletna e-denarnica, ki obravnava veliko različnih vrst spletnih plačil. Skrill je eden izmed najbolj priljubljenih načinov polaganja in dviga za spletne igralnice po vsem svetu. Od leta 2015 je Skrill del skupine Paysafe skupaj s svojim nekdanjim konkurentom Netellerjem.

Skrill, MoneyBookers in Neteller so verjetno najbolj uporabljeni in spoštovani ponudniki plačil v spletnih igralnicah na svetu in veljajo za varne. Podjetje opravi milijone plačil letno in je aktivno v številnih panogah, ki presegajo spletno igralnico.

Ali obstaja kakšna razlika med Skrill, Neteller in Moneybrokers

Skrill, Neteller in MoneyBookers so vsi v lasti istega podjetja od leta 2015. Neteller se je odločil obdržati posamezne blagovne znamke, čeprav so vse del iste skupine podjetij. Razlog za nezdruževanje vseh blagovnih znamk pod enim imenom je, da imajo različne blagovne znamke regionalne razlike, ko gre za prepoznavnost blagovne znamke.

Kakšne so razlike med uporabo kreditne kartice za polaganje denarja v spletni igralnici v primerjavi z uporabo e-denarnice?

Številne igralnice ponujajo možnost polaganja denarja z bančno kartico neposredno v vašo spletno igralnico. Razlog, zakaj igralnice ponujajo številne različne možnosti plačila, je, ker so depoziti s kreditnimi karticami za spletne igralnice morda zavrnjeni. Ena od prednosti uporabe e-denarnice namesto depozitov neposredno s kartico je povečana varnost med vami in spletno igralnico.

Je Skrill priljubljeno plačilno sredstvo za spletne igralnice in igralne avtomate?

Skrill je zagotovo eden najbolj priljubljenih ponudnikov plačil in e-denarnic na trgu v spletnih igralnicah in igralnih avtomatih.

Ali je odpiranje računa pri Skrillu brezplačno?

Da, odpiranje računa pri Skrillu je brezplačno.

Kakšne so maksimalne omejitve dvigov in depozitov pri Skrillu?

Ko je vaš račun preverjen pri Skrillu, je omejitev pologa in dviga 25.000 $ za posamezen račun Skrill.

Če Skrill ne bi mogel nakazati denarja v spletno igralnico po moji izbiri, kateri drug način plačila bi priporočili?

Če vam Skrill ne bi pomagal pri nakazovanju denarja v spletni igralnici, vam priporočamo, da raziščete, katere regionalne načine plačila ponuja vaša izbrana spletna igralnica.

Ali je varno uporabljati Skrill za polaganje in dvig denarja na spletu?

Skrill po vseh standardih velja za varen način plačila in dvigov, ko gre za vodenje transakcij v spletnih igralnicah in športnih stavah v večini držav.

Katere spletne igralnice ne sprejemajo Skrilla kot plačilnega sredstva?

Vse igralnice, navedene v zgornjem filtru, so spletnemu casinoranku navedle, da sprejemajo igralce, ki nakazujejo na Skrill. To pomeni, da nobena spletna igralnica, ki ni na tem seznamu, ne sprejema igralcev, ki vlagajo z e-denarnicami Skrill.

Katere naprave podpira Skrill?

Skrill podpira Android, iPhone, Windows, Mac, spletne naprave, naprave, ki temeljijo na Linuxu, in še veliko več.

Kakšen je Skrillov cenovni model?

Podpira brezplačen model cen za začetnike, enkratno plačilo in plačila na podlagi ponudbe za velike trgovce.

Katere jezike podpira Skrill?

Skrill podpira jezike, kot so angleščina, francoščina, nemščina, španščina, ameriški-angleščina, indijska-angleščina, kitajska itd.

Kateri drugi načini plačila so podobni Skrillu?

Skrill je e-denarnica. Druge priljubljene e-denarnice so:

  • Paypal
  • Neosurf
  • Jeton
  • Moneybookers