Pregled igralnice Dublinbet - Account

DublinbetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus dobrodošlice do 250 €
Hiter in varen depozit in izplačila
Ponuja VIP program
Na voljo program zvestobe
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Hiter in varen depozit in izplačila
Ponuja VIP program
Na voljo program zvestobe
Dublinbet is not available in your country. Please try:
Account

Account

Če kdo želi igrati igre na DublinBet za pravi denar, mora najprej tam registrirati račun. Igranje iger ni edina pozitivna stvar, ki jo prinaša račun pri DublinBet, saj lahko igralci zahtevajo tudi lep bonus dobrodošlice takoj po končanem postopku preverjanja.

Upajmo, da bo bonus dobrodošlice v dobro pomoč igralcem, da si že na začetku zagotovijo dobro zmago in samozavestneje nadaljujejo svojo igralno pot.

Seznam iger pri DublinBet je zelo impresiven, tako da bo vsak igralec zagotovo našel igro, ki ustreza njegovemu okusu. Poleg tega, če bi kdaj želeli nekoliko spremeniti scenarij, lahko vedno preizkusijo bolj nekonvencionalne druge igre, kot so keno, bingo itd.

Poleg tega je vsem registriranim igralcem na voljo tudi nagrajujoči program VIP, ki ga spremljajo odlične ugodnosti, kot so spodbude za vračilo denarja, posebne promocije in osebni upravitelj. Preprosto povedano – pri DublinBet je zvestoba nagrajena in to je lahko samo dobra novica za vse igralce.

Preden se pri DublinBet ustvari kakršen koli račun, morajo igralci pregledati splošne pogoje in določila na spletnem mestu. To je korak, ki ga ni mogoče preskočiti, in eden njegovih bistvenih vidikov navaja, da mora biti vsak uporabnik, ki želi odpreti račun, star vsaj 18 let.

Vsi potencialni uporabniki pri DublinBet morajo vedeti, da celoten postopek registracije ne traja več kot nekaj minut. Poskrbeti morajo le za pravilno posredovanje potrebnih informacij in celoten postopek bo opravljen v nekaj minutah.

Postopek registracije pri DublinBet lahko brez težav opravite na mobilnem telefonu ali namiznem računalniku. Za prijavo bodo morali igralci klikniti gumb »Odpri račun« v zgornjem desnem kotu zaslona.

Nato bodo morali vnesti e-poštni naslov in novo geslo, nato pa se bo pojavila druga stran, kjer bodo zahtevani polno ime, datum rojstva in druge podrobnosti. Preden kliknejo na "Odpri račun", bodo morali igralci izbrati valuto in vnesti telefonsko številko, in celoten postopek bo opravljen.

Omejitev računa

Ta razdelek se nanaša na omejitve glede števila računov, ki jih lahko ima en igralec pri DublinBet. Vsem registriranim igralcem na spletnem mestu je prepovedano imeti več računov in če DublinBet opazi takšno vedenje, ima pravico blokirati vse račune, povezane s tem igralcem.

Pri DublinBet je dovoljen samo en račun na IP naslov, vsi bonusi in promocije pa so na voljo samo za en račun.

Postopek preverjanja

Drug pomemben korak pri registraciji računa pri DublinBet je postopek preverjanja, ki ga mora opraviti vsak igralec. Ta postopek služi kot ščit pred goljufivimi in mladoletnimi igralci, ki poskušajo dobiti dostop do spletnega mesta.

DublinBet ima pravico zahtevati verifikacijo KYC od vseh igralcev, tako da na spletnem mestu ne pride do goljufive dejavnosti. Za dokončanje postopka preverjanja KYC morajo igralci skenirati ali fotografirati zahtevane osebne dokumente in jih naložiti na spletno mesto. Besedilo na dokumentih mora biti vidno

Kot dokaz osebne izkaznice lahko igralci pošljejo kopijo potnega lista, osebne izkaznice ali vozniškega dovoljenja. Od igralcev se lahko zahteva tudi, da pošljejo selfie, na katerem držijo osebni dokument.

Morda bo potrebno tudi dokazilo o naslovu, ki ga lahko igralci pošljejo prek kopije nedavnega računa za komunalne storitve, kjer sta vidna polno ime in naslov. Seveda se vsi predloženi dokumenti obravnavajo zaupno, vendar ne pozabite, da je treba načine plačila preveriti posebej.

Ko gre za dokazila o plačilih, se postopek razlikuje glede na način plačila, ki ga je izbral zadevni igralec:

  • Kreditna kartica – če igralci za svoje plačilno sredstvo izberejo kreditno kartico, bodo morali poslati kopije sprednje in zadnje strani zadevne kreditne kartice. Zaradi varnosti igralcev in celovitosti kreditne kartice lahko igralci izbrišejo številke, tako da so vidne le prvih 6 in zadnje 4. Poleg tega se igralcem svetuje tudi, da izbrišejo številke CVC na hrbtni strani kartice.
  • E-denarnice – če igralci izberejo e-denarnice kot svoj prednostni način plačila, morajo opraviti tudi ločen postopek preverjanja. Za Skrill bodo morali uporabniki poslati posnetek zaslona svojega Skrill profila, pri čemer bosta popolnoma vidna njihovo ime in e-poštni naslov. Te podatke lahko najdete v razdelku Osebni podatki v računu Skrill. Če igralci izberejo Neteller, bo potreben posnetek zaslona njihovega Neteller profila, kjer sta ime in Neteller ID popolnoma vidna.
  • Bančno nakazilo – pri tej možnosti plačila bodo morali igralci predložiti dokument bančnega izpiska z vidnim imenom, številko bančnega računa in logotipom banke.

Nazadnje, igralci morajo vedeti, da če svoje dokumente nalagajo prek mobilnih naprav, ne bodo vse podpirale teh funkcij. Če se igralci srečujejo s težavami pri nalaganju zahtevanih dokumentov iz mobilnega telefona, jim svetujemo uporabo namizne različice.

Prijava, uporabniško ime in geslo

Varnostne funkcije pri DublinBet so v redu, vendar niso vredne same po sebi, če igralec ne zagotovi, da je varen tudi njegov račun. Zato vse uporabnike spodbujamo, da si izberejo uporabniško ime, ki jim bo zagotavljalo določeno stopnjo anonimnosti in bo služilo tudi kot dodatna raven varnosti.

Poleg tega si morajo igralci pri DublinBet zamisliti zelo zapleteno geslo, da zmanjšajo tveganje vdora v račun in da drugi ljudje dobijo občutljive podatke o igralcih.

Seveda DublinBet uporablja najnovejše varnostne funkcije, da zagotovi, da so osebni podatki igralcev ves čas dobro zaščiteni, vendar del te odgovornosti pade tudi na igralce.

Ni treba posebej poudarjati, da igralcem ni treba deliti podatkov o računu, kot so gesla, z drugimi ljudmi, saj je to glavni razlog, zakaj je v svetu iGaming toliko vdrtih računov. Uporabniška imena in gesla obstajajo samo za igralce, ki so jih ustvarili, in za nikogar drugega.

Bonus za nov račun

Ko bodo igralci končali z registracijo in postopkom preverjanja v igralnici DublinBet, bodo lahko zahtevali zelo privlačen paket dobrodošlice, ki bi lahko služil kot dobra spodbuda za njihove možnosti za zagotovitev zmage.

Eden ključnih razlogov, zakaj je DublinBet tako pomembna osebnost v svetu iGaminga, je ta, da operater ve, kako pritegniti in obdržati igralce na svojem spletnem mestu. DublinBet si neutrudno prizadeva zagotoviti, da bi novince pritegnila ideja o registraciji tam, tako da lahko vsi pričakujejo različne bonuse in promocije na vseh stopnjah svoje igralne poti.

V tej vrstici je ponudba dobrodošlice pri DublinBet na voljo vsem na novo registriranim igralcem in jo je mogoče uporabiti pri vseh igrah na spletnem mestu. Če igralec izkoristi ves potencial ponudbe za prijavo pri DublinBet, lahko na koncu prejme skupaj 250 $ bonusa.

Paket dobrodošlice DublinBet je razdeljen na dva bonusa za ujemanje depozitov. Pri prvem bodo igralci prejeli 100-odstotno ujemanje do 150 $, pri drugem pa 50 % do 100 $.

Upoštevajte, da je paket dobrodošlice pri DublinBet na voljo samo tri dni, nato pa bo odstranjen iz menija Bonus. Poleg tega, če zahteve glede stav niso izpolnjene, bo bonus dobrodošlice potekel 30 dni po tem, ko ga je igralec prevzel.

Najmanjši depozit, ki ga morajo igralci plačati, da izkoristijo bonus dobrodošlice in začnejo igrati za pravi denar pri DublinBet, je 20 $. Bonusa za novega igralca ni mogoče kombinirati z nobeno drugo promocijo pri DublinBet. Nazadnje, pomemben vidik določil in pogojev bonusa dobrodošlice je, da zahteva za stavo znaša 35x.