Pregled igralnice Dublinbet - Security

DublinbetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus dobrodošlice do 250 €
Hiter in varen depozit in izplačila
Ponuja VIP program
Na voljo program zvestobe
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Hiter in varen depozit in izplačila
Ponuja VIP program
Na voljo program zvestobe
Dublinbet is not available in your country. Please try:
Security

Security

Prvi vidik, ki bi ga moral upoštevati vsak uspešen splet, je ta, da mora vsem registriranim igralcem ponuditi varno igralniško okolje. Varnost bi morala biti prioriteta številka ena za vse spletne igralnice na svetu in ugledna stran, kot je DublinBet, ne bi bila aktivna tako dolgo, če ne bi bila 100 % varna.

Varnost in zaščita sta za DublinBet glavna prednostna naloga in s pregledom njegove spletne strani smo opazili, da operater to zadevo jemlje zelo resno.

Iz tega razloga DublinBet zagotavlja, da naredi vse, kar je v njegovi moči, da sledi najnovejšim varnostnim standardom v svetu spletnih iger na srečo, tako da lahko igralci uživajo v igranju iger za pravi denar na 100-odstotno varni platformi za spletne igre na srečo.

Vendar, kot že omenjeno, v tej situaciji obstaja breme odgovornosti, ki pade tudi na igralca. Vsi novi igralci, ki se registrirajo na DublinBet, morajo vnesti edinstveno uporabniško ime in močno geslo. To je prva raven varnosti, saj daje igralcem anonimnost in povečuje njihovo varnost pri igranju na spletu in opravljanju transakcij na spletnem mestu.

Gesla, ki ga ustvarijo igralci, se ne sme deliti z nikomer. To je zelo pomemben vidik, saj se velika večina goljufij na spletnih mestih za igre na srečo dandanes zgodi, ko nekdo razkrije svoje geslo nepomembnim tretjim osebam. V primeru takšne goljufije bo igralcem zelo težko povrniti izgubljeno.

DublinBet tudi zagotavlja, da se vsi občutljivi podatki, ki jih igralci posredujejo ob registraciji ali kasneje na svoji igralni poti, izvajajo z najvišjo možno stopnjo programske opreme za šifriranje SSL. To je nujno in to zahtevajo vsi regulatorji. Brez tega noben operater ne more pridobiti licence za spletne igre na srečo. Kot taka so gesla pri DublinBet visoko varovana, tako da igralci s strani operaterja nimajo česa skrbeti.

Računi, transakcije in drugi občutljivi podatki igralcev so torej popolnoma zaupni in jih v nobenem primeru ne bomo delili s tretjimi osebami, razen če igralci sami tega izrecno dovolijo.

Igre so ustvarjene tudi za preprečevanje goljufij in posegov, pri čemer so vsi podatki o debetni/kreditni kartici shranjeni v zaščiteni zbirki podatkov, da se prepreči izguba podatkov iz katerega koli razloga.

Končno, vse igre pri DublinBet vedno zagotavljajo naključne rezultate, saj so ustvarjene z uporabo RNG. Poleg tega te igre nenehno revidirajo neodvisni revizijski laboratoriji, za ustvarjanje rezultatov pa morajo uporabljati računalniško podprte RNG.