Pregled igralnice Empire777 - Games

Age Limit
Empire777
Empire777 is not available in your country. Please try:
Metode pologa
MasterCardVisaNeteller
Trusted by
PAGCORCuracao

Games

Empire777 ima bogat portfelj, ko gre za igre. Najdete lahko igralne avtomate, namizne igre in drugo in nikoli vam ne bo zmanjkalo izbire. Če prvič igrate v spletni igralnici, vam Empire777 omogoča igranje večine iger brezplačno, tako da se lahko naučite, preden se odločite igrati za pravi denar.

Baccarat

Baccarat je klasična igra, ki jo morate poskusiti vsaj enkrat. Ko boste videli, kako preprosta je igra in kljub temu prinaša tako navdušenje, se boste vedno znova vračali.

Preden se odločite igrati za pravi denar, se morate naučiti nekaj osnovnih pravil, saj lahko le tako izboljšate svoje možnosti za zmago. Sprva bo miza za baccarat morda videti zapletena, vendar počakajte, da se naučite pravil in vse vam bo postalo jasno.

Cilj igre je dobiti kombinacijo, ki je čim bližje 9. Najboljša kombinacija ima vrednost 8 in 9, ta kombinacija pa se imenuje 'Naravna' in nič je ne more premagati.

Karte v tej igri imajo nekoliko drugačne vrednosti in so naslednje, asi so ocenjeni na 1, 10s, Jack, Queen in King so ocenjeni na nič, karte od 2 do 9 pa imajo svojo nominalno vrednost.

Igra se začne tako, da delilec razdeli dve karti igralcu in bankirju.

Preden prejmete svoje karte, morate staviti svojo stavo in lahko stavite na igralca ali delilca. Obstaja tudi tretja možnost, pri kateri lahko stavite, da se bo kombinacija končala z neodločenim rezultatom. To je tvegana stava, vendar je izplačilo te stave najvišje. Torej, če ste začetnik, vam svetujemo, da igrate na varni strani, če pa imate srečo, potem se odločite.

Če prejmete dve karti, katerih skupna vrednost je dvomestna številka, bo druga številka ostala kot skupna vrednost vaše roke. Na primer, če prejmete 7 in 5, kar skupaj znese 12, bo skupna vrednost roke 2.

Za izboljšanje vrednosti vaše roke lahko prejmete tudi tretjo karto. Če imate vi ali bankir skupno vrednost 8 ali 9, je to naravna kombinacija in tisti, ki jo ima, je zmagovalec. Če imate kombinacijo s skupno vrednostjo med 0 in 5, lahko izvlečete tretjo karto. Če ne izvlečete tretje karte, bo bankir stal na 6 ali več in bo potegnil na 5 ali manj. Toda, ko igralec vzame tretjo karto, so pravila za bankirja nekoliko drugačna in so naslednja:

· Če je vsota bančnika manjša ali enaka 2, bo Bankir izvlekel tretjo kartico.

· Če je bančnik vsota 3, bo izvlekel tretjo karto, če igralčeva tretja karta ni 8.

· Če je bančnik vsota 4, bo izvlekel tretjo karto, ko igralčeva tretja karta ni 0, 1, 8 ali 9.

· Če je bančnik vsota 5, bo izvlekel tretjo karto, ko bo igralčeva tretja karta 4, 5, 6 ali 7.

· Če je bančnik vsota 6, bo izvlekel tretjo karto, ko bo igralčeva tretja karta 6 ali 7.

Vsa ta pravila se morda sprva zdijo zmedena, vendar je dobra novica, da vam jih za uspešno igro ni treba poznati.

Na Empire777 lahko igrate različne različice Baccarat in nekatere od njih vključujejo:

Punto Banco (ameriška)

Chemin de Fer ("Chemmy")

Baccarat en Banque ("à deux tableaux")

Super Pan 9

Baccarat s tremi kartami

Kako zmagati na Baccarat na spletu?

Obstajajo različne strategije stav, na katere prisegajo igralci, vendar je sistem 1324 verjetno najbolj priljubljen.

To je strategija, pri kateri igralci sledijo zaporedju stav, da bi povečali zmagovalno izplačilo.

Znesek stave boste morali povečati ali zmanjšati, odvisno od tega, ali zmagate v krogu ali ne.

Krog boste začeli tako, da stavite na 1 enoto, 3 enote, nato znižate na 2 enoti in končate s povečanjem na 4 enote.

Temu vzorcu morate slediti, ko dobite stavo, in ko izgubite, se vrnite na začetek zaporedja stav. In ko dokončate zaporedje stav in zmagate, bi morali začeti od začetka.

Martingale strategija je naslednja najboljša strategija, ki jo lahko uporabite, ko igrate Baccarat. To je progresiven stavni sistem, ki je precej preprost in je bil prvič uporabljen na ruleti, vendar lahko pride tudi tukaj prav. Tukaj morate podvojiti svojo stavo, dokler ne dobite zmagovalne karte, in ko to storite, boste dobili nazaj vse svoje izgube.

Štetje kart Baccarat je preteklost. To je strategija, ki je bila v preteklosti uporabljena za igre, kot sta Blackjack in Baccarat, zdaj pa je nemogoče. Vaše karte imate namreč razdeljene in določiti morate vrednost, kako visoke so igralčeve možnosti za zmago.

Baccarat Attack Strategy je sodobna različica sistema Martingale, kjer namesto nenehnega povečevanja zneska stave počakajte na zmagovalni niz. Ko izgubite, se morate vrniti na prejšnji nižji znesek stav.

Reža

Spletne video igralne igre so daleč najbolj priljubljene igre, ki jih lahko najdete na Empire777. Iz tega razloga igralnica ponuja ogromno število igralnih avtomatov, med katerimi lahko izbirate.

Če želite izboljšati svoje možnosti za zmago, morate bolje razumeti, kako delujejo spletni igralni avtomati. Prva stvar, ki jo morate razlikovati, je, da obstajajo različni deli igralnega avtomata in kakšne so njihove funkcije.

· Znesek stave – Ta gumb vam omogoča, da določite, koliko dobroimetja želite staviti za posamezen vrtljaj.

· Vrtenje – To je gumb, na katerega morate klikniti, da zavrtite kolute igralnega avtomata.

· Samodejno vrtenje – ta gumb vam omogoča samodejno vrtenje kolutov za vnaprej nastavljeno število vrtljajev.

· Paylines – To je število aktivnih plačilnih linij, na katere trenutno stavite.

· Vrednost kovanca – To je vrednost kovanca.

· Kredit – to je znesek denarja, ki ostane na vašem računu.

· Stava – to je znesek, ki ga stavite na vrtenje.

· Informacije – tukaj lahko najdete navodila za igre in druge podrobnosti.

Obstajajo različne igralne igre, ki jih lahko igrate. Progresivni igralni avtomati so daleč najbolj priljubljeni in iz preprostega razloga ponujajo vsote, ki spremenijo življenje, če izberete pravo kombinacijo. Pri teh igrah morate biti previdni, saj ponujajo velika izplačila, vendar so te igre z visoko volatilnostjo, kar pomeni, da ne bodo plačevale pogosto.

Sodelujete lahko tudi v igralnih turnirjih, ki so podobni katerim koli drugim turnirjem, vendar boste v tem primeru igrali spletne video igre na avtomatih.

Klasični igralni avtomati so stare tradicionalne igre, ki imajo 3 kolute in nekaj plačilnih linij. Nostalgični igralci se odločijo za igranje teh iger, ker jih vračajo v čas, ko so bile stvari preprostejše. Še več, te igre ponujajo odlična izplačila, zato jih morate tudi vi preizkusiti.

Video Slots so sodobnejše igre, ki imajo sodoben dizajn in inovativen način igranja. Te vrste iger imajo v nekaterih primerih več kot 100 izplačilnih linij in ponujajo veliko simbolov in mini iger.

Fruit Machines prav tako veljajo za klasične igralne avtomate in vsebujejo simbole sadja.

3D reže so zelo realistične in imajo nekaj kul dizajna in grafike. Te vrste iger imajo tudi funkcije, ki vas bodo navdušile, kot sta klepet in več jezikov.

Jackpot igralni avtomati so igre, ki ponujajo jackpot nagrade.

Poker

Poker je zanimiva igra z veliko različnimi različicami. Tukaj se bomo osredotočili na Texas Hold'em, ker ko se naučite igrati to igro, ne boste imeli težav z igranjem tudi drugih različic. Tudi Texas Hold'em je različica, ki jo lahko igrate, če se pridružite tudi turnirjem.

Vsak igralec tukaj dobi 2 karti, imenovani Hole Cards, in delilec bo delil 5 skupnih kart, obrnjenih navzgor, na sredini mize. Te karte si delijo vsi igralci. Uporabite lahko eno ali obe vaši karti in ju kombinirate s skupnimi kartami, da naredite najboljšo poker kombinacijo.

Ko vidite svoje karte, se morate odločiti, ali boste stavili ali preverili. Ko se igralec odloči za stavo, morajo ostali igralci klicati, odpovedati ali dvigniti.

· Ko kličete, to pomeni, da imate enako stavo kot prejšnji igralec.

· Ko odložite, to pomeni, da ne boste nadaljevali z igranjem igre in se odrekli svojim kartam in žetonom, ki ste jih dali v pot.

· Ko dvignete, to pomeni, da ste prepričani v svojo roko, zato dvignete stavo in vsi drugi igralci vam morajo slediti.

Obstajajo trije stavni krogi, flop, turn in river. Flop je po zaključku prvega kroga stav in delilec da 3 karte z licem navzgor. Na vrsti je drugi krog stav in delilec postavi 4. skupno karto obrnjeno navzgor. River je po tretjem krogu stav, kjer se 5. in zadnja skupna karta deli obrnjeno navzgor.

Za zmago morate ustvariti najboljšo poker kombinacijo. Ključnega pomena je, da se naučite iger pokra, preden se odločite igrati za pravi denar, in so naslednje:

· Royal Flush je kombinacija kart v isti barvi od 10 do asa.

· Straight Flush je druga najvišja kombinacija pokra, sestavljena iz petih zaporednih kart z isto barvo.

· Four of a Kind je kombinacija, sestavljena iz štirih kart enake vrednosti in ene druge karte.

· Full House je kombinacija, ki je sestavljena iz 3 kart enake vrednosti in enega para.

· Flush je kombinacija, ki je sestavljena iz poljubnih 5 kart iste barve.

· Straight je kombinacija, sestavljena iz 5 kart v zaporedju z mešanimi barvami.

· Trojka je kombinacija, sestavljena iz 3 kart enakega ranga.

· Dva para je kombinacija, ki je sestavljena iz 2 nizov parov enake vrednosti.

· Par je kombinacija, sestavljena iz 2 kart enakega ranga.

· Visoka karta je, ko ne morete oblikovati nobene od zgornjih kombinacij in je vaša najvišja karta edina vredna karta.

Možno je, da imata dva igralca enako kombinacijo in edini način, da ugotovite, kdo je zmagovalec, je, da pogledate svojo najvišjo vrednost karte.

Kot smo že omenili, poleg Texas Hold'ema obstajajo različne različice pokra. Nekaj jih bomo našteli spodaj:

· Poker s 3 kartami – V tej različici igralci in delilec uporabljajo 3 karte in ideja je imeti boljšo kombinacijo kot drugi igralci. Najvišja karta je Straight Flush, ki ji sledijo Three of a Kind, Straight, Flush in Pair.

· Omaha je poker različica Hold'ema in tukaj vsak igralec začne s 4 luknjami namesto z 2. Ta igra uporablja tudi standardni komplet s 53 kartami.

· 5 Card Stud Poker je najstarejša oblika stud pokra. To je odprta igra, kjer je večina igralčevih kart prikazanih na mizi. Torej igralci poznajo karte drugega igralca, tako da lahko ustrezno stavijo. Vsi igralci imajo 1 karto, ki je zaprta in je prikazana samo ob razpadu.

· Seven-Card Stud Poker je različica pokra, ki je bila najbolj priljubljena pred Texas Hold'emom. To igro lahko igra do 8 igralcev in vsakemu od njih se deli 7 kart in lahko uporabijo poker roke s 5 kartami, da določijo zmagovalca.

· Open Face Chinese Poker je igra, v kateri igralci izmenično vlečejo karte, da sestavijo najboljšo kombinacijo. V tej igri ni stav in igralci igrajo za točke.

Blackjack

Blackjack je ena izmed najbolj priljubljenih iger s kartami, ki se igrajo že stoletja. Ta igra je bila znana tudi kot 21, saj je cilj igre dobiti kombinacijo, ki je najbližja 21. Igro je zelo enostavno igrati, čeprav se vam ta miza na prvi pogled morda zdi zmedena.

Najprej morate staviti, nato pa bo delilec vsakemu igralcu in sebi razdelil dve karti. Obe karti boste prejeli z licem navzgor in tukaj vam ni treba skrbeti, saj igrate proti delivcu in ne drugim igralcem. Delovalec si bo razdelil eno karto obrnjeno navzgor in eno karto obrnjeno navzdol. Ko vidite svoje karte in če nimate Blackjacka, ki je karta z vrednostjo 10 in as, morate narediti naslednjo potezo. Na voljo imate naslednje možnosti, zadeti, stati, razdeliti, podvojiti ali kupiti zavarovanje. Ko končate z roko, delilec deluje zadnji in vedno mora zadeti na roko, ki je manjša od 16, in stati, ko ima kombinacijo s skupno vrednostjo 17 ali več.

Dobra stvar v tej igri je, da vam za zmago ni treba imeti kombinacije z 21, samo morate imeti kombinacijo, ki je višja od delivčeve, ne da bi propadli.

Karte v Blackjacku imajo nekoliko drugačne vrednosti kot v drugih igrah. Asi so v tej igri nekako kot karte jokerja, saj imajo lahko vrednost 1 ali 11 in lahko uporabite tisto, kar je bolje za vašo roko. Jack, kraljica in kralj so ocenjeni na 10, karte od 2 do 10 pa imajo svojo nominalno vrednost.

To so vse možnosti, ki jih imate, ko prejmete dve začetni kartici:

· Lahko stojite, kar pomeni, da ne potrebujete dodatne kartice.

· Lahko udarite, kar pomeni, da boste prejeli dodatno kartico in udarite lahko tolikokrat, kot je potrebno.

· Double down je možnost, ki vam omogoča podvojitev stave, ko prejmete dobre karte. Položiti morate še eno stavo, ki je enaka vaši začetni stavi in za to boste prejeli samo eno dodatno kartico.

· Svojo roko lahko razdelite, če prejmete dve karti z enako vrednostjo. Igrali boste kot dve ločeni igri in morali boste dodati še eno stavo, ki je enaka vaši začetni. In ta poteza bo podvojila vaše možnosti, da premagate trgovca.

· Lahko se predate, in ko to storite, boste prejeli polovico svoje stave nazaj in se odrekli roki.

ruleta

Ruleta je še ena zelo priljubljena igra in iz tega razloga lahko najdete veliko različnih različic iste. Na splošno obstajajo tri klasične različice igre, evropska, francoska in ameriška ruleta. Te igre se ne razlikujejo veliko, vse različice imajo številke od 1 do 36, kjer imata evropska in francoska ruleta dodatno ničlo, ameriška ruleta pa eno samo in dvojno ničlo.

Eden od razlogov, zakaj je ta igra tako priljubljena, je dejstvo, da je enostavna za igranje, vendar ponuja veliko priložnosti za zmago. Tukaj lahko položite veliko različnih stav in ko se odločite, katera je vaša srečna številka ali skupina številk, položite žetone in delilec vrže žogo v vrteče se kolo rulete. Ko se kolo neha vrteti, bo žogica pristala v enem žepu in če ste pravilno uganili številko, boste prejeli izplačilo.

V ruleti sta dve glavni vrsti stav. Prve se kličejo znotraj stav in jih lahko položite na eno ali več številk. Druge pa se imenujejo zunanje stave in so stave na večje skupine številk. Notranje stave so nadalje razdeljene na naslednje stave:

· Naravna stava je stava na eno številko. Ni omejitev glede števila deljenih stav v enem krogu. Če se torej ne morete odločiti za eno srečno številko, jih lahko izberete nekaj.

· Deljena stava je stava na dve številki in če žogica pristane na kateri koli od številk, boste prejeli izplačilo.

· Ulična stava je stava na tri številke in za to stavo morate žetone postaviti na zunanjo mejo treh številk.

· Kotna stava je stava na štiri številke, ki tvorijo kvadrat na mizi.

· Stava na pet številk, znana tudi kot stava 'The Monster', se nahaja samo na ameriškem kolesu z dvojno ničlo. Ta stava velja za eno najslabših stav, ki jih lahko postavite, ko igrate ruleto.

· Stava na šest številk je stava na zunanje meje šestih številk. Zunanje stave se dajo na večjo skupino številk in so naslednje:

· Stava na stolpec je stava, da bo eden od stolpcev številk imel zmagovalno številko. Svoje žetone lahko postavite na dno stolpca, za katerega mislite, da bo zmagal.

· Stava Ducat je stava, da bo zmagala ena od ducatov številk na postavitvi.

· Stava na liho ali sodo je stava, da bo žogica pristala na lihi ali sodi številki.

· Visoka ali nizka stava je stava, da bo žogica pristala na kateri koli nizki številki, ki vključuje številke od 1 do 18, in da bo žogica pristala na visokem številu, ki vključuje številke od 19 do 36.

· Rdeča ali črna je stava, da bo žoga pristala na rdečem ali črnem žepu. Francoska ruleta ponuja nekaj dodatnih stav, ki jih lahko položite, in so znane kot Najavljene stave in vključujejo naslednje stave:

· 'Neighbours of Zero' je stava, ki zajema 17 številk na kolesu in vse številke so blizu nič. Za to stavo boste potrebovali 9 žetonov, možnosti za zmago pa so 45,9%. Izplačilo te stave je odvisno predvsem od številk, v nekaterih primerih pa lahko doseže tudi 24:1.

· 'Thirds of the Wheel' je stava, ki zajema 12 številk z izplačilom 17 proti 1.

· 'Zero games' je stava, ki zajema samo 7 številk in verjetnost za zmago te stave je 18,9 %, izplačilo pa je 26 proti 1.

· Stava 'Orpane' zajema preostale številke, ki niso navedene v zgornjih stavah. Izplačilo te stave je lahko 35 proti 1 ali 17 proti 1, spet odvisno od zmagovalnih številk.

Igre za pravi denar

Empire777 ponuja veliko različnih iger, ki jih lahko igrate za pravi denar. Največje število iger je spletnih video iger. Dobra stvar je, da so igre razdeljene v kategorije, tako da bi se lažje pomikali po spletnem mestu in našli tisto, kar iščete.

Druga zelo priljubljena kategorija so namizne igre in igrate lahko nekaj od naslednjih:

BlackJack

Baccarat

ruleta

Poker

Sic Bo

Drži jih

Igre s kolesi

Večročno

Video poker

Igre imajo hiter in gladek vmesnik ter igranje ter ponujajo široko stavo, tako da lahko vsak igralec najde nekaj v njihovem obsegu.

Tudi igralnica v živo je zelo poznana in najdete igre Top Trend, Evolution, GamePlay in drugih ponudnikov. Tako boste imeli priložnost igrati svojo najljubšo igro in izkušnjo, ki je čim bližje pravi, tako kot igrate v resnični igralnici.

Total score7.8
Prednosti
Slabosti
- V vseh državah niso na voljo vsi načini plačila

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2015
BonusiBonusi (10)
Bonus brez pologaBonus brezplačnih vrtljajevBonus cashbackBonus dobrodošliceBonus kodeBonus ob prijaviBonus tekmeBonus za ponovno nalaganjeBrezplačni denarni bonusTedenski bonus
DržaveDržave (10)
Brunej
Indija
Indonezija
Japonska
Južna Koreja
Kitajska
Malezija
Mjanmar
Singapur
Vietnam
IgreIgre (10)
JezikiJeziki (7)
Angleški jezik
Indonezijski jezik
Japonski jezik
Kitajski jezik
Korejski jezik
Malezijski jezik
Tajski jezik
LicenceLicence (2)
Metode pologaMetode pologa (15)
American Express
Bank Draft
Bank Wire Transfer
Bank transferCredit Cards
Debit Card
DuitNow
EcoPayz
Help2Pay
JCB
MasterCardNeteller
PassNGo
Prepaid Cards
Visa
Programska opremaProgramska oprema (23)
ValuteValute (7)
Ameriški dolar
Evro
Indonezijska rupija
Južnokorejski von
Malezijski ringit
Tajski baht
Vietnamski dong
Vrsta podporeVrsta podpore (2)