Empire777 - Withdrawals

Age Limit
Empire777
Empire777 is not available in your country. Please try:
Metode pologa
MasterCardVisaNeteller
Trusted by
PAGCORCuracao

Withdrawals

Empire777 ponuja različne načine plačila, ki jih lahko uporabite za dvige. Edina stvar, ki si jo morate tukaj zapomniti, je, da morate za dvige uporabiti isti način plačila kot tisti, ki ste ga uporabili za nakazilo.

Načini dviga na Empire777 so odvisni od valute, ki jo uporabljate.

Če za dvig uporabljate valuto THB, lahko uporabite naslednja plačilna sredstva:

· Lokalno bančno nakazilo je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 500 THB, največji dvig pa 200.000 THB.

· EcoPayz je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig denarja v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 1.500 THB, največji dvig pa 150.000 THB.

· Neteller je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 1.500 THB, največji dvig pa 150.000 THB.

Če kot valuto uporabljate RMB/CNY, lahko za dvig uporabite naslednja plačilna sredstva:

· Lokalno bančno nakazilo je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 200 RMB/CNY, največji dvig pa 49.500 RMB/CNY.

· EcoPayz je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig denarja v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 300 RMB/CNY, največji dvig pa 30.000 RMB/CNY.

Če uporabljate MYR kot valuto za dvig, lahko uporabite naslednje načine plačila:

· Lokalno bančno nakazilo je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 50 MYR, največji dvig pa 25.000 MYR.

· EcoPayz je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig denarja v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 200 MYR, največji pa 20.000 MYR.

· Neteller je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Najmanjši dvig je 50 MYR, največji dvig pa 25.000 MYR.

Če kot valuto iz Japonske uporabljate USD, lahko za dvig uporabite naslednja plačilna sredstva:

· EcoPayz je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig denarja v 4 urah brez vključenih stroškov. Minimalni dvig je 50 $, največji dvig pa 5.000 $.

· iWallet je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Minimalni dvig je 50 $, največji dvig pa 5.000 $.

· Venus Point je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Minimalni dvig je 50 $, največji dvig pa 5.000 $.

Če kot valuto iz Vietnama uporabljate USD, lahko uporabite naslednje načine plačila:

· Lokalno bančno nakazilo je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Minimalni dvig je 50 $, največji dvig pa 5.000 $.

· Neteller je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig v 4 urah brez vključenih stroškov. Minimalni dvig je 50 $, največji dvig pa 5.000 $.

· EcoPayz je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabite za dvig denarja v 4 urah brez vključenih stroškov. Minimalni dvig je 50 $, največji dvig pa 5.000 $.

Bonus za dvig

Bonusi so odličen način, ki ga igralnice uporabljajo za privabljanje novih igralcev in so lahko v obliki brezplačnih vrtljajev ali brezplačnega denarja. Če želite prejeti bonus, morate najprej sprejeti pogoje in določila bonusa. Ena najpomembnejših je izpolnjevanje zahtev glede stav. Določen čas morate igrati prek bonus sredstev, preden boste lahko zahtevali umik svojih dobitkov.

Kako narediti umik?

Izvedba dviga z vašega računa Empire777 je zelo preprosta. Vse kar morate storiti je, da se odpravite do blagajne in izberete način plačila, ki ga želite uporabiti. Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti, in potrdite dvig. Prejeli boste potrditev, da je bila vaša zahteva izpolnjena in počakati morate, da igralnica sprosti sredstva.

valute

V igralnici Empire777 so na voljo različne valute, vključno s kitajskim renminbijem (RMB), tajskim bahtom (THB), ameriškim dolarjem (USD) in malezijskim ringgitom (MYR).

Total score7.8
Prednosti
Slabosti
- V vseh državah niso na voljo vsi načini plačila

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2015
BonusiBonusi (10)
Bonus brez pologaBonus brezplačnih vrtljajevBonus cashbackBonus dobrodošliceBonus kodeBonus ob prijaviBonus tekmeBonus za ponovno nalaganjeBrezplačni denarni bonusTedenski bonus
DržaveDržave (10)
Brunej
Indija
Indonezija
Japonska
Južna Koreja
Kitajska
Malezija
Mjanmar
Singapur
Vietnam
IgreIgre (10)
JezikiJeziki (7)
Angleški jezik
Indonezijski jezik
Japonski jezik
Kitajski jezik
Korejski jezik
Malezijski jezik
Tajski jezik
LicenceLicence (2)
Metode pologaMetode pologa (15)
American Express
Bank Draft
Bank Wire Transfer
Bank transferCredit Cards
Debit Card
DuitNow
EcoPayz
Help2Pay
JCB
MasterCardNeteller
PassNGo
Prepaid Cards
Visa
Programska opremaProgramska oprema (23)
ValuteValute (7)
Ameriški dolar
Evro
Indonezijska rupija
Južnokorejski von
Malezijski ringit
Tajski baht
Vietnamski dong
Vrsta podporeVrsta podpore (2)