Crazy Time avtorja Evolution Gaming igralnic za pravi denar

Crazy Time
Aiden Murphy
ReviewerAiden MurphyReviewer
WriterLuka NovakWriter

Evolution Gaming pozdravlja svetovne igralce, da v svoji najnovejši produkciji, imenovani "Crazy Time", doživijo najbolj nori čas

"Crazy Time" je izjemna igralniška igra v živo, ustvarjena iz koncepta razvijalčevega uspešnega denarnega kolesa Dream Catcher. Ta razburljiva igralniška igra ponuja zabavo v živo s kombiniranim igranjem RNG na visoki ravni, ki igralcem omogoča dodajanje množiteljev v vsakem krogu igre.

Crazy Time ima velik, barvit, zabaven studio, ki ga sestavljajo Top Slot, osrednje denarno kolo in štiri razburljive bonus igre, ki so:

  • Cash Hunt: strelišče s širokim zaslonom s 108 naključnimi množitelji.
  • Metenje kovanca: določa, kateri množitelj bo osvojen!
  • Pachinko: Ima veliko steno Pachinko s številnimi fizičnimi zatiči.
  • Crazy Time: nori virtualni svet z ogromnim simuliranim denarnim kolesom!

Glavni krog igre

V vsakem krogu igre se Top Slot vrti hkrati z osrednjim denarnim kolesom, da ustvari en naključni množitelj. Rezultat postane tekma, ki doda množitelj, če je vodoravna poravnava začetnega množitelja in stavnega mesta.

Kjer se glavno kolo ustavi, določa, ali bo dodani množitelj pomnožil vložek na simbol ali množitelje bonusne igre. Medtem ko lahko vsi igralci prepoznajo bonus igre, lahko zmagajo samo tisti, ki vložijo vložek na sorodno stavno mesto.

About the author
Aiden Murphy
Aiden Murphy
About

Aiden Murphy, naravnost iz srca Irske, je sila, s katero je treba računati v sektorju pregledovanja spletnih igralnic. Z združitvijo duhovitosti s kritičnim pogledom so si Aidenove ocene pridobile sloves brutalno iskrenih, a vedno pravičnih.

Send email
More posts by Aiden Murphy

Hitra dejstva o igralnici

Programska opremaProgramska oprema (1)
Evolution Gaming
Krmarjenje po labirintu: Zvezna trošarina na športne stave v ZDA
2024-05-31

Krmarjenje po labirintu: Zvezna trošarina na športne stave v ZDA

Novice