Športne stave

October 29, 2021

5 nasvetov za zmago pri najboljših športnih stavnicah danes

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Zahvaljujoč internetu in računalniški tehnologiji lahko ljubitelji športnih stav zdaj stavijo in zmagajo na najboljših športnih stavnicah in spletne igralnice. Spletna mesta za igre na srečo ponujajo več trgov, od tenisa in ragbija do nogometa in boksa.

5 nasvetov za zmago pri najboljših športnih stavnicah danes

Toda razočaranje je, da so izgube med igralci bolj pogoste kot zmage kljub ogromnemu potencialu za zmago. Torej, kaj bi lahko igralci delali narobe? Ta vodnik za športne stave vsebuje več nasvetov, ki vam bodo pomagali odpraviti nadležne situacije.

Nasvet št. 1. Naučite se osnov

Če ste zelenaški športne stave, učenje osnov ni preprosto. Ampak ne skrbite, saj seznanitev z osnovami športnih stav ne bo trajala pol dneva.

Najprej začnite tako, da se naučite razpoložljivih športnih dogodkov in kako se igrajo. S tem res ni treba pretiravati. Vedeti le, kako se izračunajo rezultati in število igralcev v vsaki ekipi.

Nato nadaljujte s spoznavanjem razpoložljivih vrst stavnih trgov in načinov izplačila. V večini primerov stavnice ponujajo naslednje vrste stav:

  • Zmaga/remi/zmaga
  • Čez pod
  • Obe ekipi zadeta
  • Prva ekipa, ki je zadela
  • Strelec golov kadarkoli
  • In več.

Nasvet št. 2. Ustvarite proračun za športne stave

Čeprav so vsi tukaj navedeni nasveti ključnega pomena za vaše zmagovalne možnosti, noben ni bolj kritičen kot ustvarjanje proračuna. Ne glede na to, kako bogati ste, je proračun za igre na srečo preprosto obvezen.

Kot rečeno, je v svetu iger na srečo izguba bolj razširjena kot zmaga. Zato se morate vedno pripraviti na slabe novice, saj lahko vroče priljubljene razočarajo.

Stvar je zagotoviti, da lahko udobno živite brez denarja, izgubljenega pri igrah na srečo. Imejte torej dnevni, tedenski ali celo mesečni proračun za športne stave. Poleg tega imejte omejitev stop-loss, da se izognete porabi celotnega denarja na eni tekmi ali dnevu.

Nasvet #3. Pustite čustva zunaj

Ste ponosni navijač Manchester Uniteda? No, neumno je vztrajati pri vlaganju denarja v to ekipo, tudi če so kvote očitno naklonjene nasprotniku. Z drugimi besedami, izključite čustva iz športnih stav, tudi če to pomeni, da izberete najvišje tekmece svoje najljubše ekipe.

Če želite rešiti svojo kožo, raziščite statistične podatke, kot so medsebojni obračuni, razpoložljivi igralci, nedavna forma, doma/v gosteh itd. Ne pozabite, da je glavni razlog, da ste se pridružili športnim stavam, zadeti denar in ne podpreti svoje ekipe.

Nasvet št. 4. Nikoli ne prezrite Underdogs

To je kot nadaljevanje zgornjega nasveta številka tri. Medtem ko je močnejša ekipa vroča favoritinja za zmago pri stavi, se lahko regresi razburijo. Zanimivo je, da vam raziskave v tem primeru niti ne bodo kaj dosti pomagale.

Na primer, če je ekipa A zmagala v petih zaporednih tekmah in je ekipa B izgubila tri v kasu, je ekipa B manjša. Tako jim bo stavnica dala dolge kvote. Zdaj, kaj se zgodi, če stavite na to ekipo, da obrnete njihovo bogastvo? Dober znesek!

Nasvet #5. Ne lovite izgub

Tako kot pri igranju v najboljših spletnih igralnicah je vedno priporočljivo, da ne lovite izgub na športnih stavnicah. Toda presenetljivo je to nekaj, čemur se večina igralcev športnih stav ne more upreti. Pogosto igralci položijo več velikih stav po poznejših bolečih izgubah. Toda v resnici to požre samo vaš dragoceni denar. Pomembno si je zapomniti, da vse oblike iger na srečo temeljijo predvsem na sreči. Zato vedite, kdaj dvigniti belo zastavo in poskusite naslednji dan. Če ostanete v bližini, bo to samo povzročilo več izgub.

Zaključek

Dovolj povedano, športne stave so lahko zelo dobičkonosne, če imate pravilen pristop. Najprej vestno raziskujte in stavite na prave trge. Tudi možnosti so včasih zavajajoče. Na primer, nima smisla prezreti ekipe, ki je izgubila pet tekem zapored. Skratka, naredite te pametne stave in se zabavajte.

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice