Pogoste napake pri blackjacku med začetniki

Blackjack

2021-02-03

Na spletu blackjack je ena najbolje plačanih igralnic igre igrati. Je zabavna, enostavna za igranje in možnosti so ugodne. Toda če želite nekaj iztržiti z igranjem blackjacka, morajo igralci uporabiti popolno strategijo. Če nimate ustreznega načrta, lahko naredite drago napako, ki lahko v trenutku izčrpa vašo banko. Katere so najpogostejše napake pri blackjacku, ki se jim je treba izogniti v letu 2021? Pa ugotovimo!

Pogoste napake pri blackjacku med začetniki

#1. Izbira mize z neugodnimi pravili

Nekatere mize za blackjack imajo niz pravil, ki lahko otežijo pridobitev zmage. Zato, preden nadaljujete, izberite tabelo z najboljšimi praksami. Izogibajte se izplačilnim tabelam z izplačili 6:5 in se raje odločite za mizo s 3:2 ali 15 $ na 10 $. To je zato, ker ima miza z izplačilom 6:5 povečano prednost hiše za 1,40%. Z drugimi besedami, za stavo 10 $ boste dobili samo 12 $. Skratka, preverite sredino mize in ugotovite, ali ponuja izplačila 6:5 ali 3:2.

#2. Začenši z najvišjimi minimalnimi stavami

Preden izberete sedež in mizo, najprej ugotovite minimalno stavo. To je običajno na voljo na desni strani prodajalca. Torej, če ste zeleni, poiščite najnižji vložek, ki je na voljo. Običajno večina iger blackjack ponuja minimalne stave od 10 do 15 $, čeprav lahko nekatere padejo na 3 ali 5 $. Načrt igre je, da začnete s temi nizkimi stavami, preden postopoma povečate svoje vložke.

#3. Šopiriti se

Enostavno se je ujeti v vzdušje in razkazovati svoj denar. Nekateri igralci udarijo nad svojo težo in delajo neumne napake preprosto zato, ker želijo igrati na srečo. Čeprav je spletni blackjack zelo zmagovalna igra, se spomnite, zakaj igrate. Ne naredite napake in naredite vtis na tujce ob sebi, saj lahko v trenutku izgubite vse. Kot smo že omenili, naj bodo stave minimalne, če ste začetnik.

#4. Ne podvojitev

Vedeti, kdaj podvojiti, je inteligentna poteza, še posebej, če obstaja možnost, da vas bo naslednja karta potisnila blizu 21. Na primer, priporočljivo je uporabiti alternativo za podvojitev, če je skupna kombinacija 11 in ima delilec razumne možnosti, da udarec na mehko 17 roko. To pravilo velja za različice blackjacka, ki uporabljajo pravilo S17. Podvojitev je lahko zmagovalna strategija, če trgovec nima asa. Torej, izberite to potezo, če je delivčeva karta 5 ali 6 in je vaša kombinacija 9 ali 10.

#5. Sklepanje zavarovanja ob napačnem času

Večina spletne igralnice ponudi igralcem zavarovanje, ko ima delivec asa (10 v nekaterih igrah) kot gornjo kartico. Toda čeprav se zdi udobno zavarovati se pred delivčevim asom, je verjetnost, da je njegova/njena kombinacija blackjack, približno 9:4. Torej, kar je morda videti kot okusen posel, se lahko izkaže za trik za povečanje prednosti hiše. Zdaj veste, zakaj veteranski igralci blackjacka prezrejo to možnost.

#6. Poskušam doseči 21

Do zdaj ste že morali vedeti, da je premagovanje delivca zanesljiv način za zmago v blackjacku. Vendar večina igralcev misli, da morajo za dokončanje te misije doseči skoraj 21. Čeprav je to do neke mere res, ne pozabite, da igrate proti delivcu namesto proti rezultatu. Na primer, če imate 12 in je delivec navzgor kart 5, morajo izvleči najmanj dve karti, da dobijo trdih 17. Na srečo lahko propadejo zaradi številnih kombinacij kart.

Zaključek

Pri igranju blackjacka na spletu boste zagotovo naredili več dragih napak. Vendar se učite iz napak, ne glede na to, ali ste profesionalec ali začetnik. Poiščite mizo za blackjack z ugodnimi pravili, vedite, kdaj podvojiti, med drugim prenehajte s nepotrebnim zavarovanjem. Najpomembneje pa je, da igrajte v zaupanja vrednih in reguliranih spletnih igralnicah.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice