Zato je Blackjack tako priljubljen

Blackjack

2020-10-28

Kaj je Baccarat

Najboljši način za opis baccarat je igrati igro s kartami, kjer bi imeli 2 ali 3 karte. Zmagovalna stran je tista z višjim rezultatom. Baccarat je izključno igra na srečo; nobena strategija ni implicirana. Zgodovinsko gledano je to igra z visokimi vložki, čeprav so nekatere sodobne iteracije igre bolj nagnjene k igralcem z nizkimi vložki.

Zato je Blackjack tako priljubljen

Začeli ste tako, da ste sedeli in za mizo kupovali žetone. The igro igra se iz kompleta 8 kart. Začnete tako, da stavite na igralca ali bankirja, ki je ena od dveh rok. Lahko celo stavite na neodločen izid, vendar nikoli ne položite stave. To je slaba stava, ki se ji je treba izogibati.

Zakaj je Baccarat tako priljubljen?

Najnižji odstotki prednostne igre, ki jih ima igra, so eden od dejavnikov, zaradi katerih se high rollers vlečejo v baccarat. Pri igralskih stavah in bankirjih ima Baccarat vrednost, da dobi 1,2-odstotno povprečno hišo. Igra ima tudi tretjo stavo in izenačenje, pri čemer se, če se obe roki ujema podoben znesek, izplača 8 proti 1, vendar s 14 odstotkov višjo prednostjo hiše. Torej se profesionalni igralci v večini primerov oklepajo bankirja ali igralca.

Spletna igra Baccarat je tudi tvegana za igralnice, saj bo velika vsota denarja, ki ga igrajo na srečo v primerjavi s tankim robom hiše, verjetno spodbudila igralce, da pridobijo velike količine denarja na račun igralnice. S stavo igralca 1,24 odstotka na prednost hiše je enostavno razumeti, zakaj se priljubljenost Baccarat širi tudi zunaj Macaa.

Kvote za Baccarat: Triki

Priljubljenost Baccarat med kitajskimi igralci je mogoče zmanjšati tudi na nižji rob mize. Medtem ko večina drugih namiznih iger poteka s 3-5-odstotno prednostjo hiše, pri stavah proti hiši Baccarat zagotavlja 1,06-odstotno statistično pomanjkljivost pri "bankirni stavi" in 1,24-odstotno prednost hiše. Zaradi minimalne statistične pomanjkljivosti je izjemno priljubljena igra, kjer high rollers poskušajo hitro povečati svoj bančni račun.

Baccarat House Edge:

Bančni dobitek z roko – 1,06 % prednost hiše Dobitek roke igralca – 1,24 % Ko sta obe roki izenačeni – 4,84 % (z izplačilom 9:1) ali 14,36 % (z izplačilom 8:1) Bankirjeva stava in njena 1,06 % prednost hiše sta izjemno ugodno. Skozi večino igralnic ne boste našli veliko prednosti hiše, ki so manjše od te.

Online Baccarat

Baccarat je najbolj priljubljen spletna igralnica igra, saj je tukaj nekaj pravil. Čeprav se sprva pravila za začetnike morda zdijo premočna, bo malo vaje izbralo prevladujoče in nepoučene vse do ravni profesionalnih spletnih igralcev. Prvo priporočilo, ko razmišljate o spletni igralnici, je nastavitev bankrolla. Bankroll je fiksni znesek denarja, ki ga ni mogoče preseči v eni igri.

Struktura bankrolla velja tako za spletne baccarat kot za resnične igre baccarat. Kot taka je vedno vredna omembe. V spletnih igralnicah lahko pregledate zgodovino igranja baccarat in povežete nedavne zmage in izgube, za razliko od igralnic v resničnem življenju. Korelacija bo igralcu omogočila, da ve, ali naj odstopi od mize.

Med igranjem spletne baccarat ne upoštevajte štetja kart, ker je program RNG, ki ga večina spletnih igralnic uporablja v svojih igrah, preveč zapleten, da bi ga lahko manipulirali. Še en nasvet, ki ga je treba upoštevati pri igranju spletne baccarat, je uporaba prilagodljivih sistemov. Najbolj pameten način je, da med igranjem spletne baccarat pozabite na sisteme stav po meri, ki so konfigurirani za baccarat v resničnem življenju.

Baccarat v živo

Bacarat trgovca v živo igralci stave kot običajno, le da je resnični človeški krupje, s katerim se je treba ukvarjati in se boriti. To ni odvisno od RNG-jev, zato bi morali igralci iger, ki morda ne občudujejo računalniške storitve plačilnih kartic, dobiti oddih. Vsaka spletna igralnica ima široko paleto iger s kartami.

Prednosti igranja Online Baccarat

  • Spletna igralnica omogoča igralcem, da se naučijo pravil z odobritvijo faze brezplačne igre. Tako imajo igralci malo preizkušnje, preden lahko sploh zastavijo svoj denar.
  • Spletna igralnica ni omejena s količino talne površine, zaradi česar je lažje ponuditi široko paleto spletnih iger baccarat.
  • Spletne igralnice bi lahko celo sprejele večje število igralcev iger z različnimi omejitvami iger na srečo.
  • Prek spletne Baccarat se igralne karte naključno generirajo s pomočjo generatorja številk Radom (RNG), tako da ni fiksne številke krova.

Različni načini igranja Baccarat

Mini-Baccarat

Igralci z manjšimi vložki igrajo tudi mini baccarat, je le mini različica iste igre. Glavna razlika so vložki. Minimalne stave so nižje v igri mini baccarat. Miza je manjša in zato vključuje manjše igralce.

Chemin de Fer:

Chemin de fer je stara različica baccarat, kar pomeni, da je hitrejša od glavne igre. Beseda je v francoščini "železnica", včasih je bila najhitrejši način potovanja. Chemin de fer uporablja le 6 krovov, igralec pa prevzame položaj bankirja in se ukvarja. Večina igralcev je igralcev. Položaj bankirja se vrti v nasprotni smeri urinega kazalca po mizi.

Punto Banco

Baccarat se imenuje tudi "Punto Banco". To je standardna high roller različica igre. Igrate za veliko mizo v ločenem, privezanem delu igralnice. Punto BanCO je običajno popolnoma ločen od drugih igralniških iger.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice