Najboljša First Person Dream Catcher Spletna Igralnica v 2023

Tisti, ki že spremljate igre Evolutiona, boste zagotovo poznali igro Dream Catcher, prvo in najbolj znano razvijalčevo igro v živo, po kateri so postali znani. First Person Dream Catcher je samostojna različica te znane igre, ki igralcu prinaša bolj sproščeno izkušnjo, ki jo je mogoče igrati z vsemi ugodnostmi spletnega igralnega avtomata. Spodaj preberite več za vse podrobnosti o tem, kako deluje ta različica klasične igre, ko je namesto tega igra za enega igralca.

si Country FlagCheckmark

Lucky 7even Casino

si Country FlagCheckmark
Prejmi svoj bonus
  Ponudba dobrodošlice Do 500 € + 225 brezplačnih vrtljajev
  • Hitra plačila
  • Več kot 10K iger
  • Kripto prijazno
  • Hitra plačila
  • Več kot 10K iger
  • Kripto prijazno
  Kaj je First Person Dream Catcher?

  Kaj je First Person Dream Catcher?

  Najboljši način za razmišljanje o Lovcu sanj v prvi osebi je kot alternativa samostojnemu igranju igre Lovilec sanj v živo. Je del serije First Person, ki jo je izdelal Evolution, ki so nežive različice vseh njihovih najbolj priljubljene igre. Na splošno ohranijo celotno jedro igranja, vendar odstranijo studio v živo, gostitelja in druge igralce iz mešanice.

  Za First Person Dream Catcher je zelo pomembno kolo spredaj in na sredini. Napolnjena je večinoma s številskimi simboli od 1 do 40, na katere lahko igralec stavi za vsako vrtenje. Višje kot je število na polju, višje je izplačilo, vendar je na celotni plošči samo en simbol 40, zaradi česar je izredno redek. Pomembno si je zapomniti, da če se kolo ustavi pri 20, ne bo izplačano ničesar, razen če ima igralec stavo na to številko.

  Na tabli sta tudi dva simbola množitelja, eden vreden 2x in drugi vreden 7x. Vsak od njih bo pomnožil vrednost morebitnih dobitkov pri naslednjem vrtljaju in se lahko združi tudi v primeru, da pristane več kot enkrat zapored.

  Veliki prednosti igranja Dream Catcher First Person v primerjavi z Dream Catcher Live sta udobje in hitrost. Ni določenih časov za igranje, ni čakalnih dob za igralce, da bi stavili, in ni več čakanja na rezultate ali izpadov med vrtljaji. Igra se lahko kadarkoli in kjerkoli.

  Kaj je First Person Dream Catcher?
  Kako igrati First Person Dream Catcher

  Kako igrati First Person Dream Catcher

  Igra se začne tako, da igralec stavi na eno od 6 možnosti številk, ki so pred njim, čeprav igralec ni omejen na samo eno stavo. Pred začetkom vrtenja je mogoče položiti več stav na različne številke, čeprav ima za razliko od različice v živo s spremenljivimi zneski stav, Lovilec sanj v prvi osebi fiksne zneske stav med 1 in 5000 na stavo.

  Ko so vse stave potrjene, igralec aktivira vrtenje kolesa, ki nato pristane na eni od 54 rež na kolesu. Vse stave na število, ki pristane, se takoj izplačajo, medtem ko množitelji povzročijo še eno vrtenje z enakimi stavami. Morebitni dobitki se zdaj pomnožijo s tem številom, še en 2x ali 7x presledek pa poveča množitelj za toliko za še en vrtljaj. Na primer, 2-kratni presledek, ki mu sledi 7-kratni presledek, bi pri naslednjem vrtljaju povzročil 14-kratni množitelj.

  Za razliko od poznejših iger na kolesih Evolution, Dream Catcher ne vsebuje nobenih posebnih bonus rund in različica prve osebe je enaka. Kar je na tabli, je to.

  Igrajte First Person Dream Catcher brezplačno

  Evolution običajno izdeluje samo igre v živo, ki seveda ne morejo vsebovati demo načina, in to so uporabili tudi za serijo First Person, tako da trenutno ni možnosti za brezplačno igranje igre.

  Igrajte First Person Dream Catcher za pravi denar

  Če želite igrati First Person Dream Catcher na spletu za pravi denar, potrebujete tudi preverjen račun v spletni igralnici nakazana sredstva za igranje. Igra se običajno pojavi v razdelku z namiznimi igrami spletno mesto spletne igralnice.

  Kako igrati First Person Dream Catcher
  Druge igre v seriji prve osebe

  Druge igre v seriji prve osebe

  Kljub priljubljenosti drugih iger s kolesi v igralnih oddajah v Evolutionovi knjižnici je Dream Catcher edina do zdaj, ki ima prvoosebno obravnavo. Kljub temu je serija precej obsežna in vključuje številne različne naslove, ki jih lahko preizkusite. Edina funkcija, ki si jo deli vsaka igra, je gumb 'Pojdi v živo', s katerim lahko skočite naravnost na živo različico igre, ki se igra.

  Prva oseba Mega Ball

  First Person Mega Ball se resnično skrči na igro binga vendar z malo dodane iskrice. V vsakem krogu se v epruveto vrže 20 osnovnih številk in vse številke, ki se pojavijo, so označene z igralčeve igralne karte. Več vrstic številk je izpolnjenih na eni kartici, višje bo izplačilo, do 10.000x za 6 ali več vrstic.

  Dodaten del je, da pade 21. žogica, Mega žoga, ki ima naključno zavrten množitelj. Vse linije, ki jih Mega Ball dokonča, dobijo množitelj in obstaja celo možnost, da med vrtenjem pade druga Mega Ball.

  Prva osebna strela ruleta

  First Person Lightning Roulette v bistvu naredi za ruleto to, kar Mega Ball naredi za bingo. Igra se na enak način kot a Igra evropske rulete, pri čemer igralec stavi na prostor, na katerem bo pristala žogica, ko se kolo neha vrteti. Element strele je v tem, da potem, ko so stave zaklenjene, se številkam med 1 in 5 na kolesu doda množitelj, ki pomnoži vse zmagovalne stave s temi številkami.

  Druge igre v seriji prve osebe
  Kako zmagati v igri First Person Dream Catcher

  Kako zmagati v igri First Person Dream Catcher

  Težko je podati kakršne koli prave strategije za First Person Dream Catcher, saj je zaradi generatorja naključnih števil, ki ga poganja, v osnovi odvisen od naključja. Edine odločitve, ki jih igralec lahko sprejme, so, ali bo stavil na manjše številke in se odločil za bolj verjetne zmage, vendar z manjšimi izplačili, ali bo stavil na velike številke z nizko možnostjo zmage ali več stav na različne številke, da porazdeli kvote.

  Ker pa je vsak vrtljaj ločen od prejšnjih, ni mogoče predvideti, kakšen bo naslednji rezultat. Čeprav so redki, so bili v Mega Ball v živo primeri štirih množiteljev 7x, ki so pristali v vrsti za monumentalen skupni množitelj, čeprav so možnosti za to izjemno nizke.

  Kako zmagati v igri First Person Dream Catcher
  Kvote in izplačila

  Kvote in izplačila

  Možnosti, da katera koli posamezna številka pristane, so 32/54 ali okoli 60 %, če pride do simbola 1, do 1/54 ali nekaj manj kot 2 %, če pride do simbola 40 ali enega od množiteljev. Izplačila se ujemajo s kvotami, pri čemer je 1 seveda vreden 1x izplačila, 2 je vreden 2x izplačila in tako naprej do 40 za največje izplačilo pri 40x.

  Več stav na eno zmagovalno številko se preprosto sešteje, saj je vsaka vložena stava neodvisna od vseh drugih. Množitelj se uporabi za vse dobitne stave pri naslednjem vrtljaju, čeprav, če naslednji vrtljaj ni zmagovalec, se množitelj ne prenese na drug vrtljaj.

  Kvote in izplačila
  RTP igre First Person Dream Catcher

  RTP igre First Person Dream Catcher

  Uradni RTP igre First Person Dream Catcher je 96,58 %, kar jo postavlja nekoliko nad povprečje v primerjavi z drugimi igralniškimi igrami in igralnimi avtomati. To pomeni, da pri velikem številu stav, na primer 1.000 ali 10.000, razvijalec pričakuje, da bo igralec dobil 96,58 % svojih stav. Vendar je to le povprečje in številke, ki jih lahko pričakujete po samo 10 vrtljajih, se verjetno ne bodo ujemale in to ni zagotovilo za zmago.

  RTP igre First Person Dream Catcher
  Izkušnja z igranjem First Person Dream Catcher

  Izkušnja z igranjem First Person Dream Catcher

  Dejstvo, da igra nima gostitelja v živo, studia ali drugih igralcev, s katerimi bi lahko komunicirali, jo naredi veliko bolj skromno igro, hkrati pa je veliko bolj sproščujoča izkušnja, kjer lahko igralec izberejo svoj tempo igranja. Kakovost produkcije je še vedno natanko takšna, kot bi jo pričakovali od razvijalca Evolution pedigreja, tako da ni nobene izgube v kakovosti, in udobje igranja, kadar koli najbolj ustreza igralcu, pomeni, da se lahko resnično udobno igra ali celo prilega nekaj vrti v gibanju.

  Kaj je evolucija?

  Med igralniškimi veterani je ime Evolution Gaming sinonim za visokokakovostne igralniške igre v živo, od namiznih iger do dovršenih igralnih oddaj, kot je tista, na kateri temelji First Person Dream Catcher. Producirajo igralne oddaje, ki so primerljive s profesionalnimi televizijskimi igralnimi oddajami, in čeprav se zelo redko lotijo iger, ki niso v živo, je serija Prva oseba eden redkih primerov.

  Izkušnja z igranjem First Person Dream Catcher

  pogosta vprašanja

  Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

  Kaj je RTP igre First Person Dream Catcher?

  RTP First Person Dream Catcher znaša 96,58 %, čeprav se lahko ta številka zelo rahlo spremeni, odvisno od igralnice, ki ga gosti. Vsi RTP so povprečne vrednosti, zato so igralčevi individualni rezultati v resnici lahko veliko višji ali nižji.

  Kako osvojiš First Person Dream Catcher?

  Zmaga se izplača, ko igralec pravilno izbere številko, na kateri pristane kolo, in izplača vrednost te številke. Če ima igralec stave na več številk, lahko dobi zmagovalne in izgubljene stave na en vrtljaj.

  Ali so v First Person Dream Catcher kakšni bonusi ali dodatki?

  Poleg prostorov za 2x in 7x množitelj je velik del šarma igre njena preprostost, kar pomeni, da formuli ni dodanih dodatkov.

  Ali je First Person Dream Catcher varno igrati?

  Evolution so enostavno eden najbolj uveljavljenih in znanih razvijalcev igralnic v industriji in njihovo ime na igri je znak kakovosti in varnosti.

  Kakšna je najmanjša stava v First Person Dream Catcher?

  Najnižja stava je določena na 1 na stavo, čeprav je mogoče položiti več stav na različna števila, tako da je najnižja stava za vsa števila 6.