Igralnice za pravi denar First Person Football Studio razvrščene in ocenjene 2024

Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
ResearcherPriya PatelResearcher

Kako igrati First Person Football Studio

Izmed vseh serij iger First Person je First Person Football Studio verjetno najpreprostejša za igranje preprosto zato, ker obstaja samo en način za stavo in samo trije možni izidi igre.

Za igro igralec izbere domačo stran, gostujočo stran ali neodločen izid kot remi. Nato začnejo igro in za vsako stran se izvleče ena karta. O zmagovalcu odloča vrednost karte, ne glede na barvo ali barvo, v 'tekmi' pa zmaga karta z najvišjo vrednostjo. Za izenačeno zmago sta potrebni dve karti enake vrednosti, čeprav je to veliko manj verjetno zaradi čiste verjetnosti v kartah.

Poleg tega v tej igri ni pravih bonusov ali dodatkov ali celo množiteljev, čeprav je to funkcija, ki si jo deli z originalnim Football Studio.

Igrajte First Person Football Studio brezplačno

Kljub temu, da je ta igra enostavnejša od iger, ki imajo način brezplačnega igranja, Evolutionova politika, da nima nobene demo različice nobene od svojih iger, velja tudi za njihove solo naslove. To pomeni, da nobene igre serije First Person ni mogoče igrati brezplačno.

Igrajte First Person Football Studio za pravi denar

Preverjeno račun v spletni igralnici je potreben za igranje First Person Football Studio za pravi denar in nekaj sredstev na računu za igranje.

Druge igre v seriji prve osebe

Za razliko od First Person Football Studio se številne druge serije iger v prvi osebi bolj držijo svojih izvornih iger in so na voljo v številnih različnih različicah. Vsem pa je skupna ena lastnost, to je gumb »Pojdi v živo«, ki v tem primeru popelje igralca v različico Football Studio v živo.

Prva oseba Mega Ball

Podobno kot je First Person Football Studio v bistvu poenostavljena igra baccarat, je First Person Mega Ball izboljšana različica igre bingo. Igra se s kartami 5 x 5, številke pa so prečrtane, ko padajo z vrha, pri čemer se vsaka izpolnjena vrstica številk šteje za dobitek.

Več vrstic kot je končanih na kartici, višje bo ta karta plačana, z do 200 kartami, ki jih lahko igrate hkrati. Titularna Mega žogica je dodatna 21. žogica, ki pade po prvotnih 20 in prihaja z naključno izbranim množiteljem za vse zmage, ki jih doseže. Obstaja tudi možnost, da dobite drugo Mega Ball, da skupno število dosežete do 22, in dodatno možnost, da dobite množitelj pri vrtenju.

Ena od privlačnejših lastnosti igre First Person Mega Ball je potencial dobitka, ki znaša 10.000-krat večjo stavo, če se na eni karti izpolni 6 ali več vrstic.

Lovilec sanj v prvi osebi

Verjetno najbolj znana igra v katalogu Evolution, Dream Catcher je vodilni naslov podjetja in osnova za vse njihove igre na velikem kolesu. Tako kot pri preostali seriji je tudi First Person Dream Catcher priredba za enega igralca, pri čemer so bili odstranjeni vsi živi elementi, ostalo pa je samo kolo za igranje. Celotna stvar je tudi popolnoma nadzorovana s strani igralcev za stave in vrtljaje, saj ni gostitelja.

Igralci preprosto stavijo na to, katera številka bo pristala, in dobijo ta znesek kot izplačilo, če zmagajo, pri čemer so manjše vrednosti pogostejše, višje vrednosti pa zelo redke. V igri so tudi 2x in 7x množitelji, ki veljajo za vse dobitke pri naslednjem vrtljaju ali pa se lahko povečajo, če je naslednji vrtljaj tudi množitelj.

Kako zmagati v First Person Football Studio

Zahvaljujoč generatorju naključnih števil, ki stoji za njo, in dejstvu, da gre za tako preprosto igro, pomeni, da ni možnih strategij ali načinov za izboljšanje kvot za igralca. Čeprav igra vsebuje tablo prejšnjih rezultatov, je to bolj za okras, saj prejšnji rezultati nimajo vpliva na naslednje. Edina stvar, ki jo igralec mora storiti, je, da nastavi raven stave, izbere Doma, V gosteh ali Neodločeno in začne igro.

Kvote in izplačila

V eni igri First Person Football Studio so samo trije možni izidi in samo dva niza kvot. Obe zmagi doma in v gosteh imata kvoti blizu 50 %, zato se vsaka izplača le 1x. Samo neodločen izid se pri 11-kratniku izplača več, čeprav je njegova kvota približno 6 %. Špil se ponastavi med vsako tekmo, tako da so te kvote vedno enake ne glede na število odigranih tekem.

RTP prvoosebnega nogometnega studia

Razvijalci navajajo RTP First Person Football Studio pri 96,27 %, kar je zelo malo nad povprečjem 96 %, ki se uporablja kot standard v vseh igralniških igrah in igralnih avtomatih. Ta statistika pomeni, da je pri testiranju več kot 1.000 ali 10.000 iger povprečni odstotek njihovih stav, ki jih ima igralec na koncu, 96,27 %. Vendar to ni zagotovilo in dejanski donos je lahko veliko višji ali veliko nižji. Pri običajnih 10 ali 100 vrtljajih bo izid verjetno precej drugačen od RTP, zato ga je treba uporabiti predvsem za primerjavo iger in ne za napovedovanje zmag.

Izkušnja igranja prvoosebnega nogometnega studia

Kar zadeva igralniške igre, je First Person Football Studio verjetno najbolj sproščena in začetnikom prijazna igra na trgu, ne le med namiznimi igrami, temveč tudi med igrami na avtomatih in igralnih oddajah. Majhno število možnosti pomeni, da je zelo malo stvari, ki bi lahko zmotile igralce, ki so novi v igralnici, vendar sta vmesnik in celotna zasnova še vedno dovolj blizu druge spletne igralniške igre da bo dober uvod v osnove.

Prvoosebni nogometni studio - Evolution Gaming

Najbolj znan po obsežni knjižnici igralniških iger v živo, ki prikazujejo proizvodne vrednosti, ki so blizu tistim v profesionalnih televizijskih oddajah. Kot podjetje se skoraj v celoti osredotočajo na te naslove v živo, pri čemer je ta serija v prvi osebi redka izjema. Ne glede na to, kaj ustvarjajo, razvijalci iger vedno ustvarijo delo na najvišji ravni.

About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Igre
About

Samuel O'Reilly, avstralski rojen, je idejni začetnik nekaterih najbolj pronicljivih vodnikov po spletnih igralnicah. Z desetletjem v igralniški industriji je Samuelovo strokovno znanje brez para, zaradi česar so njegove ocene priljubljene tako med novinci kot profesionalci. Ime avatarja: CasinoKangaroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly