Igralnice za pravi denar First Person Roulette razvrščene in ocenjene 2024

Za tiste, ki iščejo popolnoma drugačno igro kot igralni avtomati ali karte, ali za vse, ki so kdaj želeli preizkusiti ruleto, a nikoli niso našli mesta ali pravega časa za igro, je lahko prva osebna ruleta iz Evolution točno to, kar potrebujete.

Prinaša vso zabavo igre brez vseh težav, ki so potrebne za igranje, zagotavlja vrhunsko izkušnjo rulete in igranje iz udobja doma ali celo na poti, kadar koli želi nekdo igrati brez čakanja. Nadaljujte z branjem za vse podrobnosti o prvoosebni ruleti in drugih igrah v seriji prve osebe.

Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
ResearcherPriya PatelResearcher

Kaj je ruleta prve osebe?

First Person Roulette je igra, ki jo je izdal veteranski razvijalec Evolution kot enega od vodilnih naslovov v njihovi seriji prvoosebnih iger, toda kaj so prvoosebne igralniške igre? Ta serija govori o izkušnji samostojnega igralca, ki gre z roko v roki z izkušnjo razvijalca ogromna knjižnica igralniških iger v živo igral z delivcem, gostiteljem in drugimi igralci.

Z uporabo modela rulete z enojno ničlo kot osnovo, ruleta v prvi osebi odstrani vse ljudi, ki so vpleteni v igro, in namesto tega uporabi kompleksen generator naključnih števil za zagotavljanje rezultatov. Še vedno pa je na voljo celotna nastavitev mize, kolesa in žoge, ki je skrbno izdelana v visokokakovostni 3D-grafiki, tako da na zaslonu ne bodo prikazane le številke.

Prvoosebna ruleta v primerjavi z drugimi igrami rulete

Največja prednost spletnega igranja rulete v prvi osebi v primerjavi z igranjem v igralnici ali igro v živo je, da je zelo priročna. Namesto čakanja, da se začne igra v živo ali da se v igralnici odpre prostor za mizo, lahko to različico igrate kjer koli in kadar koli. Prav tako ni časovnih omejitev za polaganje stav in ni delivca, ki bi vse prehitel, kar pomeni, da si lahko igralci vzamejo čas z igro. To je veliko bolj sproščena izkušnja, če je prednost bolj umirjena igralniška seja.

Kako igrati prvoosebno ruleto

Igranje prvoosebne rulete je enako kot katera koli standardna igra rulete v pravilih.

  • Igralci stavijo, kje bo žogica pristala na kolovratu, pri čemer so natančnejše stave vredne več, ko zmagajo. Na primer, stava, da bo pristala na liho število, je nizek dobiček, vendar se stava samo na eno številko izplača največ.
  • Pri običajnih igrah rulete vsi igralci položijo stave hkrati, preden delivec zavrti kolo. V ruleti v prvi osebi se stave sklepajo na enak način. Vendar pa je igralec tisti, ki vrti kolo bolj kot pri igralnih avtomatih.
  • Stave se začnejo že pri 0,50 USD, čeprav jih je mogoče zvišati, večkratne stave pa lahko sklenete na en vrtljaj kolesa, da pokrijete več potencialnih rezultatov.
  • Če želite skleniti stavo, lahko žetone povlečete na mizo s kupa, in zaradi poenostavitve ni stranskih stav ali dodatkov. Na voljo je funkcija ponovne stave za ponovitev enake nastavitve stav kot prejšnje vrtenje, hitrost igre pa je mogoče povečati, da bo vse potekalo hitreje, ali zmanjšati, da se bodo stvari upočasnile.

Igrajte prvoosebno ruleto brezplačno

Tako kot pri igrah Evolution v živo tudi pri igri First Person Roulette ni demo različic, ki bi jih lahko igrali. Na voljo je le kot igra za pravi denar.

Igrajte prvoosebno ruleto za pravi denar

Če želite igrati prvoosebno ruleto na spletu za pravi denar, morate imeti preverjen račun v a ugledna spletna igralnica je potrebno ter dovolj sredstev na računu preko depozitov. Najboljši del je, da ko je prijava končana, omogoča dostop do celotnega nabora iger Evolution, saj so vse v enem paketu, vključno z izvirno različico rulete v živo.

Različne različice prvoosebne rulete

Kot je ruleta v prvi osebi ena od originalnih iger v seriji ni različnih vrst spletnih iger, ampak so na voljo tudi različne različice same rulete, ki obe temeljita tudi na istoimenskih različicah v živo. Opomba: v vseh teh igrah obstaja gumb 'Pojdi v živo', ki vas popelje neposredno v živo različico iste igre. Različice v živo v vsakem primeru upoštevajo enaka pravila, le da obstaja gostitelj v živo in igre morda niso vedno na voljo, odvisno od urnikov.

Različica ameriške rulete

Ta različica uporablja isto osnovno strukturo kot izvirnik, z enako grafiko in splošno zasnovo postavitve in krmilnikov, le da uporablja standard dvojne ničle iz ameriške rulete. V evropski ruleti je ena sama ničla prostor, kjer zmaga samo igralnica, medtem ko ima ameriška različica dejansko dva simbola ničle. To pomeni, da je prednost hiše pri ameriški ruleti večja in manj ugodna za igralca. Razen tega pa vse druge stave in pravila delujejo enako kot v izvirniku.

Različica rulete Lightning

Ta različica ima kolo z evropsko nastavitvijo, tako da je bližje originalu, razen ene velike razlike. Ob vsakem vrtenju kolesa bo med enim in petim številom uporabljen množitelj. Ti množitelji so lahko med 50x in 500x, čeprav se številke, ki jih dobijo, razkrijejo šele, ko so vse stave potrjene in se kolo začne vrteti. Množitelji veljajo samo za dobitke z ravno stavo z eno številko, čeprav to ne vpliva na druge običajne stave.

Kako zmagati na prvoosebni ruleti

Najpreprosteje povedano, ker je ruleta v prvi osebi v celoti zasnovana na generatorju naključnih števil, je igra, ki temelji na sreči, v isti kategoriji kot tradicionalna ruleta. Za razliko od iger, ki temeljijo na spretnostih, na primer pokra ali blackjacka, kjer izbira igralca neposredno vpliva na rezultate, imajo igre, ki temeljijo na sreči, kot so ruleta, bingo ali loterija, izide v celoti na podlagi naključja, pri čemer igralec nima pravega nadzora nad rezultatom.

Iz tega razloga v ruleti v prvi osebi ni nobenih težkih strategij, saj ko so stave sklenjene, je vse odvisno od tega, kje žogica pristane. Vendar pa obstaja več ključnih konceptov, ki lahko pomagajo razumeti in sprejemati odločitve.

Kvote in izplačila

Vsaka stava, pri kateri so možnosti za zmago blizu 50 %, na primer na sode/kvote ali rdeče/črno, se vedno izplača pri 1:1.

  • Velika možnost za dobitek pomeni, da je izplačilo seveda nižje.
  • Potem so tu še stave na "ducate", pri katerih je stava na obseg 12 številk, manjši obseg kot prej, vendar z nekoliko boljšimi izplačili 2:1, ki se ujemajo z njim.
  • Najvišje razpoložljivo izplačilo je 35:1 z "ravno" stavo na eno številko, čeprav je verjetnost le 2,7 %, zato so možnosti veliko manjše. Ti so univerzalni za vse vrtljaje, saj vsak vrtljaj ne bo vplival na poznejše vrtljaje.

Vložitev več kot ene stave na en vrtljaj je možnost in v običajnih igrah rulete je zelo pogosto videti, da igralci to počnejo. To je taktika, ki v bistvu pokriva vse osnove za zmage. Ker pa je vsaka stava ločena, mora igralec uravnotežiti povečanje možnosti za rezultat s stroški stav.

RTP prvoosebne rulete

Druga številka, ki jo morate upoštevati, je RTP evropske rulete, ki znaša 97,30 %. RTP ali Return To Player je povprečni znesek, ki ga lahko igralec pričakuje, da bo dobil nazaj svoje prvotne stave na podlagi 1000 vrtljajev. Merilo za dober RTP v igralniških igrah, na splošno je 96 %, tako da je 97,30 % dokaj ugodna številka za igralce. Zelo pomembno si je zapomniti, da je RTP le povprečje. Dejanski znesek plačilnih zmag na vaši seji bi lahko imel veliko višje ali nižje dejanske rezultate.

Izkušnja igranja prvoosebne rulete

Zaradi česar so Evolution naslovi, kot je First Person Roulette, tako privlačni med drugimi, so izjemno visoke produkcijske vrednosti in uporabniški vmesniki, ki so za igralca povsem razumni. Bolj znani so po svojih naslovih, ki jih gostujejo v živo in imajo občutek igralnih oddaj. Vendar pa so njihovi solo naslovi enako uglajeni.

Ta igra še posebej posnema resnično izkušnjo bivanja za mizo rulete, kolikor je to mogoče, z vrhunskimi zvočnimi učinki in vizualnimi elementi. Interakcija igralca pri dejanskem vlečenju žetonov na mizo in opazovanju 'prave' žogice, ki se vrti okoli kolesa, je enako poglobljena in izboljša celotno izkušnjo.

Kaj je Evolution Gaming?

Podjetje Evolution Gaming, ustanovljeno že leta 2006, je ponudnik zlatih standardov dobre igralniške igre, in je specializirano predvsem za ustvarjanje in izvajanje igralniških iger v živo iz njihovih studiev, pri čemer uporabljajo stotine gostiteljev in delivcev v živo. Med ponudniki tretjih oseb so brez težav številka ena v igralniških igrah v živo.

Igre Evolution so znane po izredno visokih produkcijskih vrednostih, vključno z več igrami z velikim kolesom, ki izgledajo in zvenijo kot profesionalno pripravljene oddaje iger. Najbolj znane so igre, kot so Crazy Time, Mega Ball in licenčni Monopoly Live, ki vzame klasično namizno igro in ji daje popolno 3D grafično obdelavo, posebej za to igro.

About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Igre
About

Samuel O'Reilly, avstralski rojen, je idejni začetnik nekaterih najbolj pronicljivih vodnikov po spletnih igralnicah. Z desetletjem v igralniški industriji je Samuelovo strokovno znanje brez para, zaradi česar so njegove ocene priljubljene tako med novinci kot profesionalci. Ime avatarja: CasinoKangaroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je RTP prvoosebne rulete?

Prvoosebna ruleta temelji na evropskem modelu rulete, zato ima enak RTP 97,30 %. To pomeni, da bi bil v povprečju za vsakih 100 opravljenih stav pričakovani donos 97,3, čeprav je to le povprečje in je lahko višje ali nižje.

Kako zmagate na prvoosebni ruleti?

Izbira prave številke je način za zmago, tako kot pri običajnih igrah rulete. Vendar pa ni pravih strategij ali trikov za zmago, saj za ustvarjanje rezultatov uporablja sistem RNG (generator naključnih števil).

Ali so v prvoosebni ruleti kakšni bonusi ali dodatki?

First Person Roulette je navadna igra rulete, tako da ni nobenih dodatkov, kot so množitelji, bonus igre ali kaj podobnega. Vse, kar lahko igralec naredi, je, da premakne žetone na stavno mizo, pritisne vrtenje in opazuje, kako gre žogica.

Ali je varno igrati prvoosebno ruleto?

Kar se tiče razvijalcev, je Evolution eden najbolj znanih in uglednih. Ko igrate igro Evolution, se z igralčevim denarjem ravna izjemno varno prek slojev šifriranja, tako da je tako varen kot karkoli drugega na spletu.

Kakšna je najmanjša stava v prvoosebni ruleti?

Najnižji znesek za posamezno stavo je 0,50, čeprav je na en vrtljaj mogoče položiti veliko stav, tako da se mora igralec sam odločiti, kakšna je najnižja stava.