Top 5 srečk z najvišjim RTP

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Minili so dnevi, ko so morali igralci hoditi v lokalno trgovino ali bencinsko črpalko, da so kupili praskalke. Danes lahko te igre na srečo igrate na daljavo v spletnih igralnicah z mobilnim telefonom ali računalnikom.

Toda pri izbiri teh loterijskih kart ima donos igralcu (RTP) ključno vlogo. V idealnem primeru bi morale najboljše srečke igralcem dati najmanj 96 %, kar pomeni, da lahko igralci pričakujejo pogostejše zmage, čeprav nič ni gotovo. Torej, v tem članku boste spoznali najboljše igre s praskalkami z najvišjim RTP.

Top 5 srečk z najvišjim RTP

Srečne številke Microgaminga – 96,57 %

Srečne številke avtorja Microgaming je ena izmed najboljših srečk za zmago, zahvaljujoč 96,57 % RTP. V tej igri s takojšnjim dobitkom morajo igralci ujemati vsaj tri naključne števke, da osvojijo množitelj. Kartica za praskanje ima dva dela, v 1. igri je osnovna igra, v 2. igri pa bonus krog.

Igralci morajo zadeti gong in osvojiti izplačilo, če je srečna številka 8. Igralci Lucky Numbers lahko osvojijo karkoli med 28 in 8.888-kratnim vložkom, zaradi česar je ena najbolj nagrajenih spletnih praskalk.

Microgaming's Whack a Jackpot – 96,30 %

Tukaj je še en Microgaming igra s praskami s prijazno vrednostjo RTP. V igri Whack a Jackpot začnete s stavo, preden pritisnete gumb »Nova karta« za igro. Krti bodo začeli prihajati iz svojih lukenj, kjer lahko osvojite vrednost množitelja, če zadenete katerega od njih.

Spodaj so cilji te spletne srečke:

  • Povežite tri simbole s stavki, da osvojite izplačilo.
  • Igralci lahko osvojijo do 10.000-krat višji vložek.
  • Aktivirajte bonus kroge tako, da zberete dovolj razpršenih simbolov.

Mecca Bingo's Wish Upon a Jackpot – 96,06 %

Včasih je lahko igranje praskalke brez tradicionalne igralne plošče 3x3 osvežujoče. Mecca Bingo's Wish Upon a Jackpot ponuja to, hkrati pa ohranja običajen občutek praskanja s kart.

Ta igra igralce teleportira v svet pravljic, kjer so lahko simboli, kot so medenjaki mož, maček v škornjih in žabji princ, zelo nagrajujoči. Wish Upon a Jackpot ima tudi bonus igro, kjer se botra lahko naključno pojavi in ustvari večje denarne nagrade.

Čarovnik Pig Wizard podjetja Blueprint Gaming – 95,82 %

Čeprav je RTP nekoliko pod industrijskim standardom, je Pig Wizard še vedno ena najboljših srečk na spletu. To je smešna 3D-igra, v kateri lahko prašiči v haljah hkrati vračajo uroke, kletve in blagoslove.

Pujse čarovnik z obleko, pokrito z zvezdami, je vrhunski simbol na tej praskalki, ki igralce nagradi s 100-kratnim vložkom, če najdejo vsaj tri izmed njih. S tem boste odklenili tudi virtualno igro, kjer boste vrgli virtualno kocko in povečali svoje možnosti za večja izplačila.

NextGen's Merlin's Millions – 95,17 %

Igre naslednje generacije je bolj priljubljen zaradi svojega razburljivi spletni igralni avtomati kot praskanke. A tudi tega je vredno igrati. Merlinovi milijoni sledi zgodbi o zaupanja vrednem čarovniku kralja Arturja, ki s svojo čarovnijo pomaga igralcem osvojiti glavni dobitek v vrednosti 250.000 $.

  • Zaženite igro in spraskajte devet polj na mreži.
  • Osvojite izplačilo, če ujemate vsaj tri ujemajoče se simbole.
  • Plačilni simboli vključujejo samega Merlina, krogle, sove in urokovne knjige.
  • To igro s čarobno temo lahko igrate za 0,20 do 200 USD.

Zaključek

Če so vam prijazne stopnje RTP na prvem mestu, so to najboljše spletne kartice za praskanje, saj imajo nekatere najvišje stopnje RTP, ki jih najdete na najboljša spletna mesta za igralnice. Vendar ne pozabite, da so srečke igre, ki temeljijo na sreči, kar pomeni, da nobena strategija ne more povečati teoretičnega RTP. Torej, zabavajte se brez kakršnih koli pričakovanj, da boste dosegli velik dobitek.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Katera spletna srečka je najboljša?

Pri izbiri srečke za praskanje morajo igralci iger upoštevati vrednost RTP (vračilo igralcu), kar pomeni, da je Lucky Numbers podjetja Microgaming najboljše za igranje. Vendar višji RTP ne zagotavlja pogostih zmag, ker so rezultati iger 100 % naključni.

Zakaj je RTP pomemben za praskanke?

RTP določa največji znesek, ki ga lahko igralci dobijo s stavo 100 $. Torej, če je RTP 96 %, bi največje izplačilo znašalo 96 $. Skratka, višji RTP pomeni več pričakovanih zmag na dolgi rok.

Kako najdem praskalne kartice z najvišjo RTP?

Oglejte si seznam na OnlineCasinoRank, če želite igrati igre s praskalnimi kartami z najmanj 96 % RTP. Druga možnost je, da pred igranjem teh kart vedno preverite izplačilno tabelo, da ugotovite pričakovani donos igralca.

Ali so praskalne kartice z visokim RTP dražje za igranje?

Ne, omejitve stav so pogosto odvisne od razvijalca igre. Zato pred igranjem preverite izplačilno tabelo kartice, da se seznanite z omejitvami stav.

Ali lahko osvojim več denarja z igranjem praskalk z visokim RTP?

To je odvisno od razvijalca igre. Na primer, v igrah, navedenih na tej strani, lahko osvojite več denarja z igranjem NextGen's Merlin Millions kot z Blueprint Gaming Pig Wizard. Zato potrdite največje izplačilo na izplačilni tabeli.

Igranje s praskalkami

Igranje s praskalkami

Praskanke so nedvomno popolne igre za nizkocenovne igre na srečo s takojšnjim rezultatom. Pri teh igrah morajo igralci le opraskati folijo na vstopnici, da razkrijejo nagrado. In zahvaljujoč tehnologiji lahko igralci iger na srečo dostopajo do spletnih praskalk na daljavo na svojih internetnih napravah.

Nasveti za zmago s praskalkami

Nasveti za zmago s praskalkami

Kar zadeva vznemirjenje in zabavo, obstaja nekaj spletnih igralniških iger, ki jih lahko primerjamo s praskalkami. Namen teh iger je, da igralci popraskajo karte, da bi razkrili skrivnostno nagrado, ki se skriva za njimi. Vprašanje je, zakaj so nekateri igralci pri tem uspešnejši od drugih? Je mogoče, da imajo ti igralci v svojem arzenalu skrivno strategijo? V tem članku razpravljamo o nekaterih osnovnih nasvetih o tem, kako osvojiti praskanke in kako pridobiti prednost pred nasprotniki.

Spletne v primerjavi s tradicionalnimi praskalkami: Spoznajte razlike

Spletne v primerjavi s tradicionalnimi praskalkami: Spoznajte razlike

Scratch card je starodavna igra na srečo, pri kateri igralci kupijo loterijsko srečko in spraskajo srebrno plast, da razkrijejo dobitek. Igralci lahko te vstopnice kupijo v kopenskih igralnicah, bencinskih črpalkah, trgovinah z živili in drugih prodajnih mestih. Pravila in izplačila se lahko razlikujejo, vendar jih je na splošno enostavno igrati in igralcu nudijo takojšnje zadovoljstvo.