Igralni avtomati

May 5, 2022

Ali so spletni igralni avtomati za pravi denar narejeni? Razbijanje mita!

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Pri igranju spletne igralne avtomate za pravi denar precej pogosto je enostavno začeti metati bes in kriviti spletno igralnico. Stvar je v tem, da bo večina vaših vrtljajev povzročila izgubo in ne zmago.

Ali so spletni igralni avtomati za pravi denar narejeni? Razbijanje mita!

Kar postavlja vprašanje; ali so resnični igralniški avtomati na spletu prirejeni? No, resnica je, da so igralni avtomati prirejeni. Ampak ne samo tako, kot že razmišljate. Torej, preberite naprej, če želite izvedeti!

Slot RNG: Zakaj je pomemben?

Generatorji naključnih števil (RNG) vedno niso daleč od enačbe, če želite vedeti, kako delujejo spletni igralni avtomati. RNG daje igralcem poštene možnosti za zmago ali izgubo vrtenja. 

V bistvu je to koda, napisana v sistemu igre, da ustvari milijarde naključnih rezultatov na sekundo. In veš kaj? To se zgodi tudi, ko stroj miruje. 

Pomembno je tudi omeniti, da sam sistem igre nima pomnilnika. Zato je skoraj nemogoče, da bi ga kdorkoli vdrl in vnaprej določil nadaljnji izid. 

To pomeni, da imate enake možnosti, da zadenete ta jackpot takoj po zadeti prvega. torej ja, spletne igralne avtomate so narejeni za ustvarjanje rezultatov, vendar ne na način, ki bi ga lahko kdorkoli uporabil v svojo korist. 

Koncept RTP

RTP (nazaj na predvajalnik) je stopnja, po kateri se igralni avtomat povrne za vsakih 100 stavnih kovancev. Z drugimi besedami, to je teoretično izplačilo igralnega avtomata. Na primer, ob predpostavki, da ima igralni avtomat 96-odstotno stopnjo donosa, lahko igralci osvojijo največ 100 kovancev.

Toda tukaj je boleče dejstvo; 96-odstotni RTP ne pomeni, da lahko osvojite 96 kovancev na vsakih 100 ali 960 kovancev na vsakih 1000. To je zato, ker RTP velja samo, ko naredite milijarde vrtljajev. 

Poglej na to takole; za vsakih 100 milijonov stavnih na Mega Moolah jackpot, spletna igralnica obdrži 4 milijone. Preostalih 96 milijonov si razdelijo srečni igralci. Tako vidite, RTP zagotavlja, da naprava ostane naključna, tako da odstrani igralnico iz igre. 

Testiranje iger je ključno

Če ti preberite navodila za izbiro spletnih igralnic tukaj, igranje v najboljših spletnih igralnicah ni možnost. Te igralnice običajno vključujejo igre, ki so jih na poštenost in preglednost testirali organi, kot so eCOGRA, iTech Labs in Gaming Associates. 

Laično povedano, te testne hiše potrjujejo, da je sistem RNG igre pošten in pregleden.

Poleg igranja preizkušenih iger je ključnega pomena tudi izbira iger, ki jih ponujajo priznani razvijalci iger. Ne preskočite priložnosti za igranje iger NetEnt, Microgaming, Betsoft, Playtech in drugih domačih imen. Ti razvijalci iger imajo mednarodni ugled za zaščito. 

Kako opaziti montirane spletne igralne avtomate

Do te točke ni nobenega razumnega dvoma, da so rezultati spletnih igralnih avtomatov pošteni in pošteni. Ampak ne bodite samozadovoljni. Spodaj je nekaj priročnih nasvetov za igrati na varno ves čas:

1. Preverite informacije o licenciranju igralnice

Ta si vse ti. Po igranju v neregulirani igralnici ne boste imeli nikogar za krivega. Regulirane igralnice delujejo v skladu s strogimi zakoni o igrah na srečo, ki jih določi regulativni organ ali vlada. Torej igrajte samo v spletni igralnici z licenco britanske komisije za igre na srečo, MGA, vlade Curacaa itd.

2. Stopnja vračila

Kot že rečeno, je donosnost igralnega avtomata ena stvar, zaradi katere je pošten in pregleden. Na žalost nekateri razvijalci lažnih iger in igralnice izkoriščajo to funkcijo. Pogosto, če je RTP preveč dober, da bi bil resničen, potem verjetno je. 

Najbolj zanesljivi razvijalci iger to stopnjo omejijo na karkoli med 95 % in 97 %. Če pa je donosnost visoka in je igralni avtomat iz zaupanja vrednega vira, je bolje.

3. Ocene igralcev

Kaj pravijo igralci o igralnem avtomatu? Ali je kdaj izplačalo dostojno vsoto? Pred igranjem odgovorite na ta in mnoga druga vprašanja igralni avtomati v spletni igralnici. Spoznali boste celo, da imajo nekateri razvijalci iger sodne primere glede nepoštenega igranja. Torej, naredi domačo nalogo.

Zaključek

Na splošno je večina igralnih avtomatov, ki jih boste našli v spletni igralnici, popolnoma poštenih in preglednih. Generator naključnih številk odda milijarde rezultatov na sekundo, zaradi česar so rezultati igre praktično nepredvidljivi. Prav tako prednost hiše pomeni, da igralnice ohranjajo svoj delež, ne glede na to, ali zmagate ali izgubite.

Če pa menite, da je igralni avtomat narejen, prenehajte z igranjem in pošljite ter pošljite e-pošto na podporo igralnice. Morda gre za tehnično težavo, ki se je igralnica verjetno ne zaveda. Prepričajte se, da ste navedli ime igre, razvijalca programske opreme in zakaj menite, da igra ni poštena.

Če odziv igralnice ni zadovoljiv, prenesite zadevo na regulativni organ igralnice. Večina igralniških organov bi z veseljem razpravljala o tej zadevi z zadevno igralnico in razvijalcem iger. Zdaj je to še en dober razlog za igranje na licenciranem in reguliranem spletnem mestu za igre na srečo.

About the author
Priya Patel
Priya Patel

Priya Patel, ki izvira iz slikovitih pokrajin Nove Zelandije, je raziskovalni dinamo za poglobljenimi vpogledi OnlineCasinoRank. Njen natančen pristop k podatkom in trendom je spremenil način, kako igralci zaznavajo in krmarijo po pokrajini spletnih igralnic.

Send email
More posts by Priya Patel

Zadnje novice

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija
2023-11-24

Revolucija spletnih igralnic: mobilne igre, povečane kvote, izboljšana varnost in 3D animacija

Novice