Koliko je dovolj za igranje na spletnih igralnih avtomatih?

Igralni avtomati

2021-11-04

Najboljši spletne igralne avtomate so danes najbolj priljubljene igralniške igre. Te igre imajo bliskovit dizajn, preprosto igranje in seveda visoka izplačila. Nič čudnega ni, da so nekateri najbolje plačani spletni jackpoti igralni avtomati.

Koliko je dovolj za igranje na spletnih igralnih avtomatih?

Vendar pa so spletni igralni avtomati igre na srečo, ki zahtevajo malo ali nič spretnosti. Posledično je lahko poznavanje natančnega zneska, ki ga igralec potrebuje za uspeh na igralnem avtomatu, izziv. Torej, ta objava naredi matematiko, da bi pomagala priti do popolnega bančnega računa.

Volatilnost igre in RTP

Vsak izkušen igralec na igralnih avtomatih bo potrdil, da se splača naučiti nekaj stvari o RTP in volatilnosti. Nestanovitnost ali varianca igre se nanaša na to, kako pogosto in koliko se igra najbolje izplača spletne igralnice.

Na primer, če je igralni avtomat z veliko varianco, se igra izplača manj pogosto, vendar v velikih zneskih. Nasprotno pa velja za reže z nizko varianco. Zato uporabite te informacije, da določite svoj slog igranja.

Drug pomemben podatek, ki ga je treba upoštevati, je RTP (vrnitev v predvajalnik). V bistvu gre za pričakovani donos od igralnega avtomata in se izračuna v odstotkih.

Običajno je povprečna stopnja RTP igralnega avtomata 96%. V tem primeru, če igralec stavi 100 $ na krog vrtenja, je njegov pričakovani največji donos 96 $. Ostalih 4% je hišni rob.

Zgornji primeri kažejo, da bi moral inteligentni igralec izbrati slot z nizko volatilnostjo z visokim RTP. To vam omogoča, da raztegnete svoj bančni račun za dolgo časa. Upoštevajte pa, da lahko reže z nizkim RTP in visoko varianco izplačajo vsote, ki spremenijo življenje.

Najmanjše/največje stave

Zdaj je tukaj stvari veliko bolj jasne. Večina igralnih avtomatov ima plačilne tabele v razponu od 0,10 $ do 100 $. Ni pa nenavadno, da igrate na stroju s plačilno tabelo od 0,20 do 120 $. V vsakem primeru je najbolje igrati z nizkimi vložki, če želite več časa preživeti na stroju.

Igralec na primer igra na igralnem avtomatu z minimalno stavo 0,10 $ in zavrti 400 krogov na uro. V tem primeru je povprečni znesek, ki ga igralec potrebuje na uro, 40 $, kar je razmeroma nizek znesek. Zato imejte nizke vložke in igrajte več.

Hitrost predvajanja

Ali spremljate svojo hitrost igranja na spletnih igralnih avtomatih za pravi denar? Če to storite, je to dobra novica, saj je izračun povprečnega potrebnega zneska zdaj preprost.

Torej, recimo, da igralec A naredi 400 vrtljajev na uro. Po drugi strani je igralec B veliko hitrejši in naredi 600 vrtljajev na uro.

Tukaj hitrejši igralec porabi več za igralni avtomat kot počasnejši. Zato spremljajte hitrost predvajanja in s številkami določite povprečni znesek, ki ga morate uporabiti.

Bankroll

Nazadnje in kar je najpomembneje, vaš denarni račun določa količino časa, ki ga prehitite v igralnici. Zato upoštevajte velikost bančnega računa in bodite na višji ravni, če je mogoče.

Ob predpostavki, da izvedete temeljito revizijo svojega računa mobilne igralnice, da ugotovite povprečni znesek, ki ga uporabljate na dan na igralnih avtomatih. Če je 20 $, to pomeni, da potrebujete vsaj 600 $ za vrtenje kolutov vsak mesec.

Spodnja črta

Na splošno je nekoliko zapleteno določiti natančen znesek, ki ga mora povprečni igralec igralnih avtomatov odigrati na dan, teden ali celo mesec. In seveda tudi bonusi in promocije stvari ne olajšajo.

Na srečo vam bodo zgornji nasveti pomagali razviti grobo oceno, kaj morate igrati, ne da bi pri tem škodovali vašim financam. Vendar ne pozabite, da so to le teoretični izračuni. Na terenu so stvari precej drugačne.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice