Najboljši spletni igralni avtomati z božično tematiko za to praznično sezono

Igralni avtomati

2022-12-20

Benard Maumo

Obstaja veliko načinov praznovanja božiča. Nekaterim ljudem zadostuje obiskovanje božičnih zabav in gledanje filmov. Zagreti oboževalci igralnih avtomatov pa ne smejo zamuditi priložnosti, da na daljavo igrajo nekaj božično obarvanih spletnih igralnih avtomatov. Poleg tega, da v vas aktivirajo praznično razpoloženje, najboljši božični igralni avtomati na spletu hranijo tudi dobitke, ki vam spremenijo življenje in lahko ta praznični čas naredijo nepozaben. Torej, ta članek navaja nekaj možnosti.

Najboljši spletni igralni avtomati z božično tematiko za to praznično sezono

Božični čudeži – NetEnt

Igralni avtomati iz NetEnt so eni izmed najboljših v industriji iGaming. 1. decembra 2022 je podjetje izdalo režo Wonders of Christmas, ki uporablja edinstveno igralno ploščo 5 x 3-4-5-4-3. 

Igralci morajo ujemati vsaj tri ikone od skrajno levega do skrajno desnega koluta na eni od 20 fiksnih izplačilnih linij, da osvojijo božično darilo. Našli boste različne praznične simbole, vključno s kraljevimi kartami A-10, Božičkovimi sanmi, vlakci igračami in še več. 

Medtem zberite vsaj tri razpršene simbole božičnega drevesa, da aktivirate brezplačne vrtljaje. Upoštevajte, da bodo množitelji, zbrani med osnovnimi igrami, veljali med bonus krogi. Vendar bodite previdni, ker je to zelo nestanovitna igra, kljub 96,06 % RTP.

Christmas Bonanza Megaways – Big Time Gaming

Christmas Bonanza Megaways je del izvirnega naslova, čeprav dodaja legendarnega mehanika Megaways. Z drugimi besedami, ta igralni avtomat s praznično tematiko boste igrali na šestih kolutih z do 117.649 zmagovalnimi načini. 

Igra vsebuje 11 simbolov, vključno s kraljevimi kartami ter modro, rdečo, zeleno in vijolično darilno škatlo. Na voljo sta tudi dinamit wild, ki nadomesti vse druge simbole, in GOLD scatter, ki sproži brezplačne vrtljaje. 

Vendar pa je volatilnost Christmas Bonanza Megaways zelo visoka, kar pomeni malo zmagovalnih sej. Toda za nadomestilo za to, Big Time Gaming uvaja povprečni RTP 96 %. 

Kup daril – Microgaming

Piles of Presents je zelo nestanoviten igralni avtomat avtorja Microgaming igra se na mreži 5x3 z do 20 fiksnimi izplačilnimi linijami. Ta igralni avtomat vas popelje v udobno dnevno sobo s kaminom, božičnim drevesom in dobro zavitimi darilnimi škatlami. 

Na kolutih boste našli kraljeve kartice AJ in vrhunske simbole, kot so vojaki igrače, vlakci in plišasti medvedki. Plišasti medvedek je najbolj nagrajujoč simbol, ki igralcem izplača 400-krat višji vložek, če pokrijejo celotno mrežo 5x3. 

Zanimivo je, da ima ta igralni avtomat tudi funkcijo Christmas Wheel z Mega, Major, Minor in Mini jackpoti. Ti fiksni jackpoti plačajo 5.000x, 250x, 40x in 15x. RTP je 96,17 %. 

Christmas Carol Megaways – Pragmatic Play

Tukaj je še en igralni avtomat Megaways, na katerem lahko igrate najboljše spletne igralnice v prazničnem času. Kot je bilo pričakovano, to Pragmatična igra igra ima šest kolutov z do 200.704 dobitnimi načini. Ne pozabite, da imajo lahko nekateri igralni avtomati Megaways do 1 milijon zmagovalnih načinov, zato to ni presenetljivo. 

Igralci bodo na kolutih našli kraljeve karte A-10 in druge simbole visoke vrednosti, vključno z Tiny Timom in Bobom Cratchitom. Naletite lahko tudi na Duha preteklosti, prihodnosti in sedanjosti. Ghost of Future se najbolj izplača, saj daje igralcem do 50-krat večji vložek. Ebenezer Scrooge je divjina, medtem ko je ura raztresena.

Kar zadeva plačilo, ima ta igra vrednost donosa igralcu 96,5 %, kar je nad povprečjem. Pragmatic Play prav tako razvrsti varianco kot 5/5, kar pomeni, da bi morali pričakovati manj, a večje dobitke. Največji potencial dobitka tukaj je 20.000-krat večji vložek. 

Božično drevo - Yggdrasil

Božično drevo avtorja Yggdrasil Gaming je edinstven igralni avtomat. Kot že ime pove, igranje temelji na božičnem drevesu s sedmimi diagonalnimi koluti v drevesu. Na levi strani kolutov boste videli majajočega se snežaka, ki vas spodbuja, da dosežete zmagovalno kombinacijo.

Kljub temu so okraski za božično drevo simboli igre. Našli boste kroglice, sladkarije, sladkarije in zvončke. Obstajajo tudi simboli angela in Božička, pri čemer je angel najbolj nagrajujoč lik. 

Toda glavna zvezda tega spletnega avtomata s praznično tematiko je funkcija Cascading Reels. Ta funkcija se aktivira, ko zadenete pet ali več ujemajočih se simbolov, pri čemer zmagovalni grozdi izginejo in naredijo prostor za nove simbole. RTP za igralni avtomat Christmas Tree je 96,4 %.

Zadnje besede

To je nekaj najboljših spletnih igralnih avtomatov z božično tematiko, ki jih lahko igrate v tem prazničnem času. Upoštevajte, da obstaja veliko drugih spletni igralni avtomati s podobnimi temami. Samo poglejte bistvene funkcije, kot so razvijalec igre, RTP, varianca in pogostost zadetkov. vesel božič!

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice