Najboljši vodnik po izplačilnih linijah igralnih avtomatov vs. Zmagovalne poti

Igralni avtomati

2023-01-03

Benard Maumo

Spletni igralni avtomati so nedvomno najbolj začetnikom prijazne igralniške igre. Igralci morajo samo klikniti "Spin" in ujemati vsaj dva ali tri simbole, da prejmejo izplačilo. Če pa ste izkušen igralec spletnih igralnih avtomatov, boste vedeli, da so izplačilne linije in načini dobitkov ključni za vaš uspeh. Te funkcije lahko določijo znesek, ki ga lahko igralci dobijo in kako pogosto lahko zadenejo zmagovalno kombinacijo. 

Najboljši vodnik po izplačilnih linijah igralnih avtomatov vs. Zmagovalne poti

Toda kakšna je razlika med izplačilnimi linijami spletnih igralnih avtomatov in načini zmagovanja? Čeprav nekateri ljudje te izraze uporabljajo zamenljivo, je razlika očitna. V tem članku boste izvedeli več o teh pogojih igralnih avtomatov in kako igrati na igralnih avtomatih s plačilnimi linijami in načini dobitkov. 

Kaj so izplačilne linije igralnih avtomatov?

Izplačilne linije ali stavne linije na igralnih avtomatih so tako pomembne kot RTP (vračilo igralcu) ker določajo, kako pogosto lahko igralci zmagajo. Na kratko, to je linija, na kateri lahko ustvarite zmagovalno kombinacijo. Pri klasičnih igralnih avtomatih s tremi koluti so igralci lahko sestavili dobitno kombinacijo samo na eni vodoravni izplačilni liniji. Toda sodobni igralni avtomati so to izboljšali in igralcem ponujajo od 5 do 50 navpičnih, vodoravnih in diagonalnih stavnih linij.

Tukaj je praktičen primer: dobite lahko igralni avtomat z 20 stavnimi linijami. To pomeni, da lahko igralci ustvarijo zmagovalno kombinacijo na eni, nekaterih ali vseh 20 stavnih linijah. V večini primerov bo igra izplačana le, če ujemate simbole, ki so sosednji na skrajnem levem kolutu. Toda nekateri sodobni igralni avtomati vam lahko vseeno omogočijo, da ustvarite zmagovalno linijo. 

Izplačilne linije igralnih avtomatov so lahko v dveh različnih oblikah – fiksni in nastavljivi. Kot pove njihova imena, igralci ne morejo prilagoditi linij v igri s fiksno izplačilno linijo, medtem ko velja nasprotno za naslove s prilagodljivimi linijami. Torej, če se odločite oblikovati zmagovalno kombinacijo na eni liniji, omejite svoje možnosti za ustvarjanje zmagovalne formacije. 

Kakšni so načini zmagovanja na igralnih avtomatih?

Igranje spletnih igralnih avtomatov z več izplačilnimi linijami bo nedvomno povečalo vaše možnosti za dobitek. Toda dejstvo, da lahko zmagovalne črte ustvarite samo navpično, vodoravno ali diagonalno, omejuje vaše možnosti za zmago. Iz tega razloga so se nekateri razvijalci programske opreme za igralnice odločili uvesti načine za zmagovalne funkcije. Ne skrbite; ti lahko igrajte igralne avtomate na zmagovalne načine na najboljših spletnih igralniških mestih leta 2023

Torej, tukaj je, kako deluje zmagovalni avtomat; igralci morajo le ujemati simbole na sosednjih kolutih namesto črt. Igralci prejmejo izplačilo s podobnimi ikonami kjer koli na prvih treh kolutih. Številni sodobni igralni avtomati imajo lahko samo 243 dobitkov in kar 200.000+. Igralni avtomati z načini zmagovanja bi morali biti privlačnejši od iger s stavnimi linijami. 

Igralni avtomati Megaways

Načini za osvajanje mehanike niso povsem nov koncept. Vendar je ta sistem igralnih avtomatov do leta 2016 deloval na obrobju večine spletnih igralnic Big Time Gaming izdal prvi igralni avtomat Megaways, Bonanza. Od takrat je ta igralni mehanik postal priljubljen oboževalcem, zahvaljujoč na tisoče zmagovalnih načinov.

Medtem ko ima tradicionalni igralni avtomat določeno število ikon na kolutih, imajo igralni avtomati Megaways šest kolutov z naključno spreminjajočimi se simboli. Z drugimi besedami, število simbolov na vsakem kolutu se spreminja z vsakim vrtljajem. Igralni avtomat Megaways ima lahko do sedem simbolov na kolut. Torej, če ima igra šest kolutov, pri čemer vsak kolut podpira do sedem simbolov, imajo igralci do 117.649 zmagovalnih načinov (7x7x7x7x7x7). 

Igralni avtomati, ki plačujejo v obe smeri

Kot smo že omenili, večina igralnih avtomatov igralcem omogoča sestavljanje zmagovalnih kombinacij na skrajnem levem kolutu. Upoštevajte, da to pravilo izplačila velja za igralni avtomati s stavnimi linijami in načine za zmago. Lahko pa najdete tudi igralni avtomat, ki igralcem omogoča, da sestavijo dobitno kombinacijo v obe smeri. Z drugimi besedami, igralci lahko ujemajo simbole, ki se začnejo na skrajno levem ali skrajno desnem kolutu, kar poveča njihove možnosti za zmago.

Poleg funkcije plačila v obe smeri imajo lahko nekateri igralni avtomati nenavadne igralne table z več simboli kot običajno. Dober primer je igralni avtomat Wonders of Christmas podjetja NetEnt, ki se ponaša z mrežo v obliki diamanta. Namesto standardne formacije 5x3, 5x4 ali 5x5 ta igra uporablja postavitev 3x4x5x4x3. Ampak to je samo to, kajti vse ostalo ostaja enako kot pri standardnem petkolebniku. 

Megaways Video Slots Vs. Jackpoti

Danes večina igralnih avtomatov za jackpot uporablja mehaniko Megaways. Kako pa so Megaways in igralni avtomati za jackpot povezane? Za začetek, med spletnimi igralnimi avtomati s progresivnim jackpotom in Megaways ni nikakršne povezave. Veliko jackpot iger ponuja igralcem vsote, ki jim spremenijo življenje, ne da bi uporabili mehaniko Megaways. Na primer, Mega Moolah podjetja Microgaming ne uporablja te inovativne funkcije igralnega avtomata, čeprav je igralcem doslej plačal več kot milijardo dolarjev.

Ker pa imajo igralni avtomati Megaways zgornjo mejo, bi vam bilo morda bolje, če bi igrali na igralnih avtomatih s fiksnimi glavnimi dobitki, če želite te velike dobitke. Funkcija Megaways le omogoča igralcem več prostora za ustvarjanje zmagovalnih formul namesto povečanja izplačila. Zato lahko igrate na igralnem avtomatu Megaways z 10.000-kratnim največjim dobitkom, medtem ko vam lahko naslov, ki ni Megaways, prinese 20.000-kratni izplačilo. Ne zamenjuj teh dveh!

Izplačilne linije vs. Zmagovalni načini: kateri je najboljši?

Do te točke ste se morda spraševali, ali bi igrali na spletnem igralnem avtomatu s 50 izplačilnimi linijami ali igralnem avtomatu: Megaways s 117.649 načini dobitkov. To je prijetna težava z igrami na srečo, saj kaže, da razvijalci iger nenehno uvajajo inovacije, da bi izboljšali vašo izkušnjo igralnega avtomata. 

Toda če sem iskren, sta obe funkciji igralnih avtomatov edinstveni na svoj način. Medtem ko je spletni igralni avtomat Megaways lahko mamljiv, naslov igre s 50 izplačilnimi linijami ni nič slabega. Gre za vašo igro. 

Priporočljivo je tudi, da se poglobite v iskanje igralnih avtomatov, ki plačajo v obe smeri, saj so te igre lahko razveseljive. Vsak resen igralec igralnih avtomatov bi bil vesel priložnosti, da ustvari zmagovalno kombinacijo od leve proti desni in obratno. 

Druge pomembne funkcije igralnih avtomatov vključujejo RTP, varianco in pogostost zadetkov. Če ima stroj 15-odstotno pogostost zadetkov, bo morda težko zadeti zmagovalno kombinacijo, tudi če igrate na igralnem avtomatu s 50 izplačilnimi linijami, ki izplača v obe smeri. Toda najboljši nasvet OnlineCasinoRank je, da preizkusite te funkcije in ugotovite, kaj najbolje ustreza vašemu slogu igre.

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice