Play'n GO izdaja Hugo Carts za še eno divjo pustolovščino

Igralni avtomati

2021-11-10

Hugo je nedvomno priljubljen lik na igralnih konzolah in osebnih računalnikih. Ta smešni lik je igral v video igrah od 90. let prejšnjega stoletja. No, vrača se po tem, ko je Play'n GO 26. avgusta 2021 objavil, da bo ta ljubek lik nastopil v živo v vaši najljubši spletni igralnici prek Hugo Carts. Torej, ali ste pripravljeni na neskončno norost?

Play'n GO izdaja Hugo Carts za še eno divjo pustolovščino

Pregled reže Hugo Carts

Play'n GO je pred kratkim objavil izdajo spletnega igralnega avtomata Hugo Carts. Hugo in Hugolina (seveda njegova žena) sta v tej zabavni igri pod zemljo zaposlena z izkopavanjem zlata.

Ob tem se igra igra na mreži 5x4 in ponuja do 1024 zmagovalnih načinov. Zanimivo je, da se lahko načini za zmago povečajo, zahvaljujoč posebnim modifikatorjem, kot boste izvedeli pozneje.

Za ustvarjanje zmagovalne kombinacije morajo igralci Hugo Carts pristati 5, 4 ali 3 enake simbole od leve proti desni na plačilni liniji. Upoštevajte pa, da morajo biti koluti drug ob drugem. Tudi kombinacija se začne od skrajnega levega koluta.

Medtem so simboli nizke vrednosti 10, J, Q, K in A. Naleteli boste tudi na številna rudarska orodja, kot so čelade, lopate, svetilke in sekire. Čelada je premium simbol, ki daje igralcem 3x, 2x ali 1,5x množitelje za pristanek 5, 3 ali 4.

Poleg tega igra prihaja z divjim simbolom, ki ga predstavljajo dinamitne palice. Zamenja vse druge ikone, razen vrečke z zlatom, ki je razpršeno. Scatter izplača 10x, 5x ali 3x začetni vložek za pristanek 5, 4 ali 3 od njih.

Bonusne funkcije Hugo Carts

Kot druge spletne igralne avtomate Play'n GO v najboljšem primeru spletne igralniceHugo Carts ima pod pokrovom številne dodatne funkcije. Najprej je tu funkcija Re-Spin, ki se aktivira po pristanku katerega koli od treh znakov. Potem, ko pristanejo na treh srednjih kolutih, se lahko zgodi naslednje:

  • Hugo – igralci prejmejo ponovno vrtenje in 2 do 5 simbolov divjega zlata naključno na kolutih.
  • Hugolina – Pristanek Hugova žena vam da 2 do 5 množiteljev simbolov, s čimer se poveča zmagovalna pot. Največja vrednost množitelja je 10x začetni vložek.
  • Scylla – Tako kot drugi, pristanek tega simbola daje respin. Toda v tem primeru igralci dobijo od 5 do 9 skrivnostnih simbolov. Nato se te ikone spremenijo v ujemajoče se simbole plačila.

Predvsem Hugo Carts spletni igralni avtomat prihaja s funkcijo brezplačnih vrtljajev, ki se aktivira s pristankom razpršenih simbolov. Če dobite 5, 4 ali 3 ikone razpršila, dobite 11, 9 ali 7 bonus vrtljajev. Tudi pristanek 5, 4 ali 5 razpršenih točk med bonus krogi aktivira ponovni sprožilec. To daje igralcem še en krog bonusnih vrtljajev.

Pomembno je tudi omeniti, da je en sam znak pred tem izbran naključno brezplačni vrtljaji začnite. To vam daje množitelj do 10-kratnega začetnega vložka za vsako brezplačno vrtenje.

Hugo Carts Variance, RTP in Bet Limits

Ta igralni avtomat je ocenjen z visoko varianco, saj so lahko dobitki manj pogosti. Vendar pa to dosega z razumno povprečnim RTP 96,23%.

Kar se tiče ravni stav, lahko igralci vložijo od 0,10 do 100 $ na vrtenje. Na voljo je tudi s funkcijo samodejnega predvajanja z do petimi prednastavljenimi nizi. Še ena stvar, največ, kar lahko igralec odnese domov, je impresivnih 25.000x njihov skupni vložek.

Končna ocena Hugo Carts

Play'n GO je zagotovo dobro opravil delo pri Hugo Carts. Igranje je razmeroma preprosto, z znanimi liki in živahno grafiko.

Poleg tega je ta lahkotna igra izjemno koristna, zahvaljujoč največjemu množitelju 25.000x. Vendar pa boste morda potrebovali velik denarni račun, saj je ta igra igralni avtomat z visoko varianco. Zabavaj se!

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice