Pogostost zadetkov spletnih igralnih avtomatov – spoznajte matematiko

Igralni avtomati

2022-03-18

Benard Maumo

Spletne igralniške igre, ki temeljijo na spretnostih, kot sta blackjack in poker, so vedno izstopale kot igre za pametne fante. Čeprav je to delno res, so matematične spretnosti pri igralnih avtomatih bistvenega pomena. Kakor preprosto izgledajo, Spletni igralni avtomati imajo svoje taktične plati ki lahko poslabšajo ali uničijo vašo igralno sejo. 

Pogostost zadetkov spletnih igralnih avtomatov – spoznajte matematiko

Ena takšnih funkcij je pogostost zadetkov na spletnih igralnih avtomatih. Mnogi igralci se pogosto ukvarjajo z RTP, prednostjo hiše, varianco in izplačilnimi linijami, pri čemer pozabijo na stopnjo zmage. Ta objava vam bo razkrila osnove pogostosti zadetkov na igralnih avtomatih in kako jo izračunati. Beri naprej!

Kaj je pogostost zadetkov na reži?

Pogostost zadetkov igralnih avtomatov se običajno zamenjuje z varianco. Vendar se ta dva izraza nekoliko razlikujeta. V bistvu se pogostost zadetkov igralnega avtomata nanaša na to, kako pogosto naprava ustvari izplačilo. To se običajno izračuna v odstotkih.

V povprečju je največja pogostost zadetkov večine spletnih igralnih avtomatov najboljše spletne igralnice je karkoli med 20% do 35%. Ob predpostavki, da ima igra 20-odstotno pogostost zadetkov, lahko pričakujete vsaj 1 na vsakih pet vrtljajev. Te informacije bi vam morale pomagati ustvariti popoln denarni znesek za igre na srečo.

Kako določiti pogostost zadetkov v igri

Ena stvar je gotova; večina igralcev igralnih avtomatov ne ve, kako izračunati pogostost zadetkov v igri. Še slabše je, saj večina razvijalcev iger teh informacij ne izda. Torej, kako ugotovite to stopnjo zmage?

RTP (vračilo igralcu)

RTP je povprečni znesek, ki ga igralni avtomat dolgoročno izplača. Tako kot pogostost zadetkov se tudi to običajno izračuna v odstotkih. Pogosto bodo razvijalci iger z veseljem delili RTP. Na primer, če stavite 1000 $ na igralnem avtomatu s 96 % RTP, to pomeni, da lahko dolgoročno zadenete do 960 $. Očitno je torej višji RTP prava pot.

S tem povedano, uporabite RTP, da ugotovite stopnjo zmage v igri. Ker je 96 % industrijski standard, karkoli nad tem, na primer 97,5 % ali 97,5 %, pomeni, da naprava pogosteje izplačuje. Obratno velja tudi za ugotavljanje neznanega RTP. Upoštevajte pa, da je RTP le teoretična predpostavka in je ni mogoče uporabiti za ugotovitev ničesar.

Varianca ali volatilnost

Druga značilnost igre, ki jo je mogoče uporabiti za merjenje možnosti zmage na kratek rok, je volatilnost ali varianca. Reža z nizko volatilnostjo se izplača pogosteje kot igre z visoko volatilnostjo. Vendar pa je nekdanji izplačilo ogromne vsote. Nekateri razvijalci iger označujejo volatilnost na lestvici 10 ali 5. 

Torej, če je igralni avtomat ocenjen z oceno 4/5, to preprosto pomeni, da morajo igralci pričakovati manj dobitkov. S takšno napovedjo lahko tudi pričakujete, da bo pogostost zadetkov na spodnji meji, verjetno manj kot 20 %. Nasprotno pa uporabite frekvenco dobitkov, da ugotovite, ali igrate na igralnem avtomatu z nizko ali visoko varianco.

Dodatne funkcije

Najboljše spletne igralnice, kot je PlayAmo, pogosto sprejmejo nove igralce s toplim pologom ali bonusom brez pologa. Med igranjem postane celo boljše, saj imajo nekateri igralni avtomati dodatne funkcije, kot je brezplačni vrtljaji, kaskadni koluti, plačila Megaways, množitelji, wilds itd. 

Toda spretni igralci ne igrajo na igralnih avtomatih, ki ob vsaki priložnosti delijo brezplačne vrtljaje, ponovne vrtljaje in druge bonuse. To je zato, ker razvijalci ponujajo takšne spodbude, saj dobro vedo, da ima igra nizko pogostost zadetkov. Ne pozabite, da pri spletnih igrah na srečo ni nič zaman. Ne pozabite, da imajo večje igralniške nagrade strožje zahteve glede igranja. 

Brezplačno igranje iger

Mnogi igralci si ne vzamejo časa za igranje demo različice igralnih avtomatov, preden kar koli tvegajo. To je kljub temu, da je demo igre brezplačno igrati na spletnem mestu igralnice ali spletnem mestu razvijalca igre. Čeprav se morda zdi dolgotrajno vaditi igranje igre, ki ne zahteva nobenih veščin, pametni igralci to izkušnjo uporabijo za izračun pogostosti zmag. 

Registrirate lahko na primer 2000 izidov, od katerih jih 400 povzroči zmagovalne seje. V tem primeru mora biti povprečna pogostost zadetkov 20 % (400/2000 x 100). Preprosto povedano, med demo sejo ste osvojili vsaj en vrtljaj od petih. Zdaj je to nizkofrekvenčni igralni avtomat.

RTP in varianca sta nezanesljiva!

Določanje pogostosti zadetkov slotov je zahtevno, ker večina ponudnikov programske opreme ne izda teh informacij. Toda na srečo naj bi podatki o varianci igre in RTP pomagali pridobiti grobo oceno, kako pogosto lahko dobitna kombinacija zadene. Kot že rečeno, bi morali imeti reže z nizko varianco in visokim RTP višje frekvence zadetkov, saj igralci redno sestavljajo zmagovalno kombinacijo.

A ker sta varianca igre in RTP teoretični izračun razvijalca, ne dajeta jasne slike. Zato je najbolj zanesljiv način, da ugotovite pogostost zadetkov, da igrate igro in pogledate izplačilno tabelo. Ne pozabite, da boste morali registrirati na tisoče rezultatov, da boste dobili povprečne obete.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice