Rastoča priljubljenost igralnih avtomatov Megaways

Igralni avtomati

2021-11-12

Spletni igralni avtomati so nedvomno prišli daleč. Bil je čas, ko spletna igralnica igralci bi stopili drug čez drugega samo zato, da bi okusili inovativni kaskadni mehanizem in 243 načinov za zmago.

Rastoča priljubljenost igralnih avtomatov Megaways

Toda vse to je šlo za stopnjo višje v letu 2017, potem ko je Big Time Gaming predstavil mehaniko Megaways na spletnem igralnem avtomatu Bonanza. Torej, kaj je tako posebnega pri igralnih avtomatih Megaways, da se igralci ne morejo zaužiti?

Kaj je Megaways?

Megaways je spletni igralni avtomat terminologijo, ki jo je leta 2017 skoval BTG, avstralski razvijalec igralniških iger. V tej funkciji lahko igralci odklenejo do impresivnih 117.649 zmagovalnih načinov. Kot da to ni dovolj, nekatere igre, kot je Scientific Game's Invaders Megaways, ponujajo do 1.000.000 zmagovalnih načinov.

Reže Megaways običajno temeljijo na določenem matematičnem modelu. Ampak ne skrbite, ker ni treba biti matematični genij, da bi razumeli to funkcijo spletnega igralnega avtomata.

Na primer, tipična igralna avtomata Megaways deluje na 6 kolutih s približno 7 naključno izbranimi simboli po vsakem vrtenju. Če je temu tako, bo igralni avtomat imel 117.649 zmagovalnih poti (7x7x7x7x7x7). Ob predpostavki, da ima ista igra 8 simbolov, je to skoraj milijon pri 823.543.

Ne zamenjujte plačilnih linij z Megaways

Do tukaj morda razmišljate, kaj pa plačilna linija. No, plačilna linija je linija, kjer enaki simboli ustvarijo zmagovalno kombinacijo. Igralci lahko ustvarijo plačilno linijo od leve proti desni ali od desne proti levi, odvisno od razvijalca igre. Prav tako je večina izplačilnih linij običajno vodoravnih, čeprav so nekatere navpične ali diagonalne.

Torej, kot lahko vidite, sta izplačilna linija in Megaways dve različni stvari. Mehanik Megaways igralcem omogoča ustvarjanje več zmagovalnih kombinacij na plačilni liniji. Vendar upoštevajte, da imajo nekateri spletni igralni avtomati fiksne izplačilne linije, medtem ko imajo drugi aktivne izplačilne linije. V aktivnih plačilnih linijah lahko igralci naključno ustvarijo zmagovalno kombinacijo.

Zakaj igralci obožujejo igralne avtomate Megaways

Torej, zakaj igralci obožujejo video igralne avtomate Megaways? Očitno je sposobnost imeti nešteto možnosti za zmago glavna prodajna točka. Pomembno si je zapomniti, da bi igralci pred samo desetletjem ubijali, da bi igrali na igralnem avtomatu s 100 načini zmage. Vendar se je to spremenilo z igrami, kot je Laser Fruit proizvajalca BTG, ki ponujajo osupljivih 60.466.176 zmagovalnih načinov.

Poleg tega vam igranje avtomatov Megaways v najboljših spletnih igralnicah ponuja vznemirjenje, ko ne veste, kaj sledi. Preprosteje povedano, igralci s temi mehanizmi ne morejo predvideti števila simbolov na kolutih.

Prav tako se ta funkcija integrira z drugimi funkcijami igre, da igralcem zagotovi več možnosti za zmago. Naslovi Megaways običajno ponujajo funkcije, kot so množitelji, brezplačni vrtljaji v igri in naključni bonus krogi, da popestrijo igro. Za izkušenega igralca bi morali ti elementi igre priti prav.

In kar je najpomembneje, igranje iger Megaways z blagovno znamko v igralnicah, kot je 1XBET, izpostavi igralce osupljivo visokim RTP stopnjam. Običajno večina teh iger ponuja stopnje, ki niso nižje od 95%. Vendar pozor, da je lahko odstopanje v igralnih avtomatih veliko pri igrah Megaways.

Katere so najboljše igralne avtomate Megaways za igranje?

Odvisno! Obstaja na stotine, če ne na tisoče igralnih avtomatov Megaways. Zato je vse odvisno od vašega okusa in preferenc za razvijalca igre. Če pa še vedno potrebujete pomoč, igrajte te naslove:

  • Bonanza – BTG
  • Invaders Megaways – SG Digital
  • Machina – Relax Gaming
  • Medusa Megaways – Relax Gaming
  • Lasersko sadje – BTG

Zaključek

Na splošno igralni avtomati Megaways ogrožajo dolgoletni status quo. Danes skoraj vsi igralci igralnih avtomatov želijo igrati na mehaniku Megaways. Toda nekaj je gotovo; industrija spletnih igralnic se nenehno razvija. Tako da kmalu pričakujte še večje plačne mehanizme in izume.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice