Igre na srečo, o katerih verjetno ne veste ničesar

Igre

2021-01-28

Za igralca ni nič bolj zadovoljujočega kot imeti igralnico v svoji dnevni sobi. No, to ponujajo spletna mesta za igre na srečo. Vendar je pri spletnih igrah na srečo veliko več kot priročnost. Ena izmed njih je ogromna raznolikost iger. Obstaja na stotine naslovov iger, v katerih lahko uživate na spletu. Ampak razen običajnega blackjack, ruleta, keno in druge standardne igralniške igre, katere različne različice poznate? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti nekaj edinstvenih iger na srečo, ki jih boste preizkusili leta 2021.

Igre na srečo, o katerih verjetno ne veste ničesar

Tong Its (ali Tongits)

Tong Its je zadnja igralniška igra, ki je postala priljubljena v 90. letih prejšnjega stoletja. Ta zabavna igra za 3 igralce vključuje uporabo standardnega kompleta 52 kart. Karte so razvrščene od A do 2. Igra je zbiranje kombinacij rok in odstranjevanje nepotrebnih kart. Igralec bo to ponavljal, dokler igralec ne zmaga s Tong Itsom. Remi je še en možen rezultat.

Hoo Hey Kako

Hoo Hey How je starodavna azijska igra, ki vključuje desko in tri kocke. V tej igri je na kocki do šest različnih simbolov. Prav tako ima plošča podobne ujemajoče se simbole. Nekateri pogosti simboli vključujejo Hoo (ribe), Hej (kozice) in How (kraljevski rak).

Za začetek igre en igralec prevzame vlogo bankirja, drugi pa postanejo igralci. Igralci stavijo denar na ploščo, nato pa vržejo kocko, potem ko jih položijo v "kletko". Ko kocke padejo na svoja mesta, igralci poiščejo katero koli ujemajočo se kombinacijo na plošči. Če je tekma, zmagaš v igri.

Kah

Kah se uvršča med najredkejše igralniške igre doslej. Igra izvira iz plemena Apačev, ki so jo igrali med plemenitim dogodkom med plesom in pogostitvijo. Poleg tega Kah predstavlja dve plemeni, ki simbolizirata zveri in pernato pleme. Vsako stran lahko prevzame celotna ekipa ali en igralec. Za ločevanje skupin se prižge taborni ogenj s štirimi luknjami na vsaki strani. V vsako luknjo je nameščen mokasin.

Arizona Hold'Em

Arizona Hold'Em je relativno nov spletna igralnica igra na prizorišču. Igra združuje edinstvene elemente tako pokra kot blackjacka, zaradi česar je privlačna za številne igralce. Igralec v igri prejme tri karte obrnjene navzdol, delilec pa dve karti navzdol. Stavna miza lahko sprejme do sedem igralcev. Zanimivo je, da lahko igralci po dogovoru pogledajo svoje karte. Igralci se lahko odločijo, da svoje roke igrajo tako, da ne stavijo.

21 Dvoboj Blackjack

Ta različica blackjacka je še ena nova in edinstvena igralniška igra podjetja Playtech. Združuje Texas Hold'Em in standardne koncepte blackjacka. Glavni cilj je nekoliko podoben običajnemu blackjacku, čeprav se igralci v tem primeru ne smejo približati 21. Z ustrezno osnovno strategijo lahko igralci uživajo manj kot 2% prednost hiše.

777 Kocke

777 Kocka je 2-kocka spletna igralnica igra iz Art of Games. Kot večina običajnih igralniških iger je tudi 777 Dice igra, ki temelji na sreči. Stave so tukaj precej preproste. Na primer, ko igralec vrže par kock, je skupni izid med 2 in 12. Če vržete 7, boste takoj vrgli še enkrat in si prizadevali za izplačilo 777. Trik je v tem, da trikrat zapored zavrtite 7.

Povzetek

Ne naveličajte se vrtenja kolutov na tistem običajnem video igralnem avtomatu s temi edinstvenimi igralniškimi igrami, ki so vam na voljo. Nekatere pa so na voljo samo v kopenskih igralnicah, druge, kot sta 777 Dice in 21 Duel Blackjack, pa so na voljo na spletu. Kakorkoli že, glavni cilj je letos naučiti nekaj novega.

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice