Igrajte Monopoly Big Baller danes - osvojite pravi denar

MONOPOLY Big Baller je popolnoma nova oddaja iger v slogu binga, ki jo je lansiral Evolution Gaming, ki vam je prinesel priljubljene spletne igre, kot sta Mega Ball Live in MONOPOLY Live.

Razburljiva igra združuje elemente Mega Ball Live in MONOPOLY Live, tako da v bistvu igrate igro Bingo v živo in doživite tudi popolno MONOPOLY zabavo. Poleg tega ima priloženo donosno bonus igro z velikim potencialom za izplačilo. Razburljivo, kajne?

Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
ResearcherPriya PatelResearcher

Kaj je MONOPOLY Big Baller?

MONOPOLY Big Baller, predstavljen leta 2022, združuje elemente igre Bingo s 4 kartami Mega Ball Live in MONOPOLY Live. Navdušenci nad slednjim bodo opazili nekaj klasik, kot so meti kock, polja Go To Jail, karte Chance in Free Space.

Nekatere izboljšave vključujejo stroj za žrebanje žogic v segmentu igre Bingo in v bonus igri, plošča 3D CGI MONOPOLY je spektakularna.

Osnovna pravila so preprosta: žogice se odbijajo, začne se žrebanje žogic, sestavijo se izžrebane žogice in izpolni se ena ali več črt na kartah.

MONOPOLY Big Baller vas popelje na vznemirljivo potovanje z rečnim čolnom, navdušenje pa povečajo številni množitelji, ki ponujajo močno povečane možnosti izplačil. Za popolno zabavo MONOPOLY je na voljo donosna bonus igra z očarljivo razširjeno resničnostjo, gospod MONOPOLY, ki je pripravljen pomagati.

Za ljubitelje spletnih iger, MONOPOLY Big Baller je zagotovo eden izmed tistih, ki jih lahko dodate na svoj seznam predvajanja.

MONOPOLY Big Baller: Kako igrati

Ste pripravljeni na popolno MONOPOLNO zabavo? Pokrili smo osnove, zato se poglobimo v podrobnosti igranja.

Izberite spletno igralnico

Poiščite igralnico, ki ponuja spletne igre Evolution. Ko se registrirate ali prijavite, se na spletnem mestu pomaknite do razdelka Live Casino in izberite MONOPOLY Big Baller. Preusmerjeni boste v studio Evolution, kjer bo delivec v živo predstavil igro.

Stavite

Se spomnite 4 kart za bingo in 2 kart za bonus igro (3 in 5 metov), o katerih smo govorili prej? No, zdaj jih boste videli na dnu zaslona.

Igra se začne z 12 sekundami stavnega časa, kjer se odločite, na koliko kart boste stavili, zneske, ki jih boste stavili, in ali boste igrali tudi karte Bonus Game. Ko se obdobje stav zaključi, se začne bonus igra.

Žrebanje žoge se začne

Na samem začetku igre g. MONOPOLY potegne ročico, ki aktivira naključne množitelje. Naprava za žogice oživi in izbere 20 žogic, ki poskakujejo naokoli. Ena za drugo oštevilčene kroglice izskočijo in če se izvlečena kroglica ujema s številko na vaših kartah, je označena. Povežite svoje številke in dokončajte eno ali več vrstic za zmago. Če so izžrebane številke z več dobitki, se te dodajo vašim dobitkom.

Ko je krog z 20 žogicami končan, se vaše dobitne linije in številni množitelji seštejejo in dodajo vašim dobitkom. Če sta izžrebani ena ali obe bonus karti, si samodejno pridobite dostop do bonus igre, ki se začne takoj. Ne pozabite, da lahko igrate krog bonus igre samo, če stavite nanjo na začetku.

Razlaga množiteljev

V igri MONOPOLY Big Baller pravila določajo, da imajo lahko kartice Bingo tri vrste množiteljev priložnosti:

 1. Standard: množitelj nagrad 10x ali 20x, ki se dodeli edinstveni številki. Torej, če zmagovalna linija vključuje to edinstveno številko, se dobitek pomnoži z 10x ali 20x.
 2. Vrstica: ima vrednost 20x ali 50x, dodeljeno vrstici. Če linija zmaga, se izplačilo ustrezno pomnoži.
 3. Globalno: vsebuje nagrade z množitelji 2x in 3x in bo pomnožil tudi vse druge množitelje na kartici.

Razloženi prosti prostori

Za vedno v rokah g. MONOPOLY naključno doda proste prostore kartam Bingo. Prosti prostori služijo kot izžrebane kroglične številke, kar je super imeti, saj boste za zmago potrebovali manj trenutnih številk v vrstici.

Bonus igra

Bonus igra vsebuje dve kocki in ploščo 3D CGI MONOPOLY, prekrito z lastnostmi, brezplačnim parkiranjem, iti v zapor, priložnostjo in bloki skupnosti.

 • Bloki v bonus igri dobijo začetne množitelje, ki pa se povečajo, ko hiše in hoteli pristanejo na njih.
 • G. MONOPOLY se začne pri GO, kocke se vržejo in krog se začne, ko se pomika po plošči do bloka, ki se ujema s številko kocke.
 • Bloki Chance in Community Chest skrivajo nagrado ali kazen.
 • Bonus 3 meti daje 3 mete kocke, bonus 5 metov pa 5.
 • Če vržete dvojno, g. MONOPOL premakne zahtevane bloke in številu metov kock doda dodaten met. Potreben je tudi dvojni met, da ga izpustite, če je obtičal na bloku Go To Jail.
 • Če gospod MONOPOL pristane na bloku z nagrado množitelja, se skupna vsota doda vaši denarni nagradi. Tam je v bistvu zato, da pobira množilne nagrade.
 • Če pristane na Davku, boste kaznovani z 10 %. Super davčni trg? Poslovite se od 20 % svojega denarja.
 • Če se g. MONOPOLI prebija po plošči in znova poda GO, se vsi množitelji naprej podvojijo.

Igraj zastonj

Spletna igra, kot je MONOPOLY Big Baller, zahteva nekaj vaje, vendar (še) ni brezplačnih ali demo izdaj. Lahko pa se priključite na spletno igralnico, ki jo poganja Evolution, in si ogledate igro v živo, ne da bi se sami zavezali ali uporabili pravi denar.

Igrajte za pravi denar

Ko si ogledate nekaj spletnih iger in se počutite dovolj samozavestni, nadaljujte z igranjem za pravi denar. MONOPOLY Big Baller poganja Evolution Gaming, tako da lahko igrate prek katerega koli od njegovih spletnih igralniških partnerjev, kjer bo vaša igralna izkušnja vedno enaka.

Kako zmagati na MONOPOLY Big Baller

Kot smo že omenili, je MONOPOLY Big Baller namenjen dopolnjevanju linij. Več vrstic kot dokončate, več lahko zmagate. Vsaka vrstica, izpolnjena v segmentu Bingo v igri, lahko prinese do 39:1 vaše skupne stave.

Več jih je tudi dodatne funkcije za izboljšanje možnosti za zmago. Na kartico lahko postavite prosta mesta, kar pomaga zagotoviti dodatne zmagovalne linije, množitelji možnosti pa lahko resno povečajo vaše splošne možnosti. Karte Chance se ponašajo z najvišjo osnovo igralniške igre v živo izplačilo, z do 199:1.

Vrnitev k igralcu (RTP)

Če ste v poslu zmagovanja, potem Vrnitev igralcu informacije je pomembno vedeti. RTP, izražen v odstotkih, je znesek, za katerega se pričakuje (ni zajamčeno), da ga bo določena spletna igra, kot je MONOPOLY Big Baller, vrnila igralcu po nekaj časa igranja. Višja kot je vrednost RTP, več igralcev lahko pričakuje povratni dobitek.

RTP za MONOPOLY Big Baller je impresivnih 96,1 %. Z drugimi besedami, za vsakih 10 funtov stave je povprečni donos za igralca 9,61 funtov.

Generatorji naključnih števil

Se sprašujete, ali je mogoče spletne igre vdreti ali prirediti? Ne, ne more. Spletno igranje iger je z leti zelo napredovalo. Z vzpostavljenimi generatorji naključnih števil so minili dnevi očitnih goljufivih dejavnosti, kot sta hekanje in prirejanje. RNG je specializiran algoritem, ki generira naključna števila, da zagotovi, da prakse iGaming ostanejo poštene.

Najboljše strategije MONOPOLY Big Baller

Čeprav ni dokončnega načina za zmago, obstajajo določene strategije, ki lahko izboljšajo vaše možnosti. Pomembno je vedeti, da zmaga v igri MONOPOLY Big Baller tudi z načrtom igre ni zaklenjena v kamen — navsezadnje je to igra na srečo in 100-odstotna igra na srečo in srečo.

Osnovna strategija

Standardni pristop k igranju je preprostost in izkušnja vsega, kar igra ponuja. Na voljo so 4x Bingo karte, sestavljene iz dveh kart prostega prostora in dveh kart možnosti. Razlika med obema je v tem, da ima prosti prostor osrednjo celico, ki je na začetku zapolnjena, medtem ko ima možnost večje množitelje. Na voljo sta tudi dve bonusni karti, na kateri lahko stavite, zato tudi igrajte nanju, kajti če so vaše karte izpolnjene, pridobite samodejen dostop do bonusne igre, ki ponuja močno povečane možnosti izplačila. Ideja je, da igranje vseh šestih kart omogoča, da se resnično potopite v igro in izkusite funkcije v celoti. Ko se boste bolj spoznali, se lahko lotite bolj taktno, tako da izberete različne karte za igranje ali spremenite zneske stav.

Priložnostna strategija

Kot je bilo pojasnjeno, karta prostega prostora služi kot številka izžrebane kroglice, kar je dobro imeti, saj to pomeni, da potrebujete manj pravih številk kroglic, da dokončate linijo. V bistvu poveča vaše možnosti, da zadenete in osvojite linijo. Po drugi strani pa ima kartica Chance vedno množitelj, ki je lahko bolj donosen v smislu zneska, ki ga dobite. Pomislite, množitelji možnosti se gibljejo od 2x do 199x na karto — predstavljajte si vaše izplačilo, če dosežete množitelj možnosti pri maks. Vau! Pomembno pa si je zapomniti, da se maksimalni množitelji ne zgodijo prav pogosto, a kljub temu je možnost zbiranja nagrad množiteljev in osvojitve več odvisna od množiteljev priložnosti.

Upoštevajte: dobro je, da zmanjšate znesek stave na kartici Chance, ker je možnost za večji dobitek večja, vendar so tudi vložki (če izgubite) višji.

Strategija bonus igre

Če želite aktivirati bonus igro, morate staviti na bonus karte, 3 mete in/ali 5 metov. Če uspešno izpolnite eno od teh kart, samodejno pridobite dostop do bonus igre, kjer je na voljo več priložnosti za zmago.

V povzetku

Kot prava igra na srečo v prostoru spletnih iger ni zanesljivega načina za zmago MONOPOLY Big Baller. S skrbnim premislekom pa lahko izboljšate svoje možnosti:

 1. Odločite se, s katero vrsto kart boste igrali
 2. Število kart, ki jih boste igrali
 3. Ali boste stavili na bonus karte
 4. Ali boste stavili na eno ali obe bonus karti
 5. Vrednost vsake stave

Kaj iskati pri MONOPOLY Big Baller

Evolucija, ena od največji ponudniki igralniških iger v živo, je ponovno presegel samo sebe z MONOPOLY Big Baller in njegovo bonus igro. Tukaj je tisto, kar lahko pričakujete od igre:

Visokokakovostna produkcija: Igralci lahko pričakujejo poglobljeno produkcijo, vključno z visokokakovostnim uporabniškim vmesnikom. Igra je posneta v studiu Evolution v živo in dejstvo, da je njenim razvijalcem uspelo vključiti elemente prejšnjih različic, je odlično.

Odlična grafika in zvok: Grafika in zvok nista s tega sveta. Tisti, ki uživajo v igrah Mega Ball Live in Monopoly Live, bodo navdušeni nad znanimi funkcijami, vendar je nova, izboljšana grafika, kot je stroj za risanje kroglic, tabla CGI in glasba v ozadju, ki to naredi namesto nas.

Izboljšan zmagovalni potencial: vznemirljivost in vznemirljivost bonus igre ter možnost, da dobite več, ko bo gospod MONOPOLI namesto vas pobral nagrade za množitelje, je vsekakor karta za žrebanje, ki bo zagotovila vrnitev igralcev.

Najboljši ponudniki MONOPOLY Big Ball

Vsaka spletna igralnica, ki jo poganja Evolution, je odlična platforma. Igralci morajo prav tako zagotoviti, da je njihova izbrana spletna igralna platforma za MONOPOLY Big Baller licencirana in ugledna. Operater z zakonito licenco vam bo dal mir, ko gre za vašo varnost.

Varnost in varnost

Seveda, igrate zaradi užitka in priložnosti za velike zmage, toda kako varni ste med igranjem iGaming? Izbira prave igralnice za igranje spletne igre kot je MONOPOLY Big Baller je nujen, ker želite biti prepričani, da so vaši občutljivi podatki varni in da vaša izplačila stav odražajo dejanski znesek, ki ga morate prejeti. Tu je nekaj načinov, kako ugotoviti, ali spletno mesto z igrami poskrbi za vašo varnost:

Varnostni ukrepi so vzpostavljeni

Zagotovite, da ima spletna igralnica nameščene požarne zidove, ki zlonamernim kodam preprečujejo dostop do vaših podatkov. Preverite preverjanje plasti varnih vtičnic (SSL), ki ščiti podatke igralcev, tudi če bi nekdo dobil dostop. Oglejte si tudi bančne metode spletnega mesta – ali so varne in šifrirane? Te in druge varnostne protokole boste našli v kateri koli dobri spletni igralnici.

Prosimo vas, da potrdite svojo identiteto

Če vas igralno mesto, ki ste ga izbrali za igranje igre MONOPOLY Big Baller, pozove, da preverite svoje identifikacijske podatke, ko nameravate izvesti depozit, dvig itn., upoštevajte to kot odličen znak. Preverjanje identitete je potrebno za preprečevanje goljufivih iger na srečo.

Spletna igralnica ima licenco

Ali ima platforma iGaming zakonito licenco za spletno igralnico? Vse ugledne spletne igralnice imajo licenco regulativnega organa za igre na srečo, ki nadzira skladnost. Zakonodaja, ki se je morajo držati spletnih igralnic, je precej stroga in vključuje zakone, ki se osredotočajo na varnost igralcev, ustvarjanje okolja za igre na srečo brez kriminala in zagotavljanje poštenih igralnih praks.

About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Igre
About

Samuel O'Reilly, avstralski rojen, je idejni začetnik nekaterih najbolj pronicljivih vodnikov po spletnih igralnicah. Z desetletjem v igralniški industriji je Samuelovo strokovno znanje brez para, zaradi česar so njegove ocene priljubljene tako med novinci kot profesionalci. Ime avatarja: CasinoKangaroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Ali lahko ponudniki iger na srečo dobijo MONOPOLY Big Baller od več ponudnikov programske opreme?

Ne, ponudniki spletnih iger na srečo ne morejo imeti igre od več ponudnikov programske opreme. MONOPOLY Big Baller poganja Evolution Gaming. Razvili so in še naprej distribuirajo edino različico igre partnerskim spletnim igralnicam.

Ali lahko premagate MONOPOLY Big Baller?

Ne, ne morete premagati igre. To je 100-odstotna igra na srečo in če zmagate, je to posledica sreče, ne spretnosti. Čeprav ni dokončnega načina za zmago, obstajajo določene strategije, ki lahko izboljšajo vaše možnosti za uspeh.

Ali je RTP za vrnitev igralca pomemben?

Da, RTP je pomemben. Višji kot je RTP igre, ki je izražen v odstotkih, bolj se pričakuje, da bodo igralci čez čas zmagali. MONOPOLY Big Baller ima RTP 96,1 %, tako da je za vsakih 10 £ stave povprečni donos za igralca 9,61 £.

Ali je možno vdreti ali prirejati MONOPOLY Big Baller?

Ne, igre ni mogoče vdreti ali prirejati zahvaljujoč specializiranemu algoritmu, imenovanemu generator naključnih števil (RNG), ki generira naključna števila, da zagotovi, da spletno igranje ostane pošteno in naključno.

Ali obstaja brezplačen bonus MONOPOLY Big Baller?

Ne, bonusa za brezplačno igro ni. Igralci morajo staviti pravi denar na bonus kartico in če so vrstice na kartici izpolnjene, dobijo dostop do bonus igre.