Najbolj nenavadne in nenavadne spletne igralniške igre

Igre

2021-02-25

Ste utrujeni od standardnega igranja spletna igralnica igre, kot so keno, reže oz blackjack? Ta stran ima nekaj edinstvenega za vas. Na določeni točki vaše slavne igralniške kariere je lahko vrtenje kolutov vašega najljubšega video igralnega avtomata dolgočasno. Toda to ne pomeni, da bi morali popolnoma prenehati igrati igralniške igre. Obstaja več igralniških iger, ki jih še niste odkrili. Torej, sedite in se seznanite z edinstvenimi različicami, ki jih lahko preizkusite še danes.

Najbolj nenavadne in nenavadne spletne igralniške igre

Ultimate Hold'em Poker

Poker se uvršča med najpogostejše spletne igralniške igre doslej. Vendar pa je ta različica pokra v nekaterih delih Evrope še vedno razmeroma redka. V Severni Ameriki pa je Ultimate Hold'em Poker precej razširjen, čeprav ne tako zelo. Ima hišni rob manj kot 2%.

Kljub temu je igranje te igre izjemno preprosto, zlasti za tiste, ki vedo nekaj ali šest o pravilih Texas Hold'em. Karte se delijo v podobni različici kot Texas Hold'em. Po tem je pred flopom stava x4 ali x3 prvotne stave.

Potem je na voljo stava po flopu x2 za tiste, ki še niso dvignili. Odločite se lahko tudi za uskladitev svoje stave ali odpoklic tako, da zahtevate povišanje. In seveda lahko roka igralca doseže trgovca in osvoji karkoli do x50 zastavljenega zneska.

Tong Its

Tong Its ali Tongits je redka igralniška igra, ki jo boste verjetno našli globlje na sceni spletnih iger na srečo. Ta igra remija za 3 igralce je postala priljubljena v 90. letih na Filipinih. Igra se s standardnim kompletom 52 kart. Cilj je izprazniti roko ali zmanjšati rezultate in število neizravnanih kart.

Med igranjem vsak igralec dobi 12 kart, delilec pa 13. Preostale karte delujejo kot osrednji kup. Igra se začne, ko delilec vrže karto, nato pa jo lahko vzame naslednji igralec, če karta naredi niz. Igralec naj zbere kombinacije rok in opusti nepotrebne karte. To se nadaljuje, dokler se osrednje karte ne izpraznijo ali da igralec zmaga s Tongitsom ali dokler ne zahteva izenačenja.

Roult Roulette

Tisti, ki si želijo oddiha od tipične podgane dirke vsakodnevnih težav, lahko poiščejo tolažbo z igranjem rulete z glodalci. Igra ponuja igralcem edinstven preobrat od tradicionalnega igranja. Ima veliko različic, ki so na voljo v različnih igralnicah po vsem svetu. Toda morda je najpogostejša različica Gerbil Roulette.

Namesto da bi stavili na žogico, ki naključno pade v reže, igralci položijo gerbila v škatlo na kolesu. Pester bo sčasoma pristal na kateri koli od več oštevilčenih lukenj. Prvak je tisti, ki ima številko, v kateri se skriva žoga.

Belgijsko petje ptic

Belgian Birdsong je še ena zabavna spletna igralniška igra, ki v svojem igranju vključuje uporabo živali. To je celo eden od razlogov, zakaj ta igra in Rodent Roulette veljata za čudno in nenavadno.

Kljub temu belgijski ptičji pesem zveni bolj kot pesem kot igra. No, to ni daleč od resnice, ker bodo igralci stavili na ptiča, ki poje najglasneje in najdlje. Denar lahko dobite tako, da stavite na najglasnejšega ptiča, tistega, ki poje najdlje, ali ptiča, ki ima obe lastnosti. Žal je iskanje te igralniške igre zunaj Belgije lahko zahtevno.

Zaključek

Vedno je odlična ideja, da stvari nekoliko pomešate, da preprečite, da bi vaša izkušnja z igranjem na srečo postala zastarela. Z zgornjimi igralniškimi igrami lahko osvežite svoje igre na srečo in pri tem osvojite nekaj denarja. Ne pozabite, da obstaja na desetine sto igralniških iger, o katerih verjetno ne veste ničesar.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice