Igralnice za pravi denar Remi razvrščene in ocenjene 2024

Remi je ena od iger na srečo, ki jo običajno ne povezujemo s spletnimi igralnicami, saj jo običajno igramo na piknikih in drugih zabavnih druženjih. Kljub temu pa številni igralci in ljubitelji iger na srečo ne vedo, da je to igro mogoče igrati v boljših igralnicah. Igranje remi igre je zelo zabavno, a svet spletnih igralnic vam omogoča, da ob zabavi tudi igrate za pravi denar. Igralci lahko izbirajo med različnimi vrstami te igre na srečo. Tudi zato smo za vas pripravili pregled ključnih točk in s pomočjo uporabnih nasvetov vam bomo skušali pomagati pri odgovornem sprejemanju odločitev. Naj se igra remija prične.

Igralnice za pravi denar Remi razvrščene in ocenjene 2024
Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
ResearcherPriya PatelResearcher

Kaj je Remi?

Remi je priljubljena igra s kartami, ki se igra s ciljem sestavljanja nizov ali kombinacij kart, kot so na primer trisi. To je igra, ki jo lahko igrate z dvema ali več igralci in jo lahko igrate z uporabo standardnega kupčka igralnih kart. Igra se začne tako, da vsak igralec prejme določeno število kart. Pri nas je najbolj priljubljena različica s 14 kartami na začetku igre. Preostale karte oblikujte v kupček za žrebanje, zgornjo karto pa obrnite, da začnete kupček odvečnih oziroma zavrženih kart.

Cilj igre je sestavljanje nizov ali kombinacij kart, ki so sestavljeni iz treh ali več istih kart po številu ali znaku, ali pa zaporedja kart iste barve. Na vsakem koraku lahko igralec potegne karto iz kupa za vlečenje ali iz kupa zavrženih kart in nato
morajo zavreči eno karto iz svoje roke. Igralec se lahko tudi odloči, da vzame zgornjo karto s kupa zavrženih kart in to karto uporabijo za niz ali kombinacijo kart v svoji roki. Če je igralec sposoben oblikovati kombinacijo ali niz kart, ga lahko odloži na mizo pred seboj.

Igra se konča, ko enemu igralcu zmanjka kart ali ko je kupček s kartami prazen. Točkuje se tako, da igralci seštejejo točke na svojih preostalih kartah in igralec z najmanjšim rezultatom zmaga. Točke so običajno dodeljene glede na nominalno vrednost kart, pri čemer so asi vredni najmanj in karte s figurami pa so vredne največ. Remi je pogosto igrana igra in ima številne različice, kot so Gin Rummy, Kalooki in Rummy 500, vsi z različnimi pravili in različicami točkovanja. Številne od teh različic so na voljo pri spletnih igralnicah. Priljubljenost te igre lahko pripišemo preprostim pravilom, hitri in dinamični igri, ki je polna različnih kombinacij.

Kako igrati Remi?

Remi lahko igrate osebno s fizičnim kompletom kart s prijatelji in družino ali pa lahko igrate na spletu na različnih platformah, kot so družbeni mediji, mobilne aplikacije ali spletna mesta, ki ponujajo igre, kjer nekatera ponujajo celo denarne nagrade.

Igrajte remi za pravi denar

Za vas smo pripravili splošen pregled igranja remija v spletni igralnici. Najprej boste morali ustvariti račun v spletni igralnici, ki ponuja remi. Ko imate račun, se lahko odločite za igranje remija brezplačno ali za pravi denar. Če se odločite igrati za pravi denar, boste morali opraviti polog z eno od razpoložljivih plačilnih metod. Ko imate nastavljen račun in nakazana sredstva, lahko poiščete igro remi, ki jo prepoznate tudi po angleškem izrazu Rummy, v preddverju igralnice in jo izberete, da začnete igrati. Cilj igre je sestavljanje nizov in kombinacij kart z uporabo kart v roki in na mizi.

Igra se začne tako, da vsak igralec prejme določeno število kart, odvisno od različice remija, ki jo igrate. Več o različicah si boste lahko prebrali v naslednjem poglavju. Igralci izmenično vlečejo karte iz zaloge ali kupa zavrženih kart in nato odvržejo karto iz svoje roke na kupček odvečnih kart. Zmaga igralec, ki prvi sestavi zahtevane kombinacije in se znebi vseh svojih kart. Pred začetkom igre lahko igralci izberejo mizo po svojih željah, število igralcev in znesek vstopnine oziroma prijavnine. Nekatere spletne igralnice ponujajo tudi vadnico ali demo način za remi, ki je lahko koristen za igralce, ki so novi v igri. To je mogoče igrati brezplačno in podrobneje bomo predstavili v nadaljevanju.

Igrajte remi brezplačno

Številne spletne igralnice ponujajo možnost igranja remija brezplačno, ne da bi morali staviti pravi denar. To je odličen način, da igro spoznate in osvojite vse njene funkcije. Kot po navadi morate začeti s korakom, ki predvideva, da morate najprej ustvariti račun v spletni igralnici, ki ponuja remi. Ko imate račun, lahko poiščete igro najdete v preddverju igralnice in jo izberete. Nekatere igralnice morda ponujajo način »Brezplačna igra« ali »Demo« za remi, kjer lahko igrate, ne da bi tvegali pravi denar. Če ni na voljo brezplačnega načina, lahko še vedno igrate remi z bonus denarjem ali brezplačnimi vrtljaji, ki ste jih prejeli v igralnici. Ko najdete brezplačno različico igre, lahko začnete igrati. Cilj igre in pravila pa so enaka, kot pri igri s pravim denarjem.

Različice igre Remi

Obstaja veliko različic remija, vsaka s svojimi pravili in različicami točkovanja. Ker je različic enostavno preveč, da bi našteli vse, smo se odločili, da vam predstavimo najbolj priljubljene različice, ki jih tudi najpogosteje najdete v spletnih igralnicah. Vsak tip te igre na srečo ima svoja pravila in različno točkovanje, zato menimo, da je ponudbe za vsakogar dovolj. Poleg tega pa vsakdo pozna svojo različico te zanimive igre na srečo. Nekatere izmed najbolj priljubljenih različic tako predstavljajo.

Gin Rummy

To je ena izmed najbolj priljubljenih različic remija, ki jo igrajo v številnih državah po svetu in to igro na srečo lahko najdete tudi v številnih igralnicah. V Gin Rummyju je cilj oblikovati komplete ali nize kart in igralec, ki prvi doseže sto točk ob koncu igre zmaga. As je vreden eno točko, ostale karte imajo numerično vrednost, figure pa so vredne deset točk.

Kalooki

Ta različica se igra z dvema kompletoma kart in jokerji, ki jih igralec lahko poljubno vstavi v nize in kombinacije. Ko eden od igralcev ostane brez kart, soigralci seštejejo točke, ki so odvisne od kart, ki so jim ostale v roki. Pri tej različici se rdeči asi točkujejo z eno točko, karte od dve do deset z vrednostjo, ki jo nosijo. Za figure bodo morali igralci prišteti deset točk. Za črne ase petnajst, za jokerje pa kar petdeset točk. Na koncu zmaga igralec, ki ima po devetih odigranih krogih najnižjo vsoto.

Rummy 500

V tej različici igralci vlečejo in odvržejo karte, da bi sestavili komplete ali serije kart. Pri tej različici je posebnost to, da igralec dobi točke od kart, ki jih je združil v trise ali druge komplete. Igra poteka približno dvajset minut, saj zmaga tisti, ki prvi doseže ali preseže 500 točk.

Canasta

V tej različici remija igralci poskušajo sestaviti skupine oziroma nize po sedem kart, ki se imenujejo canasta. Obstaja nekaj različic, a igra se načeloma igra v parih. Pravila pa se razlikujejo glede na število igralcev in vrednost kart.

Pogodbeni oziroma contract remi

Za to različico remija je značilno, da igralci morajo izpolniti določene cilje, da lahko zmagajo. Igra poteka v sedmih krogih, kjer v prvih štirih igralci prejmejo po deset kart, v zadnjih treh pa vsak igralec prejme po ducat kart. Zmagovalec posameznega kroga ne prejme točk, ostali igralci glede na karte prištejejo točke. Cilj igre je na koncu imeti najmanj točk.

Oklahoma Gin

Ta različica je podobna Gin Rummyju, vendar z nekaj razlikami v pravilih in točkovanju. Karte imajo nominalno vrednost, pri Oklahoma Gin pa je as vedno najnižja karta in nikoli ne more biti uporabljena kot visoka karta. Igralec, ki prvi preseže sto točk zmaga.

Rummikub

Ta različica se igra s ploščicami namesto s kartami in je kombinacija oziroma fuzija med remijem in mahjongom. Igralci poskušajo oblikovati nize ali komplete ploščic, da bi se lahko odprli pa morajo imeti najmanj 30 točk. Igra se zaključi, ko prvi igralec uporabi vseh 14 ploščic.

Kako zmagati na Remi?

Verjetno ni nobena skrivnost, da si želimo ob igranju iger na srečo pogosto zmagati. Da bi to dosegli, se moramo zanesti na srečo in tudi na naše znanje oziroma veščine. Za vas smo pripravili nekaj osnovnih strategij, ki vam morda lahko pomagajo, da dosežete zmago pri igranju remija.

 • Spremljajte zavržene karte: Bodite pozorni na karte, ki so bile zavržene, saj vam lahko to da predstavo o kartah, ki jih imajo vaši nasprotniki. Štetje kart je lahko odlična strategija, da si ob igranju remija povišate možnosti za zmago.
 • Čim prej oblikujte komplete in nize: Prej ko oblikujete nize in komplete, prej se lahko znebite odvečnih kart v roki. Najbolje je, da se čim prej odprete in tako znižate število točk, ki jih boste pripisali ob koncu igre.
 • Bodite pozorni na karte, ki so bile združene: spremljajte karte, ki so jih združili drugi igralci, saj vam lahko dajo predstavo o tem, katere karte so še v igri, poleg tega pa lahko, pri določenih različicah tudi dodate karte in se tako znebite odvečnih kart v roki.
 • Bodite izbirčni pri odmetavanju: bodite previdni pri odmetavanju kart, saj jih lahko uporabijo vaši nasprotniki za sestavljanje nizov ali kombinacij. Vsaj na začetku je bolje, da ne polagate na kupček za odvečne karte visokih kart, kot so na primer figure.
 • Izkoristite priložnosti: Če vidite priložnost za oblikovanje niza ali kompleta, jo izkoristite, tudi če to pomeni, da morate zavreči karto, ki bi jo raje obdržali.
 • Ohranite ravnovesje visokih in nizkih kart: Poskusite imeti ravnovesje visokih in nizkih kart v
  roki, saj boste tako imeli več možnosti za ustvarjanje nizov in kompletov.
 • Ne bojte se pobrati iz kupa zavrženih kart: včasih poberete karto iz kupa zavrženih kart, kar vam lahko zagotovi manjkajoči kos, ki ga potrebujete za niz ali komplet.
 • Spremljajte rezultat in svoje nasprotnike: spremljajte rezultat in rezultat svojih nasprotnikov skozi celotno igro, tako da veste, kdaj morate igrati konzervativno oziroma bolj agresivno. Glede na rezultat lahko prilagodite svoj stil igranja.
 • Bodite pozorni na konec igre: ko se bliža konec igre, se zavedajte, kako ste vi in vaši nasprotniki blizu, da bi zaključili, tako da lahko temu primerno prilagodite svojo strategijo.

Pomembno je vedeti, da vas lahko strategija pri remiju pripelje le do boljšega izida, a vam ne more zagotoviti zmage, saj je igra dokončno določeno s srečo in kartami, ki so vam podeljene. Vendar z upoštevanjem teh strategije, lahko povečate svoje možnosti za zmago in kar najbolje izkoristite svoje igranje izkušnje.

Za razliko od drugih igralniških iger ima remi zelo dober RTP oziroma odstotek izplačila igralcu. Ta se pri remi online casino giblje okoli 98 odstotkov. Gre v bistvu za vrhunski RTP, ki se ne more kosati z drugimi igrami na srečo.

Pravila igre se med različicami razlikujejo, a nekaj ostaja skupno vsem. To je nujna potreba po generatorju naključnih števil, ki zagotavlja varno in pošteno igro za vse ljubitelje te casino igre v Sloveniji in po svetu.

Kaj iskati pri igri Remi?

Ko iščete ponudnika remija za spletne igre na srečo, morate upoštevati nekaj stvari in priporočil ter podrobno razmislite o tem, da boste lahko našli najboljšega ponudnika za vas:

 • Različice iger: poiščite ponudnika, ki ponuja številne različne igre, kot npr.
  Gin Rummy, Kalooki, Rummy 500 in Canasta. Različne možnosti bodo ohranile igro zanimivo in povečujejo možnosti, da najdete igro, ki vam je všeč. Kljub temu se običajno odločimo za igranje remi v spletni igralnici, ki nam je najbližje.
 • Kakovost igre: prepričajte se, da ponudnik ponuja visokokakovostno in prijetno grafiko za igranje. To bo izboljšalo vašo igralno izkušnjo in naredilo igro več kot le prijetno. Igralci lahko izbirajo med številnimi čudovitimi igrami.
 • Varnost: Pomembno je igrati pri ponudniku, ki ima dober ugled glede varnosti in poštene igre. Poiščite ponudnika, ki za zaščito uporablja varne strežnike in šifrira vaše osebne podatke ter zagotavlja pošteno igro.
 • Podpora strankam: poiščite ponudnika, ki ponuja dobro podporo strankam, da boste lahko poiskali pomoč, če boste imeli težave z igro ali računom. Hiter odziv na težave je ključen za dobro izkušnjo.
 • Načini plačila: Poiščite ponudnika, ki ponuja različne načine oziroma metode plačila tako da lahko enostavno položite in dvignete sredstva, s pomočjo priljubljenih metod.
 • Promocije in bonusi: nekateri ponudniki ponujajo promocije in bonuse za privabljanje novih
  igralcev ali kot nagrado za zveste stranke. Bodite pozorni na ponudnike, ki ponujajo te vrste spodbud.
 • Mobilna različica: Številni ponudniki ponujajo mobilno različico za svoje igre. Tako boste lahko svojo izbrano remi igro igrali tudi na mobilnem telefonu ali tablici.
 • Uporabniške izkušnje in ocene: Poiščite ponudnika s pozitivnim ugledom in dobro uporabniško izkušnjo, preverite spletno mesto ponudnika in preberite ocene drugih igralcev. Pa ne pozabiti na licenco.

Če upoštevate te dejavnike, lahko najdete ponudnika remija, ki ponuja visokokakovostne igre, dobro podporo strankam ter pošteno in varno igralno okolje.

Odkrijte najboljše Remi ponudnike

Obstaja veliko ponudnikov programske opreme, ki ponujajo igre remi, in nekateri izmed najbolj priljubljenih vključujejo:

 • Octro: je priljubljen ponudnik, znan po svoji igri Indian Rummy, ki ponuja različne variante igre remija, vključno z remijem s 13 kartami in remijem z 21 kartami.
 • RummyCircle: Ta ponudnik ponuja različne igre remi, vključno z igro Gin Rummy, Kalooki in Rummy 500. Znan je po visokokakovostni grafiki in gladkem oziroma brezhibnem igranju.
 • Rummy Passion: Ta ponudnik ponuja različne igre remi, vključno z različico Indian Rummy, Pool Rummy in Points Rummy. Znan je po pošteni igri in varnem okolju.
 • Villa Rummy: Ta ponudnik ponuja različne igre remi, vključno z igro Gin Rummy, Kalooki in Rummy 500. Znan je po visokokakovostni grafiki in prijetni uporabniški izkušnji.
 • Ace2Three: Ta ponudnik ponuja različne igre remi, vključno z Indian Rummy, Pool Rummy in Points Rummy. Znan je po pošteni igri in dobri skrbi za zaščito in varnost igralcev.
 • Junglee Rummy: Ta ponudnik ponuja različne igre remi, vključno z Indian Rummy, Pool Rummy in Points Rummy. Znan je po kvalitetni grafični podobi in prijetnim igranjem.

Težko je reči, kateri ponudnik ponuja najboljšo igro remi, saj je to lahko stvar osebne preference. Vendar ob upoštevanju dejavnikov, omenjenih v tem članku, lahko najdete ponudnika, ki ponuja visokokakovostne igre, dobro podporo strankam in tudi pošteno ter varno igralno okolje.

Varnost in zaščita

Varnost in zaščita sta ključnega pomena pri izbiri ponudnika remija za spletno igranje te igre na srečo. Tukaj so nekatere stvari, ki jih morate upoštevati pri ocenjevanju varnosti in zaščite s strani ponudnika:

 • Licenca in predpisi: Poiščite ponudnika, ki ima veljavno licenco za igre na srečo od uglednega regulatornega organa. To zagotavlja, da ponudnik upošteva stroge smernice za fair play in varnost.
 • Šifriranje: poiščite ponudnika, ki uporablja SSL (Secure Socket Layer) ali TLS
  (Transport Layer Security) šifriranje za zaščito vaših osebnih podatkov in finančne transakcije.
 • Poštena igra ali fair play: poiščite ponudnika, ki uporablja generator naključnih števil (RNG), da zagotovi da je izid igre naključen in pravičen.
 • Odgovorno igranje: poiščite ponudnika, ki spodbuja odgovorno igranje in ponuja orodja za pomoč igralcem pri upravljanju njihovih igralniških navad.
 • Podpora strankam: poiščite ponudnika, ki ponuja dobro podporo strankam, da boste lahko poiskali pomoč, če imate težave z igro ali računom.
 • Ugled: Poiščite ponudnika, ki ima dober ugled glede varnosti in poštene igre. Raziščite zgodovino ponudnika, preberite ocene drugih igralcev in preverite morebitne pretekle težave na področju varnosti in zaščite igralcev.
 • Načini plačila: Poiščite ponudnika, ki ponuja različne načine plačila in
  zagotoviti, da so ti načini plačila varni in zanesljivi.

Če upoštevate te dejavnike, lahko najdete ponudnika remija, ki ponuja pošteno in varno igralno okolje, kar vas bo zaščitilo pred prevarami. Pomembno je, da pozorno in skrbno raziščite ponudnika, preden se odločite za igro. Imejte v mislih, da celo z najboljšimi varnostnimi ukrepi pri spletnem igranju vedno obstaja tveganje, zato je pomembno je, da nikoli ne položite ali igrate z več, kot si lahko privoščite.

About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Igre
About

Samuel O'Reilly, avstralski rojen, je idejni začetnik nekaterih najbolj pronicljivih vodnikov po spletnih igralnicah. Z desetletjem v igralniški industriji je Samuelovo strokovno znanje brez para, zaradi česar so njegove ocene priljubljene tako med novinci kot profesionalci. Ime avatarja: CasinoKangaroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Ali imajo lahko ponudniki iger na srečo igre različnih ponudnikov programske opreme?

Da, vsak spletni casino lahko svojim igralcem ponudi remi igre različnih razvijalcev programske opreme.

Ali lahko premagam remi?

Seveda, vse kar morate storiti je to, da premagate druge igralce, ki igrajo za isto mizo remi.

Ali je Odstotek izplačil oziroma RTP pomemben?

RTP je zelo pomemben kazatelj, ki nam pove kolikošna je verjetnost, da bomo ob igranju posamezne igralniške igre tudi kaj zaslužili. Remi ima visok RTP, ki se giblje okoli 98 odstotkov.

Ali je mogoče remi prirediti ali zlorabiti?

V kolikor igrate remi casino igro na spletnih straneh, ki niso zaupanja vredne, se lahko zgodi, da bo igra nepoštena in bo delovala v vašo škodo. Zato vedno poskrbite, da ponudnik programske opreme skrbi za pošteno igro s pomočjo generatorja naključnih števil.

Ali ima remi brezplačen bonus?

Načeloma sicer ne, ampak lahko se zgodi, da boste na spletu naleteli na igralnico, ki bo ponujala bonus za ljubitelje te igralniške igre v Sloveniji.