Najboljše strategije za ruleto

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Ali je smiselno uporabljati strategijo pri igranju priljubljene igre rulete ali ni pomembno, kako se odločite za stave? Kateri je najboljši način igranja rulete?

Na tej strani bomo poskušali razložiti nekaj najboljših stavnih strategij za ruleto, da jih bo lahko uporabil vsak. Vsakdo se lahko odloči, kaj in koliko bo stavil na znano igro z žogo, toda kam gre žogica - to je stvar sreče.

Pregledali bomo najboljše stavne strategije za ruleto, a najprej nekaj zelo pomembnih nasvetov. Nato je čas, da preverite vsako stavno strategijo rulete in kateri kategoriji pripada.

Najboljše strategije za ruleto

Profesionalni nasveti za ruleto – najboljši način igranja rulete

Med igranjem rulete v a odlična spletna igralnica, je pomembno, da si zapomnite naslednje nasvete in strategije. Ko je vpleten pravi denar, je enostavno izgubiti izpred oči, tudi če obstaja trden načrt. Zato naj igralci ne domnevajo ničesar vnaprej. Tukaj je nekaj preprostih nasvetov za zmago na ruleti, ki si jih je enostavno zapomniti:

Držite se evropske in francoske rulete

Igralci naj vedno izberejo evropsko ali francosko ruleto – in to je to. S tem boste zmanjšali prednost hiše in povečali vrtenje igralcev, kar bo premagalo kvote. Kvote v ameriški ruleti koristijo hiši zaradi dvojne ničle.

Ohranjanje stabilnosti in vzpostavljanje meja

Igralci morajo vedno postaviti omejitev, koliko denarja so pripravljeni izgubiti ali dobiti na kolesu rulete, in se je držati. Če je igralec po 10 minutah že ustvaril dobiček ali izgubil svoj prvotni depozit, mora prenehati igrati.

Igralci tvegajo, da se bodo odpovedali svojim dobičkom ali celo doživeli nadaljnje izgube, če tega ne storijo. Kadarkoli profesionalni igralec doseže svoj cilj dobička, se preprosto ustavi in odide domov z zmagami.

Igranje preprostih stav

Enostavno je pametno sklepati stave brez tveganja. Medtem ko se izplačila pri nekaterih stavah zdijo večja, so možnosti za zmago precej nižje. Možnosti za zmago s katero koli kombinacijo rdeče, črne, sode, lihe ali številk 1-18 in 19-36 so zelo blizu sodim.

Prav tako je pomembno, da ne pozabite, da tudi če je bil rdeči poraženec 15-krat, možnosti za zmago črnega niso nič boljše kot prej.

Uživanje v igri

Ruleta je vredna le, če je igra zabavna. Čeprav obstajajo različne vrste zmagovalnih strategij za ruleto, je jasno, da je igra odvisna tudi od sreče. Vse v življenju je podvrženo naključnim dogodkom in noben načrt ne more zagotoviti dosežka.

Upoštevajte te nasvete

Če se igralci spomnijo zgoraj omenjenih nasvetov med igranjem rulete, se morajo imeti fantastično. Zabava igre in dvig adrenalina sta v celoti uresničena, ko se žogica vrže in je stava sklenjena.

Vendar pa bodo igralci hudo razočarani, če bodo igrali s pričakovanjem denarnega dobitka. Čas je, da si postavite meje in se jih držite. Če igralci izgubijo, se morajo zavedati, da so plačali ceno za zabavo in navdušenje, ki so ga doživeli, in če zmagajo, jim to prinese poslastico.

Recimo, da gre igralec v igro z optimističnim odnosom in zavedanjem, da bo občasno zmagal ali izgubil. V tem primeru je lahko ruleta vznemirljiva zabava, ne glede na to, ali jo igrajo na spletu ali v pravi igralnici.

Najboljše strategije za ruleto

Zagovarjati določeno strategijo rulete bi bilo neodgovorno in napačno. Usoda in naključnost sta še vedno pomembni komponenti igre. Igralci ne morejo predvideti, kam bo žoga padla, lahko pa izberejo vrsto in znesek, ki ga stavijo.

Rdeča je edina barva, ki lahko potencialno zbledi, ne da bi se ustavila, vendar se to v praksi še ni zgodilo. V tem primeru bomo razložili dva naša najljubša načina igranja rulete.

Med knjigami o Jamesu Bondu in uporabo sistema Martingale je mogoče potegniti vzporednice. Oba pristopa sta preprosta, zabavna in potencialno donosna. Ta in številne druge strategije so podrobno razložene spodaj.

Strategije rulete lahko razvrstimo v progresivne, neprogresivne in človeške kategorije. Neskončne ure smo preživeli ob igranju rulete in preizkušanju različnih strategij, našim bralcem pa lahko podamo svoje iskreno mnenje o vseh.

Sistemi progresivne rulete

Kvote pri igri rulete povečanje po izgubi. To prizadevanje je usmerjeno v okrevanje iz primanjkljaja in napredovanje v plusu. Obstaja veliko strategij, ki spadajo v ta sistem.

Kako in za koliko igralci zvišajo vložke po izgubljenem obratu, je stvar strategije, tehnike igranja in koliko denarja so pripravljeni tvegati. Oglejmo si nekaj pogostejših strategij za ruleto.

Strategija Roulette Martingale

Vsakdo, ki je kaj prebral o strategiji stav na ruleti, je verjetno naletel na sistem Martingale. Ta strategija je izjemno enostavna za uporabo, z ustreznimi sredstvi in odločnostjo pa lahko prinese odlične rezultate.

Vendar pa je pomembno le igrajte klasične igre rulete kot francoski ali evropski s pravilom La Partage, saj igralci ne bodo izgubili celotne stave, če pade ničla, ampak bodo dobili še eno priložnost za brezplačno igranje.

V ameriški ruleti je poleg ene ničle še dvojna ničla, ki seveda zmanjša kvote igralca, če igra na priložnosti, ki jih je enostavno dobiti, kot je strategija Martingale Roulette.

Pomembno je tudi vedeti, da obstaja obratni sistem Martingale, ki v bistvu deluje tako, da podvoji prihajajočo stavo takoj po izgubi. Ta strategija je še bolj tvegana, čeprav lahko ustvari nekaj solidnih zmag.

Strategija Jamesa Bonda

Po srečanju v Casinoju Royal je James Bond naletel tudi na igralnice v nekaj svojih drugih misijah. Tukaj je stava 200 $ odlično izhodišče. Postavljene so tri ločene stave v skupnem znesku.

Visoke števke 19-36 morajo dobiti stavo 140 $. Končnih 10 $ je stava na nič, 50 $ pa se stavi na šestmestno številko od 13 do 18.

Podobne pomanjkljivosti kot Martingale lahko najdemo v stavni strategiji Jamesa Bonda. Poleg tega se morajo igralci držati strategije in se od nje ne smejo oddaljiti z dodatnimi stavami. Ne smemo pozabiti, da ta metoda še vedno temelji na naključju, tako kot vsi drugi sistemi.

Strategija Paroli

V nasprotju s sistemom Martingale sistem Paroli povečuje stavo po vsaki zmagi, dokler se denar ne početveri. Če igralci na primer stavijo žeton na črno in zmagajo, bodo kot nagrado prejeli dodaten žeton.

Če igralci v igri Paroli zmagajo tri igre zapored, lahko nadaljujejo z igro s prvotno stavo in dobitkom. Če igralci s to strategijo izgubijo samo en krog, se njihova stava povrne na prvotni znesek. Ta sistem je manj tvegan, saj omogoča igralcem, da po nekaj igrah zvišajo svoje vložke, če so osvojili nekaj denarja.

D'Alembertova strategija

D'Alembert je dobil ime po francoskem učenjaku Jeanu Baptistu le Rondu d'Alembertu. D'Alembertov sistem je ena od strategij, ki niso naklonjene tveganju, ki jo igralci obožujejo.

Za zmago pri uporabi te strategije rulete je potrebno veliko potrpljenja in vztrajnosti, saj od igralcev zahteva, da povečajo ali zmanjšajo znesek stave po vsaki stavi, ne glede na to, ali dobijo ali izgubijo.

Labouchèrova strategija

Sistem Labouchère ponuja nekoliko drugačno strategijo v nasprotju z drugimi pristopi. Vse se začne z določitvijo proračunskega cilja. Recimo, da želi igralec s tem postopkom zaslužiti 20 $.

Ta skupni znesek je nato razdeljen na manjše vsote, tako da ima vsaka stava možnost osvojitve sorazmernega deleža pota.

Če so igralci želeli zadeti 20 $, so lahko to vsoto razdelili na poljubno število načinov, ki so skupaj znašali dvajset. Dobro je, da to razdelitev zapišete, da se med sodelovanjem ne bo kdo zmedel.

Fibonaccijeva strategija

Fibonaccijevo zaporedje je seznam celih števil, ki seštevajo ti dve, ki smo vam jih dali prej. Italijanski matematik in filozof Fibonacci je zaslužen za popularizacijo teh števil v Evropi. Zbrane številke so zdaj uporabljene v eni izmed najbolj priljubljenih strategij rulete.

Različne druge inovativne strategije rulete

Obstaja veliko drugih strategij. Nekateri od teh vključujejo sistem Montante Hollande, Whittackerjevo napredovanje, Goldsteinovo napredovanje in Fitzroyev sistem, ki so vsi analogni zgoraj omenjenemu v smislu stila igranja in prednosti/slabosti.

Zaključek

Najti najboljši način za zmago na ruleti je včasih težko - čeprav je mogoče. Skupaj z razumevanjem pravila rulete in strategije igre, je pomembno tudi, da ste seznanjeni z drugimi ključnimi funkcijami, kot je izplačilo mize za ruleto. Ta temeljni vidik igre določa znesek denarja, ki ga lahko dobite na podlagi določenih stav, ki jih sklenete, in lahko pomembno vpliva na vašo splošno donosnost.

Kljub temu je najpomembnejši vidik igranja v spletnih igralnicah odgovorno početje. Zato je naš cilj pravilno informirati bralce in jim pomagati pri pravilni izbiri ter najti najboljšo strategijo za ruleto.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Katera je najboljša strategija za igranje spletne rulete?

To je odvisno od vsakega igralca. Na tej strani smo na kratko opisali najbolj priljubljene, ki se pogosto uporabljajo med izkušenimi igralci rulete po vsem svetu.

Katere so prednosti in slabosti najboljših strategij za ruleto?

Obstaja veliko prednosti in slabosti. Prednosti izpopolnjevanja najboljših strategij rulete so v tem, da lahko izboljša celo izplačilo rulete 00 in zmanjša tveganje izgub. Slabosti so, da jih je težko izpopolniti ali pa so lahko neprimerne za igralce z nizkimi proračuni.

Katere so različne vrste strategij za ruleto?

Najbolj priljubljene strategije rulete so Martingale, strategija Jamesa Bonda, strategija Parolija, strategija Làbouchere, strategija D'Alemberta in strategija Fibonacci.

Kako igrati ruleto

Kako igrati ruleto

Ruleta ostaja ena najbolj priljubljenih iger na svetu. Kopenske igralnice so bile zgrajene posebej za to igro. To ni le modna igralniška igra, ampak tista, ki je prestala preizkus časa – tako je prišla vse do najboljše spletne igralnice.

Kako uporabiti kalkulator rulete za povečanje števila dobitkov

Kako uporabiti kalkulator rulete za povečanje števila dobitkov

Ruleta je bila vedno priljubljena v spletnih igralnicah. Kaj pa, če bi lahko še bolj povečali navdušenje nad igro in nagnili možnosti v svojo korist? Vstopite v kalkulator rulete, pametno orodje, zasnovano za izboljšanje vaše stavne strategije. Z drobljenjem števil in verjetnosti je lahko ta kalkulator vaše skrivno orožje pri krmarjenju po mizi rulete. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali novinec v igri, bi lahko razumevanje uporabe kalkulatorja za ruleto spremenilo igro, saj bi ponudilo vpoglede, ki bi lahko vodili do pogostejših dobitkov. Poglobimo se v to, kako lahko to orodje doda novo dimenzijo vašemu igranju spletne rulete.

Kvote in izplačila za ruleto

Kvote in izplačila za ruleto

Kot pri vsaki drugi igri na srečo, je tudi pri ruleti veliko verjetnosti, kvot in izplačil. Vendar je za razliko od blackjacka te zelo enostavno izračunati, saj je izžrebana samo ena dobitna številka od skupno 35 (v francoski ruleti). 

Najpogostejše napake pri igri rulete in kako se jim izogniti

Najpogostejše napake pri igri rulete in kako se jim izogniti

Več sto let so bili ljudje očarani nad kolesom rulete, ko so vlagali svoje stave in nestrpno čakali na zvok ropotajoče žogice in pogled na zmagovalno številko.

Različne različice rulete

Različne različice rulete

Igralce že dolgo časa navdušujejo ruleta in njene večnacionalne različice ter različice. Ruleta s svojim prepoznavnim vrtljivim kolesom in vznemirljivostjo stav na to, kam bo žogica padla, je starodavna stalnica vsake ugledne igralnice.