Sic Bo Nasveti in skrivnosti razkrite

Sic Bo

2022-04-11

Benard Maumo

Sic Bo aka Tal Sai ali Dal Slu je priljubljena igra iger na srečo v igralnicah Macau in Las Vegasu. Igra se s tremi kockami, igralci pa stavijo na rezultat enega samega metanja. 

Sic Bo Nasveti in skrivnosti razkrite

Toda poleg tega, da je priljubljen v azijskih igralnicah, je Sic Bo tudi običajen najboljše spletne igralnice. Torej, ali vas zanima igranje Igra Sic Bo na spletu? Tukaj je nekaj Sic Bo nasveti da vam pomaga pogosteje zmagati.

Kako igrati igro Sic Bo?

Če lahko igrate craps, se ne boste mučili na mizi Sic Bo. Tako kot craps je tudi igra na srečo, kjer se mečejo kocke, izid pa je določen. Toda tu se podobnost konča. V Sic Bou je lahko vsak rezultat bodisi poraz ali zmaga. To je v nasprotju s craps, kjer posebne stave zahtevajo določene zvitke za zmago.

Pravila stav v Sic Bo so razmeroma enostavna. Vaš cilj je predvideti vsoto treh kock, ki jih vrže krupje. Torej, preprosto izberite znesek stave za vsak metek in počakajte na izid. Upoštevajte pa, da Sic Bo dovoljuje več stav na vsak metek in dodaja razburljiv element a Strategija Sic Bo.

Glede stav ima Sic Bo veliko možnosti. Na primer, lahko stavite na lihe ali sode vsote in dobite sodo izplačilo 1:1. Stavite lahko tudi na dve kombinaciji kock in uživate v izplačilu 6:1. Najvišje plačana stava so določene trojke, pri katerih je izbrana številka prikazana na vseh treh kockah. Razmerje izplačil? Neverjetnih 180:1!

Strategija Sic Bo za začetnike

Kot začetnik je ključnega pomena razumeti, da gre pri Sic Bou zgolj za srečo, tako kot pri vseh drugih igrah na srečo. Kot taka nobena preizkušena strategija ne more povečati vaših možnosti za zmago z zmanjšanjem prednosti hiše. A na srečo v svetu spletnih iger na srečo nič ni nedosegljivo.

Uspešni igralci Sic Bo so potrpežljivi. Zato pristopite k igri previdno, tako da stavite na višje kvote z minimalnimi stavami in nižje kvote z velikimi vložki. Ta obrambni pristop vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo vašega bančnega računa, hkrati pa povečate svoje možnosti za osvojitev dostojnega zneska. Vendar ne pozabite, da se bo prednost hiše verjetno povečala z višjimi kvotami.

Druga strategija Sic Bo, ki jo je vredno razmisliti, so stave na kombinirane stave. Pri tej vrsti stave predvidevate, da bosta vrženi dve določeni številki. Tukaj je stvar; te stave imajo 2,75 % prednost, kar je na papirju lahko precej majhno. Toda če upoštevate urno izgubo, je to lahko majhno okno, ki ga potrebujete za pogostejšo zmago. Zato te stave uporabljajte pogosteje. 

Prav tako je na splošno napačna ideja, da stavite na preveč položajev. Večina spletnih igralnic običajno omogoča igralcem, da stavijo na največ 16 pozicij na roll. Čeprav boste verjetno dobili več stav, boste izgubili še več. Preprosto povedano, ne bodite preveč ambiciozni. 

Ali velja sistem Martingale?

Martingale je stavni sistem, ki vključuje podvojitev vaše stave vsakič, ko pride do izgube. To se zgodi, dokler ne zabeležite zmage in povrnete izgubljene. Stavni sistem Martingale je zelo priporočljiv v igrah z verjetnostjo, kot so igre z metanjem kovanca in kockami, kot je Sic Bo in craps. To je zato, ker obstaja 50/50 možnosti za zmago in izgubo.

Tukaj je primer; staviš 10 $ in izgubiš. Potem vam Martingale svetuje, da ta znesek podvojite. Če znova izgubite, vam to prinese 30 $ izgube. Vendar se še ne ustavite; stavi še 40 $. Če imate srečo, da dobite svojo četrto stavo 80 $, vam to prinese majhno stopnjo dobička v višini 10 $. 

Toda na papirju je to enostavno, ker se uporaba sistema Martingale na Sic Bou igra z ognjem. Najprej boste potrebovali dovolj velik denarni račun, da boste vzdržali več izgubljenih sej. In drugič, ni nobenega zagotovila, da bo naslednji izid prinesel zmago. Torej, ne stavite ničesar, česar ne morete izgubiti.

Kakšne so srečne številke v Sic Bo?

Kot smo že omenili, imate enake možnosti, da dobite določeno število v zvitku. Toda verjetnost metanja določenega števila je 1 proti 6. Recimo samo, ko so vržene tri kocke, imate 50-odstotno možnost, da boste pristali na eno številko. 

Toda tudi pri tem dajeta 12 in 9 igralcem najboljšo možno možnost za zmago. To je zato, ker imajo izplačila blizu njihove verjetnosti, kar je 6:1. Vendar je to le hazarderjeva zmota, saj v tej igri nič ni gotovo.

Ste pripravljeni za igranje?

Vse igralniške igre temeljijo na sreči, vključno z blackjackom in pokrom. Zato igrajte za zabavo in uživajte v vsakem trenutku. Ne igrajte, da bi dobili velik denar na Sic Bo, saj so vaše možnosti za izgubo enake zmagi, če ne celo večje. Toda na splošno, igra Sic Bo je popolna, če želite poskusiti nekaj novega.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice