Ivip9 - Responsible Gaming

Age Limit
Ivip9
Ivip9 is not available in your country. Please try:
Metode pologa
MasterCardVisa
Trusted by
PAGCORCuracao

Responsible Gaming

Igre na srečo so dejanje, pri katerem igralci igrajo igre, pri katerih tvegajo denar v upanju, da bodo kaj dobili. Večina igralcev uživa v tej dejavnosti brez kakršnih koli težav. 

Medtem ko je določen odstotek igralcev, ki vidijo igre na srečo kot način zaslužka, in ti so tisti, ki razvijejo odvisnost.

Igralci, ki se soočajo z odvisnostjo od iger na srečo, se lahko za pomoč in napotke obrnejo na različne organizacije. Te organizacije pomagajo pri spopadanju s kompulzivnim igranjem na srečo z zagotavljanjem brezplačnih informacij o nevarnostih odvisnosti od iger na srečo.

Tukaj je nekaj najbolj znanih organizacij, ki bi jih morali odvisniki upoštevati:

GamCare – to je vodilni nacionalni ponudnik, ki ponuja brezplačno svetovanje in podporo vsem, ki jih prizadene odvisnost od iger na srečo. GamCare ima sedež v Združenem kraljestvu in pomaga vsem, ki bi radi delali na sebi in se spopadli s svojim kompulzivnim vedenjem. Obstajajo različni komunikacijski kanali, vključno s telefonom, klepetom v živo, skupinskim klepetom, forumom in e-pošto, kjer lahko igralci dobijo pomoč. Še več, organizacija ima nekaj fizičnih lokacij, kjer lahko igralci dobijo pomoč.

BeGambleAware – to je še ena organizacija, ki pomaga tistim, ki so odvisni od iger na srečo, da lahko nadzorujejo svoje življenje in premagujejo nezdrave navade. BeGambleAware ima sedež v Združenem kraljestvu in organizacija vlaga veliko truda v ozaveščanje o težavah z igrami na srečo. Igralci na srečo lahko najdejo številne vire na uradnem spletnem mestu organizacije.

Anonimni hazarderji – obstaja veliko skupin pod tem imenom, ki delujejo po vsem svetu in pomagajo hazarderjem priti do normalnosti. Tem skupinam se lahko brezplačno pridružijo, odvisniki pa se srečujejo, da delijo svoje boje in si pomagajo, da se vrnejo na pravo pot. Obstajajo tudi spletne klepetalnice, kjer se lahko kompulzivni hazarderji srečajo, da delijo svoje izkušnje in si pomagajo.

ChoiceNotChance – to je organizacija s sedežem na Novi Zelandiji, ki obiskovalce izobražuje o škodljivih učinkih iger na srečo na ljudi. ChoiceNotChance je na svoji uradni spletni strani postavil interaktivne informacijske grafike za izobraževanje javnosti.

GamblingHelpOnline – to je še ena organizacija, ki deluje v Avstraliji in pomaga vsem, ki so kompulzivni hazarderji. Organizacija je razdeljena na različne akcijske točke, ki se celovito ukvarjajo z odvisnostjo od iger na srečo.

Kanadski varnostni svet – to ni organizacija, ki se ukvarja samo z zasvojenostjo z igrami na srečo, je pa ena od njihovih glavnih skrbi. Ukvarjajo se s poučevanjem, preprečevanjem in ozaveščanjem o nevarnostih kompulzivnega igranja na srečo.

NCP igre na srečo – Nacionalni svet za problematično igranje iger na srečo je informacijsko središče za Američane v zvezi s problematičnimi igrami na srečo. Poskušajo dvigniti ozaveščenost o težavah z igrami na srečo in o njihovi veliki zasvojenosti, če jih jemljejo neodgovorno.

Telefonska linija za pomoč pri igrah na srečo – to je koristna platforma s sedežem na Novi Zelandiji, ki povezuje problematične hazarderje s strokovnjaki, ki jim bodo pomagali pri soočanju z odvisnostjo. Njihovo spletno mesto ponuja veliko informacij o učinkih kompulzivnega igranja na srečo na ljudi.

Fundacija Problem Hambling Foundation – ta organizacija nudi brezplačno pomoč posameznikom, ki jih prizadene kompulzivno igranje na srečo. Igralci na srečo lahko zlahka dostopajo do različnih zdravstvenih centrov, ki so na voljo v večjih novozelandskih mestih.

Opozorilni znaki težav pri igranju na srečo

Odvisnost od iger na srečo, tako kot vsaka druga odvisnost, na začetku nima jasnih simptomov. Hazarderji ugotovijo, da imajo težave šele potem, ko so globoko v težavah. Kakorkoli že, obstaja nekaj opozorilnih znakov, ki se jih morajo igralci zavedati:

 • Ko si igralci začnejo izposojati denar za igre na srečo, bi morali vedeti, da začenjajo razvijati odvisnost.
 • Tudi igralci, ki lažejo o času in denarju, ki ga porabijo za igre na srečo, so prav tako nagnjeni k razvoju odvisnosti.
 • Občutek nemira, ko ne morete igrati na srečo.
 • Veliko časa porabite za razmišljanje o igrah na srečo.
 • Pretiravanje zmag.
 • Lažijo o denarju, ki so ga izgubili na srečo.

Igralci lahko sprejmejo določene korake, da skrajšajo čas, ki ga porabijo za igre na srečo. IVIP9 Casino ponuja različne funkcije, ki jih lahko igralci izkoristijo in jim pomagajo nadzorovati svoje igralne navade.

 • Lahko omejijo čas in denar, ki ga porabijo za igre na srečo.
 • Uravnotežite rekreativne igre na srečo z drugimi zdravimi dejavnostmi.
 • Igrajte samo z denarjem, ki je namenjen temu, in ne z denarjem, ki je namenjen drugim izdatkom.
 • Nikoli si ne izposojajte denarja za igre na srečo.
 • Vedno igrajte za zabavo in ne za denar.

Omejitev depozita

Nastavitev omejitev depozitov bo igralcem pomagala obdržati nadzor nad svojimi igrami na srečo, zato so pogosta značilnost spletnih mest za igre na srečo. Igralci se bodo morali pomakniti navzdol po spustnem meniju z vnaprej določenimi možnostmi in običajno začnejo z največjo razpoložljivo mejo depozita.

Orodje za samoocenjevanje

Igralci, ki niso prepričani, koliko je igranje na srečo zanje postalo težava, lahko izvedejo spletni samoocenjevalni test. Samoumevno je, da morajo igralci na vsa vprašanja odgovarjati iskreno, navsezadnje je to v njihovo dobro.

Tukaj je niz izjav in igralci morajo izbrati, koliko izjava velja za njihovo igralno vedenje na lestvici od 1 do 10.

 • Ponavadi igram več, kot sem načrtoval.
 • Običajno izgubim občutek za čas, ko igram na srečo.
 • Ljudje pravijo, da preveč časa porabim za igre na srečo.
 • Ponavadi igram na srečo, ko bi moral narediti nekaj drugega.
 • Ponavadi porabim več denarja, kot ga nameravam.
 • Običajno poskušam pridobiti nazaj denar, ki sem ga izgubil na srečo.
 • Včasih igram z denarjem, ki naj bi ga porabil za kaj drugega.
 • Včasih si izposojam denar, da ga imam za igre na srečo.
 • Ljudem se izogibam govoriti o tem, koliko denarja porabim za igre na srečo.
 • Moji bližnji mislijo, da preveč igram na srečo.
 • Včasih se počutim slabo zaradi tega, koliko denarja porabim za igre na srečo.
 • Običajno mi primanjkuje denarja zaradi svoje navade iger na srečo.
 • Ponavadi se počutim nemirno, ko nimam priložnosti za igre na srečo.
 • Običajno se počutim slabo, ko pomislim na svoje hazardne navade.
 • Včasih se počutim razdraženo zaradi svoje navade iger na srečo.
 • Menim, da sem v zadnjih treh mesecih več časa namenil igranju na srečo?

Samoizključitev

Samoizključitev je funkcija, pri kateri si lahko igralci prepovejo spletne igre na srečo. Igralci se lahko za določeno obdobje sami izključijo iz iger na srečo.

Total score7.5
Prednosti

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (4)
Bonus dobrodošliceBonus kodeBonus na pologRojstnodnevni bonus
DržaveDržave (4)
Indonezija
Kambodža
Singapur
Tajska
IgreIgre (30)
Ameriški nogomet
Baccarat
Bejzbol
Blackjack
Boks
CrapsDragon TigerDream Catcher
Golf
Hokej na ledu
Igralni avtomati
Kolesarstvo
Košarka
Kriket
Loterija
Motošport
Namizni tenis
Nogomet
Nogometne stave
Odbojka
Pikado
PokerPoker s tremi kartami
Ragbi
Rokomet
Ruleta
Snooker
Tenis
Vaterpolo
Video poker
JezikiJeziki (4)
Angleški jezik
Indonezijski jezik
Kitajski jezik
Tajski jezik
LicenceLicence (2)
Metode pologaMetode pologa (9)
ATMBank transferCredit Cards
Debit Card
Eezie Pay
MasterCard
Online Bank Transfer
PayTrust88
Visa
Programska opremaProgramska oprema (10)
ValuteValute (2)
Singapurski dolar
Tajski baht
Vrsta podporeVrsta podpore (3)