Belgian Gaming Commission

Belgijska komisija za igre na srečo (BGA) zagotavlja nadzor nad spletnimi igralnicami in izdaja licence digitalnim operaterjem znotraj svojih meja. Igralci in podjetja so odgovorni za spoštovanje predpisov o spletnih igrah na srečo.

Posamezniki so tudi podvrženi visokim globam za kršitev zakonov, ki urejajo spletne igre na srečo. Igre na srečo v nelicencirani digitalni igralnici prinašajo stroge in hitre posledice.

Komisija ureja operacije in posamezne igralce, da zaščiti igralniško skupnost pred neuglednimi, nelicenciranimi igralnicami.

Čeprav vlada ne namerava otežiti iger na srečo za dobronamerne igre na srečo, skrbno spremlja spletne igralnice, da zagotovi, da ima vsaka platforma licenco in da upošteva predpise.

Belgian Gaming Commission
Spletne igralnice z licenco BGA
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

22BET

si Country FlagCheckmark
Do 600 $
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
 • Široka paleta plačil
 • 12000+ slotov
 • Na voljo športne stave
Show less...
Prikaži več
 • Široka paleta plačil
 • 12000+ slotov
 • Na voljo športne stave

22Bet je igralnica, ki omogoča športne stave in spletne igre na srečo, ne da bi se morali prijaviti. Igralnica je bila ustanovljena leta 2018, kar ni tako dolgo nazaj, vendar se ji je vseeno uspelo ločiti od drugih igralnic in to je glavni razlog za njen velik uspeh.

Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita
Show less...Prikaži več
 • Edinstvene igre
 • Hitra podpora
 • Bonus brez pologa
Show less...
Prikaži več
 • Edinstvene igre
 • Hitra podpora
 • Bonus brez pologa

WinsPark, ustanovljen leta 2008, je dobro uveljavljena spletna igralnica. Njihov cilj je bil vedno zagotoviti svojim uporabnikom, po njihovih lastnih besedah, "sanjsko destinacijo za vrhunsko spletno igranje iger."

Do 5000 €
Show less...Prikaži več
Show less...
Prikaži več

  Megapari je dokaj nova igralnica, ki je bila predstavljena leta 2019. Platformo upravlja podjetje Orakum NV, za konkurenčnost pa so dodali nekaj najboljših funkcij in komponent. Še več, zasnova igralnice je prijetna za oko, njena struktura pa omogoča enostavno navigacijo in uporabo.

  Spletne igralnice z licenco BGA

  Spletne igralnice z licenco BGA

  Belgijska komisija za igre na srečo je eden najstrožjih regulativnih organov v Evropi. Komisija zahteva posebno licenco za spletne igre na srečo in si prizadeva zagotoviti varnost državljanov, ki dostopajo do spleta, da stavijo denar. Leta 2011 je belgijski zakon o igrah na srečo podrobno opisal tri različne licence za igre na srečo, ki so na voljo operaterjem igralnic.

  Za spletne igralnice je licenca A+ urejala, kako je operater upravljal kopensko ali spletno poslovanje. Licenca AB ureja igre na srečo. Licenca F1 je posebej za igre na srečo, ki vključujejo stave in stave. Postopek za pridobitev licence za spletno igralnico je počasen in prosilci se morajo držati strogih zahtev za odobritev.

  Izvrševanje belgijske komisije za igre na srečo

  Nelicenciran mednarodni trg spletnih igralnic za belgijsko prebivalstvo. Pravzaprav te nezakonite spletne igralniške platforme poskušajo doseči igralce po vsej Evropi, ne da bi pridobile ustrezno licenco.

  Pomanjkanje predpisov je eden od razlogov, da so nezakonite spletne igralnice na splošno uspešne pri infiltriranju na trge digitalnih iger na srečo v Evropi brez licence. Vendar belgijski regulatorji ne varčujejo s tem, da nelicencirane igralnice uvrstijo na črno listo.

  Vsak operater, ki opravlja storitve v regiji brez licence, tvega, da ga bo doletela velika globa do 100.000 evrov. Operaterji morajo imeti licencirano kopensko igralnico, da se kvalificirajo za licenco za spletno igralnico.

  O licenci BGA

  Upravljavci spletnih igralnic morajo imeti licenco za opravljanje storitev belgijskim državljanom. Več kot 10 let od uveljavitve belgijskega zakona o igrah na srečo je devet operaterjev pridobilo licenco za delovanje v regiji.

  Samo tiste kopenske igralnice lahko delujejo tudi na spletu. Medtem ko nekatere kopenske igralnice sodelujejo z obstoječimi spletnimi podjetji. Predpisi zahtevajo, da mora strežnik, ki gosti spletne igralnice, imeti lokacijo v Belgiji.

  Ti predpisi omejujejo zakonito delovanje mednarodnih igralnic brez belgijske prisotnosti.
  Igralci na srečo so prav tako odgovorni za zagotavljanje licence spletne igralnice. Igralci, ki obiskujejo nelicencirane spletne igralnice, tvegajo, da bodo prejeli 25.000 evrov globe.

  Belgijski predpisi o spletnih igrah na srečo so strogi tako za operaterje kot za igralce, da zagotovijo celovitost sistema. Pomanjkanje znanja o igralništvu ni izgovor za izogibanje kaznim, povezanim z nezakonitim igranjem na srečo.

  Upravljavci spletnih igralnic morajo predložiti dokazilo o finančni stabilnosti z jamstvom, da bodo Komisiji plačali provizijo v višini 250.000 EUR.

  Vse igralnice z licenco, ki delujejo na spletu, morajo plačati tudi enajst odstotkov bruto davka na sredstva od iger na srečo, ki jih prejmejo od pokroviteljev. Druge licenčne zahteve za spletne igralnice vključujejo pošteno delovanje, pregledne provizije in preprečevanje odvisnosti od iger na srečo.

  Spletne igralnice z licenco BGA