Cagayan Economic Zone Authority

Cagayan Economic Zone Authority je vladna družba, ki je bila ustvarjena za razvoj province Cagayan na Filipinih. Ustanovljen je od leta 1997 in še naprej razvija vse vrste projektov za spodbujanje gospodarstva na tem območju.

Nekatere gospodarske dejavnosti vključujejo turizem, industrijske in interaktivne igre na srečo. Gospodarska cona ima podobno carino kot druga pomembna gospodarska središča, kot so Hong Kong, Singapur in Lubuan v Maleziji. Številne vlagatelje pritegnejo strateška lokacija in poslovne priložnosti tega območja.

CEZA je gospodarska cona in vključuje tudi a Organ za igre na srečo. Območje ureja licence za igre na srečo, ki jih daje za spletne igralnice in kopenske igralniške dejavnosti. Takšnim igralnicam ni treba pridobiti licence PAGCOR.

CEZA je podprta z najsodobnejšim telekomunikacijskim omrežjem in drugo pomembno infrastrukturo za interaktivno igranje iger. Športne stave, igralnice in igre z naključnimi številkami (RNG) imajo licenco CEZA.

Območje je namenjeno tudi regulaciji spletne igralnice in uveljavljanje licenc. Podpira odgovorno igranje na srečo in etično vedenje operaterjev. Tako je pravičnejše za igralce, ki uporabljajo spletne igralne avtomate in druge igralniške igre.

CEZA je pomemben izdajatelj licenc v azijski regiji in bo igralcem in vlagateljem še naprej ponujal številne spodbude.

Cagayan Economic Zone Authority