Croatian Gambling Association

Hrvaško združenje iger na srečo (znano tudi kot HUPIS), ustanovljeno leta 2015, je imelo doslej omejen vpliv v sektorju spletnih iger na srečo. Ker pa vladno združenje ureja spletne igralnice, ki ponujajo igre, kot so igralni avtomati in poker v živo, se bo njen vpliv zagotovo povečal na hrvaškem lokalnem trgu in drugod po svetu. Regulator ima pooblastila za vsa igralniška podjetja v državi, pri čemer vse več spletnih igralnic išče licenco pri Hrvaškem združenju iger na srečo. Na našem spletnem mestu lahko najdete celoten seznam igralnic, ki so že licencirane na Hrvaškem, vključno z ocenami in uvrstitvami, tako da lahko igralci sprejmejo informirano izbiro.

Croatian Gambling Association
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Spletne igralnice z licenco Hrvaškega združenja iger na srečo

Vpliv, ki ga je imel HUPIS na trg spletnih iger na srečo, je bil doslej precej omejen, saj je bil ustvarjen šele leta 2015 in trenutno deluje v manjšem obsegu kot drugi vladni regulatorji. Kljub novejšemu vstopu na trg pa se Hrvaško združenje iger na srečo že hitro širi in vse več spletnih igralnic (zlasti tistih s sedežem na Hrvaškem) išče licenco pri organu. Tukaj bomo še naprej hranili posodobljen seznam hrvaških spletnih igralnic z licenco, zato še naprej preverjajte, saj vedno več igralnic pridobiva licenco in ta regulator postaja vse pomembnejši.

HUPIS je zdaj hrvaški regulator za vse prirejalce iger na srečo na Hrvaškem, kar pomeni, da spletne igralnice že čakajo na odobritev licence ali pa bodo kmalu poskušale zaprositi zanjo. Mnogi so že pridobili licenco, stranke na Hrvaškem pa to uporabljajo kot način ugotavljanja poštenosti in zanesljivosti poslovanja. Glavni namen Hrvaškega združenja iger na srečo je zagotoviti varnost igralcev, hkrati pa zagotoviti, da igralnice delujejo v skladu z lokalnimi zakoni.

O licenci Hrvaškega združenja iger na srečo

Hrvaško združenje iger na srečo, ustanovljeno leta 2015, ureja trg iger na srečo, da bi zaščitilo stranke in zagotovilo, da vsi operaterji svoje igralniške storitve opravljajo zakonito. Za pridobitev hrvaške licence morajo spletne igralnice opraviti temeljit postopek, ki zahteva, da dokažejo, da so že v skladu z vsemi ustreznimi zakoni o igrah na srečo, in morajo pokazati, da igre, ki jih ponujajo, upravljajo pošteno in varno. Podatki igralcev morajo biti zaščiteni po visokih standardih, HIPAS pa ima pooblastilo, da preganja in sankcionira vse ponudnike iger na srečo, ki kršijo kakršne koli predpise. Zaradi široke oblasti nad hrvaško industrijo iger na srečo vse več spletnih igralnic s sedežem v državi ali hrvaškim igralcem želi pridobiti licenco HIPAS-a.

Varnost igralcev na Hrvaškem

Državni regulatorji, kot je Hrvaško združenje iger na srečo, so pomembno orodje pri zagotavljanju varnosti igralcev med igranjem na srečo in igranjem drugih iger na srečo. HIPAS preverja spletne igralnice glede varnosti in poštenosti, s čimer pomaga preprečiti goljufanje ali nerazumno ravnanje s prebivalci Hrvaške. Skladnost z zakonodajo o igrah na srečo je zagotovljena z izvršilnimi ukrepi, ki zagotavljajo poštenost in zakonitost upravljavcev spletnih igralnic. Igralci lahko preverijo, kako zaupanja vredna je igralnica, tako da preverijo, ali imajo veljavno licenco HIPAS. Če igrajo v igralnicah s sedežem v tujini, lahko igralci preverijo druge licence, ki jih je izdala vlada, ali članstvo v industrijskih organih, ki vzbujajo spoštovanje tako podjetij kot strank.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak