DGOJ Spain

Tako kot v večini jurisdikcij, kjer so igre na srečo dovoljene, ima Španija oddelek, ki je posebej ustanovljen za pooblastitev, regulacijo, nadzor in nadzor vseh dejavnosti stav na državni ravni.

To je Generalni direktorat za regulacijo iger na srečo (DGOJ), pomemben oddelek ministrstva za potrošniške zadeve te države. Ta komisija za igre na srečo licencira španske ponudnike iger na srečo, da zagotovi, da delujejo v skladu z zakonom.

DGOJ Spain
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Generalni direktorat za regulacijo iger na srečo

V bistvu je igralnica z licenco GDOJ legalna samo v Španiji. Čeprav je zastonj služiti lokalnemu trgu iger na srečo, ni dovoljeno delovati na mednarodni ravni, čeprav je še vedno lahko med najboljšimi spletnimi igralnicami na svetu.

Upravljavci iger na srečo, ki nasprotujejo temu pravilu, se lahko znajdejo na napačni strani tega državnega organa in ga prisilijo v ukrepanje. Ena od stvari, ki jih lahko stori, je odpoved licence ponudniku iger na srečo, vendar lahko naloži druge sankcije.

Upoštevajte, da sprejemanje igralcev na srečo zunaj Španije ni edina stvar, ki jo lahko naredi lokalna igralnica, da prekrši pravila DGOJ. Obstajajo tudi drugi načini, kako lahko spletna mesta za igre na srečo kršijo svoje licenčne zahteve, vendar se razlikujejo glede na vrsto dovoljenja, za katero so zaprosili.

Običajno GDOJ zagotavlja dve – obnovljive splošne licence in posamične licence. Slednja velja od tri do pet let, prva pa je uporabna desetletje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak