Eidgenössische Spielbankenkommission

Spletne igre na srečo so v Švici zakonite in jih pokriva Zakon o igrah na srečo iz leta 2019. Eidgenössische Spielbankenkommission (ali ESBK) je švicarski regulator, ki izdaja licence spletnim igralnicam, s poudarkom na zaščiti igralcev in zagotavljanju brezskrbnosti, da igralnica deluje zakonito. in igre, ki jih ponujajo, so poštene. Igralci s sedežem v Švici lahko preverijo licenco, ki jo je izdal švicarski regulator, da zagotovijo, da je spletno mesto, na katerega se prijavijo, zakonito. Za švicarske igralce je uporaba spletnih igralnic popolnoma zakonita, mi pa razvrščamo in primerjamo vse igralnice, ki ponujajo storitve v Švici.

Eidgenössische Spielbankenkommission
Spletne igralnice z licenco Eidgenössische SpielbankenkommissionO Eidgenössische Spielbankenkommission
Spletne igralnice z licenco Eidgenössische Spielbankenkommission

Spletne igralnice z licenco Eidgenössische Spielbankenkommission

Odkar so se leta 2019 začele izdajati licence, je švicarski regulator ESBK licenco podelil približno 21 spletnim igralnicam. Licenca se je že izkazala za priljubljeno, zlasti na lokalnem švicarskem trgu, saj igralci iščejo ponudnike igralnic, za katere vedo, da jih je preveril njihov vladni regulator in jim zato lahko zaupajo. Licence se običajno izdajo kopenskim igralnicam v Švici, ki nudijo tudi spletne storitve, pri čemer je Casino v Badnu prvi operater, ki ponuja spletne igralniške igre v skladu z uredbo nove licence, ki je bila podeljena julija 2019.

Čeprav se švicarska licenca za spletne igre na srečo večinoma izda kopenskim igralnicam s spletno ponudbo, jo lahko pridobijo tudi drugi operaterji. Igralnice, ki želijo pridobiti licenco, se morajo držati najstrožjih varnostnih standardov in predložiti dokaz, da igre, ki jih ponujajo, delujejo pošteno in so varne za igralce. Za popoln seznam igralnic z licenco, ki jo je izdala Eidgenössische Spielbankenkommission, naše spletno mesto razvršča in pregleduje vse operaterje, tako da lahko švicarski igralci zlahka najdejo vse podrobnosti o licenciranih igralnicah.

Spletne igralnice z licenco Eidgenössische Spielbankenkommission
O Eidgenössische Spielbankenkommission

O Eidgenössische Spielbankenkommission

Švicarski organ za igre na srečo uveljavlja stroge standarde, pri čemer se od spletnih igralnic pričakuje, da imajo licenco za izpolnjevanje vseh standardov. Igralnica, ki želi pridobiti licenco pri Eidgenössische Spielbankenkommission, bo morala predložiti dokaze, da so igre, ki jih izvajajo, in storitve, ki jih zagotavljajo, poštene, hkrati pa ohranjajo visoke standarde varnosti. Igralci, ki uporabljajo storitve igralnice s švicarsko licenco, lahko pričakujejo pošteno igranje brez nepoštenega nameščanja in kakovostne storitve, ki zagotavljajo, da prejmejo morebitne dobitke, ki jim jih dolgujejo, in jih obravnavajo spoštljivo. Podatke je treba zaščititi tudi z industrijskimi standardnimi praksami, da igralcem preprečite krajo ali zlorabo občutljivih podatkov.

Pomiritev za igralce

Konec koncev je glavni namen katere koli licence zagotoviti igralcem zagotovilo. Spletni igralnici, ki nima ugledne licence, je težje zaupati in morda deluje zunaj zakonskih predpisov v igralčevi jurisdikciji. Spletni igralci iger v Švici lahko preveri licenco, izdano v Švici, in se prepriča, da je podjetje v skladu s švicarskimi zakoni in predpisi, hkrati pa ohranja varnost svojih osebnih podatkov in zagotavlja dostop do iger, ki so pošteni in potekajo pregledno. Za nadaljnje podrobnosti o spletnih igralnicah z licenco v Švici jih primerjamo in pregledamo, tako da lahko igralci na tej spletni strani iščejo seznam igralnic, ki jih ureja Švica.

O Eidgenössische Spielbankenkommission