Kako pridobiti licenco pri Kahnawake Gaming Commission

Razpravljate o tem, kje zagnati svojo spletno igralnico? Razmislite o prijavi pri Kahnawake Gaming Commission – zelo cenjenem regulativnem organu v Kanadi, ki operaterjem ponuja prilagodljivo licenco za igre na srečo z ničelnim davkom in razumno preprostim postopkom prijave.

Pravimo 'razumno enostavno', ker je kljub bolj liberalnemu stališču Komisije in jurisdikcije pridobitev licence za igre na srečo Kahnawake za bodoče operaterje lahko še vedno dokaj zastrašujoča zaradi skladnosti in zakonodajnih protokolov, o katerih se ni mogoče pogajati, na tone papirologije in obveznih preiskav ozadja.

Vendar naj vas to ne odvrne – prednosti licenčnega operaterja v regiji Kahnawake daleč odtehtajo morebitne težave.

Za igralce licenca za spletne igre na srečo vliva večje zaupanje v izbrano igralnico. Upravljavcem interaktivnih igralnih mest pa pridobitev licence omogoča, da svojo igralnico vodijo kot običajno podjetje.

Kako pridobiti licenco pri Kahnawake Gaming Commission
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kahnawake je velika jurisdikcija za nova podjetja v spletnih igralnicah

Pojdite na zakonito pot z licenco za spletno igralnico Kahnawake Gaming Commission in izkoristite številne nagrade, ki vključujejo povečan ugled, zvestobo strank in neomajno podporo organov pregona za igre na srečo.

Niste prepričani, kje začeti? Tukaj je vodnik po pravilih in predpisih ter potrebnih korakih, ki podrobno opisujejo, kako zaprositi za licenco za spletne igre na srečo v Kahnawake.

Kaj je licenca Kahnawake Gaming?

Najprej bomo začeli z osnovami.

Ozemlje Kahnawake Mohawk je rezervat prvih narodov v Quebecu v Kanadi in je bila ena prvih jurisdikcij na svetu, ki je priznala nastajajoči potencial domene spletnih iger. Namesto da bi dovolili, da bi padlo v vodo, so se zavezali, da bodo uredili rastoči trg pod Kahnawake Gaming Commission — uradnim licenčnim in nadzornim nadzornikom za iGaming v regiji.

Prvi sklop zakonov o spletnih igrah na srečo je Komisija sprejela 8. julija 1999 in posledično je uspešno nadzorovala spletne igre na srečo dlje kot večina drugih jurisdikcij. Njihova glavna prioriteta? Zagotoviti, da upravljavci igralnic izvajajo dejavnosti iger na srečo odgovorno, pošteno in zakonito z vzpostavljenimi strogimi predpisi.

Komisija za igre na srečo Kahnawake ne samo odobri licence za spletne igre na srečo – tudi aktivno spremlja imetnike licenc, da zagotovi, da se podpirajo zakonite dejavnosti iger na srečo. Kriminalnih in goljufivih operacij ne toleriramo, neskladnost pa jemljemo zelo resno. Kršitev pravil lahko privede do začasne odvzema licence ali popolne zaustavitve, če se ne vzdržujejo odgovorne in poštene prakse igranja.

Vendar ni razloga za paniko. Če vaše igralniško podjetje dokaže svojo skladnost, je etično in izkazuje preglednost, potem posedovanje licence za igre na srečo Kahnawake ponuja neverjetne prednosti. Dojemanje spletnih igralnic z dobro spoštovano licenco pri strankah se poveča, kar poveča zaupanje in zvestobo. Licencirane spletne igralnice se prav tako veseli sodelovanja z nekaterimi najbolj iskanimi razvijalci iger in ponudniki plačilnih sredstev v industriji.

Možnosti licence za spletne igre Kahnawake

Za operaterje, ki razmišljajo o razpoložljivih možnostih in jurisdikcijah za zagon, je Kahnawake odlična izbira – zlasti za startupe. Tukaj so vrste licenc in dovoljenj, ki jih ponuja Komisija:

Licenca za interaktivno igranje (IGL)

Biti imetnik licence IGL omogoča podjetju vodenje kolokacijskega objekta, ki zagotavlja internetne storitve pooblaščenim ponudnikom strank. Od leta 1999 ima Mohawk Internet Technologies (MIT) enega in edinega IGL, ki ga je kdaj izdala Komisija.

Avtorizacija ponudnika odjemalca (CPA)

To je klasična ali običajna vrsta licence Kahnawake, za katero bi podjetje iGaming zaprosilo, če razmišlja o ustanovitvi v jurisdikciji. Imetnik licence CPA se imenuje pooblaščeni ponudnik strank (ACP) in omogoča ACP, da vodi svoje spletno mesto za igre na srečo iz kolokacij in drugih prostorov na ozemlju Mohawk, ki so v lasti in pod nadzorom MIT, imetnika IGL .

Pooblastilo ponudnika programske opreme za igralnice (CSPA)

CSPA omogoča imetnikom, da upravljajo svojo opremo iGaming v objektu za kolokacijo prek držala IGL. Podeljuje jim tudi pravico, da svojo programsko opremo za spletne igre ponudijo operaterju tretje osebe za uporabo na njihovem spletnem mestu. Imetnik CSPA ne sme ponujati svojih spletne igralniške igre strankam. Z drugimi besedami, omejeni so na to, da so ponudnik programske opreme za spletne igralnice.

Avtorizacija studia prodajalca v živo (LDSA)

V bistvu LDSA omogoča imetnikom licence, da upravljajo Live Dealer Studio za skrbništvo igre z delivci v živo iz prostorov znotraj jurisdikcije Kahnawake.

Medjurisdikcijska pooblastila (IJA)

To je licenca, ki jo bodo izbrala igralniška podjetja, če že imajo IGL v drugi jurisdikciji, vendar želijo locirati del (ali celotno) svoje opreme in/ali osebje znotraj Kahnawake.

Dovoljenja ključnih oseb

Dovoljenje za ključno osebo se podeli določenim članom osebja, ki jih zaposluje IGL ali CPA, da opravljajo ključno vodstveno vlogo ali opravljajo ključne operativne funkcije. Imetniki licence CPA morajo dodeliti vsaj eno ključno osebo ACP ali v njenem imenu.

Priljubljene spletne igralnice z licenco za igre na srečo Kahnawake

Do danes je Komisija za igre na srečo Kahnawake uredila in izdala licence približno 250 spletnim igralniškim mestom in športnim stavnicam v svoji pristojnosti. Tukaj je nekaj najbolje ocenjenih, uglednih igralnic z licenco v regiji:

Vloga za licenco za igre na srečo pri Kahnawake Gaming Commission

Čeprav postopek prijave ni nujno najhitrejši, je eden enostavnejših in manj zapletenih licence za spletne igre na srečo pridobiti. Popeljali vas bomo skozi podrobnosti, toda na kratko so tukaj koraki, ki jih mora kandidat opraviti, da pridobi licenco za igre na srečo Kahnawake:

 • Določite svoje ključne osebe
 • Zberite in izpolnite vso zahtevano dokumentacijo
 • Oddajte izpolnjeno prijavo
 • Plačajte prijavnino
 • Na rezultat počakajte približno štiri do osem tednov
 • Zaženite spletno stran za spletne igre
 • Ko je vloga oddana, obstajajo trije možni rezultati za bodoče podjetje:
 • Dovoljenje za igre na srečo je odobreno (za šest mesecev)
 • Licenca za igre na srečo je zavrnjena
 • Pooblastilo za licenco je zadržano zaradi nepopolnih ali nezadostnih informacij
 • Po odobritvi bo kandidatu izdana licenca za igre na srečo samo za šest mesecev. Zamislite si to kot poskusno dobo.

Komisija bo nato pregledala uspešnost in skladnost operaterja s predpisi ter ocenila, ali so zadovoljni s tem, kako poteka poslovanje. Regulatorni organ bo preiskal število pritožb, ki so jih vložili igralci in druge tretje osebe v šestmesečnem mandatu, in potrdil, ali je prišlo do kakršnih koli nedovoljenih iger na srečo itd. Preveril bo vse škodljive posledice, ki bi lahko omadeževale ali škodile verodostojnosti Komisije. in jurisdikcija Kahnawake.

Nazadnje bo Komisija na podlagi šestmesečnega vrednotenja licenco podaljšala za pet let, jo preklicala ali podaljšala veljavnost CPA za dodatne tri mesece.

Kako delujejo uredbe Komisije?

Komisija za igre na srečo Kahnawake odobri licenco za igre na srečo in ureja skladnost spletne igralnice, ki je zasnovana za Kanadčane.

Kandidati so temeljito pregledani z napornimi preiskavami ozadja in tudi če so uspešni, trajna 5-letna licenca CPA ni podeljena od samega začetka. V začetnem šestmesečnem poskusnem obdobju morajo operaterji dokazati svojo legitimnost in transparentnost.

To je nekaj regulativnih meril uspešnosti, ki jih je treba izpolniti in upoštevati:

 • Podpira odgovorno igranje
 • Ščiti mladoletne in ranljive
 • Ponuja pošteno in pošteno igralniško okolje
 • Zagotavlja, da igralci prejmejo svoje pravilne dobitke
 • Preprečuje kazniva dejanja, povezana z igrami na srečo, in pranje denarja

Zahteve za pridobitev licence za igre na srečo Kahnawake

Zdaj pa k bistvu.

Ko gre za postopek vloge za dovoljenje, morajo organi ugotoviti identiteto lastnikov in sodelavcev, od kod prihajajo sredstva in ali je operater dovolj kompetenten in pregleden. Za izpolnjevanje pogojev za licenco za igre na srečo v Kahnawakeu morajo kandidati in njihove podružnice predložiti naslednje dokumente:

 • Potrdilo o nekaznovanosti
 • Overjene kopije potnih listov, ne starejše od treh mesecev
 • Rojstni listi
 • Originalne bančne reference lastnika(-ov), ne starejše od treh mesecev
 • Osebni finančni izkazi
 • Računi za komunalne storitve, ne starejši od treh mesecev
 • Podroben opis prijaviteljeve ponudbe iger in programske opreme
 • Potrditev aplikacije Generator naključnih števil, skupaj z dokazom o njeni veljavnosti in poštenosti

Prosilci morajo zagotoviti tudi:

 • Dokaz, da je uporabljena programska oprema brezhibnega standarda
 • Potrditev, da bodo revizijo izvajali neodvisni revizorji
 • Pričevanje varnostnega sklada ali sklada za nujne primere, ki zagotavlja velika izplačila za igralce, ki veliko zmagajo
 • Podrobnosti o njihovi tehnični podpori in potrditev, da bo na voljo igralcem 24/7
 • Navodila o pravilih ponujenih iger v živo morajo biti prevedena v najmanj tri jezike.
 • Plačajte prijavnino: 35.000 USD
 • Letna pristojbina za podaljšanje licence: 20.000 USD
 • Plačajte prijavnino za dovoljenje ključne osebe: 5000 USD
 • Letna pristojbina za dovoljenje ključne osebe: 1000 $

Prednosti in slabosti pridobitve licence za igre na srečo Kahnawake

PREDNOSTI:

 • Zaupanja vreden in varen: to je spoštovana in ugledna jurisdikcija, zato ste lahko prepričani, da so njeni licencirani operaterji zakoniti, zaupanja vredni, varni in zaščiteni.
 • Relativno hitro: Čeprav traja šest mesecev za pridobitev stalne petletne licence, je razmeroma hitro pridobiti prvo predhodno odobritev. Postopek prijave traja približno dva do tri tedne, in če je vse v redu, traja približno osem tednov za odobritev.
 • Enostavno in preprosto: postopek prijave je preprost.
 • Stroškovno učinkovit z ničelnim davkom: Kahnawake je odličen za novoustanovljena podjetja ali manjša igralniška podjetja, ker je stroškovno učinkovit in z licenco CPA se lahko operaterji veselijo 0-odstotnega davka na igre na srečo.

SLABOSTI:

 • Dolga čakalna doba: Šestmesečna poskusna doba po uspešni prijavi je dolga, sledi pa ji več krogov preverjanj, ki lahko vključujejo nadaljnje preiskave preteklosti – to bi lahko škodovalo podjetju, če bi bil kateri od lastnikov ali sodelavcev povezan z neprijetnimi praksami. v preteklosti.
 • Ni splošno znano: kljub temu, da je licenca Kahnawake ugledna jurisdikcija, ni tako prestižna v drugih regijah, tako da če želijo operaterji ciljati na zunanjo publiko, se bodo morda morali bolj potruditi, da bi pridobili zaupanje in priznanje igralcev.

Domači zakoni in omejitve

Imetniki licence CPA v regiji Kahnawake imajo koristi od daljnosežnega občinstva. V bistvu je univerzalen, razen v Združenih državah Amerike in državah na črnem seznamu FATF.

Medtem ko licenca Kahnawake pokriva vse zakonite trge iger na srečo (razen zgoraj omenjenih), bo morda potrebna ločena lokalna licenca ali posebno dovoljenje za ciljanje igralcev zunaj ozemlja Mohawk. Pričakuje se tudi, da bodo operaterji spoštovali predpise izbranega trga, kar vključuje skladnost z oglaševalsko zakonodajo.

Upoštevajte: Določeno ponudniki plačilnih sredstev lahko omeji ali blokira sredstva iz drugih jurisdikcij.

Zgodovina igralne licence Kahnawake

Zakon o igrah na srečo Kahnawake je bil prvič uveden 10. junija 1996, Komisija za igre na srečo Kahnawake, regionalni regulativni organ, od leta 1999 nadzira skladnost in licenciranje bodočih operaterjev spletnih igralnic.

Komisija je sprejela predpise o interaktivnem igranju iger, ki določajo, da morajo operaterji, ki želijo pridobiti licenco, gostiti svoj portal iGaming na MIT, ki je edini nosilec IGL v njihovi jurisdikciji.

Organ je zelo ponosen na svoj ugled in širok doseg. Zaposluje več agencij, ki pomagajo pri njegovem poslanstvu in zagotavljajo, da imetniki licenc izvajajo dejavnosti, ki so zakonite, poštene in v skladu s predpisi.

Poleg tega, ker morajo vsi operaterji z licenco gostovati pri MIT, ima Komisija v bistvu vsa pooblastila, da prepove in zapre katero koli platformo iger na srečo, ki ne sodeluje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Vodnik za začetnike o licencah za spletne igre na srečo
2023-06-05

Vodnik za začetnike o licencah za spletne igre na srečo

Krmarjenje po svetu spletnih iger na srečo je lahko zastrašujoča naloga, zlasti za začetnike. S toliko različnimi igralnicami in stavnimi mesti, med katerimi lahko izbirate, je težko vedeti, kje začeti. Ena najpomembnejših stvari, ki jih je treba upoštevati pri izbiri mesta za spletne igre na srečo, je, ali ima licenco ali ne.

2024 Nasveti za zaščito računa za spletne igre na srečo
2023-02-20

2024 Nasveti za zaščito računa za spletne igre na srečo

Spletne igralnice so priljubljene destinacije za igralce iger na srečo, ki iščejo udobje iger na srečo na daljavo. Te igralnice imajo tudi mamljive bonuse in edinstven koktajl iger. Toda kljub vsemu navdušenju so lahko spletne igralnice leglo kibernetskih kriminalcev, ki želijo ukrasti pomembne podatke igralcev, kot so številke osebnih izkaznic, številke kartic, e-poštni naslovi in ​​fizični naslovi. Na srečo lahko igralci storijo več stvari, da zaščitijo zaupnost svojih podatkov. Spodaj je nekaj izmed njih: