Kahnawake Gaming Commission

Komisija za igre na srečo Kahnawake je pravzaprav kanadski regulativni organ, ki zagotavlja licence za pravilno regulacijo različnih spletnih igralnic, poker sob in več športnih stavnic. Kahnawake Gaming Commission ponuja preprosto in prilagodljivo možnost za zaščito in vzdrževanje spletnih igralnic za milijone strank, da igrajo in uživajo. Komisija se nahaja na ozemlju Mowhawk v Quebecu v Kanadi in primarno zagotavlja licence spletnim igralnicam v regiji.

Komisija za igre na srečo Kahnawake je od leta 1999 licencirala na stotine spletnih mest za igre na srečo in športnih stavnic, s čimer jih je utrdila kot odlično možnost za sodelovanje prihodnjih podjetij. Več podrobnosti o tej proviziji najdete spodaj.

Zadnje novice

Seznam najboljših licenc za igre na srečo v letu 2021
2021-01-18

Seznam najboljših licenc za igre na srečo v letu 2021

Če se želite pridružiti obsežnemu svetu spletnih igralniških iger, je ključnega pomena, da se naučite prepoznati najboljša spletna mesta za igre na srečo. To je zato, ker morate igrati na pošteni, varni in zanesljivi platformi, da zaslužite denar. Na srečo ima večina uglednih spletnih igralnic licenco in jih urejajo zanesljive jurisdikcije za igre na srečo. Ne glede na to, ali želite igrati v Veliki Britaniji, ZDA, Kanadi ali kateri koli drugi državi, vas ta članek seznani z vodilnimi regulatorji spletnih igralnic.