Ministry of Interior of the State of Schleswig-Holstein

Leta 2012 je Schleswig-Holstein spletnim igralnicam dovolil oddajo vlog za dovoljenje za šestmesečni časovni okvir.

Zaradi tega je nemški Schleswig-Holstein prvi licenciral spletne igralnice na srečo v regiji. Vse državne spletne licence so bile takrat izdane za obdobje šestih let.

Čeprav se je država pridružila zveznim predpisom, ki urejajo igre na srečo, so te licence, izdane ali podaljšane pred pridružitvijo drugim državam v skladu z zveznim zakonom, še vedno aktivne in dovoljujejo licenciranim igralnicam, da delujejo v regiji.

Po strogih predpisih se te igralnice štejejo za varne za stave, saj so spletne licence dovoljevale uglednim igralnim ustanovam v Evropi in Nemčiji pravice do spletnega delovanja.

Ministry of Interior of the State of Schleswig-Holstein
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Spletne igralnice z licenco Schleswig-Holstein

V zadnjih desetih letih so evropske regije okrepile predpise za spletne igre na srečo tako na državni kot na zvezni ravni. Za Nemčijo veljavni zakon ureja digitalne igre na srečo za vsako od 16 držav. Ta sodoben okvir je evolucija nemške strukture iger na srečo leta 2012.

Takrat je Schleswig-Holstein razvil zakon o igrah na srečo, ki je bil ločen od zveznega zakona, čeprav so bili predpisi v obeh zakonih podobni. V skladu s tem zakonom je država izdala 6-letne licence tistim operaterjem, ki so upoštevali zakone in predpise o igrah na srečo v regiji.

Medtem ko bi morale biti te licence do leta 2019 nične, so milijarde evrov, ustvarjenih z igrami na srečo v regiji, spodbudile državo, da je še naprej urejala igre na srečo in pobiranje davkov. Leta 2019 je bil sprejet zakon, ki je nadaljeval licence igralnic, ki so jih operaterji prejeli v letu 2012.

888 je ena izmed najbolj priljubljenih igralnic, ki delujejo v regiji.

888 Casino

Kot ena najstarejših spletnih igralnic na svetu ima 888 vrsto funkcij, ki jih ponuja nemškim državljanom. Krmarjenje po mobilnih in namizni različici igralnice je enostavno.

Uporabniki uživajo v privlačnem, impresivnem dizajnu, ki daje glamurozen občutek. Z gladkim vmesnikom se igralnica ponaša z uporabniku prijaznimi elementi.

O licenci Schleswig-Holstein

Najbolj cenjene digitalne igralnice po vsem svetu so vložile prijave, ko je Schleswig-Holstein začel sprejemati začetne vloge za licence. Posledično je bilo več prijavljenih strani že licenciranih v drugih regijah in upravljajo visokokakovostne igralnice.

Za selitev v Schleswig-Holstein je bilo treba preprosto oddati vlogo in upoštevati finančne in regulativne zahteve, ki jih je določila država. Visoke davčne stopnje za prihodke od spletnih iger na srečo so pomenile, da si manjši operaterji verjetno ne bodo privoščili strogih zahtev glede licence.

Ker pa zakonodajalci vedo, da so za pravilno vzdrževanje spletne igralnice potrebna znatna sredstva, so zakoni strukturirani tako, da zagotavljajo, da operaterji vzdržujejo močno finančno strukturo, pri čemer nakazujejo dolarje davka na igralnice državi za pomoč pri financiranju javnih projektov.

Vodstveni organ se loti izvajanja nelicenciranih operaterjev, da zagotovi, da licencirane igralnice prejmejo večino prihodkov igralnic na tem območju od državljanov države.

proces

Kljub temu je bil proces Schleswig-Holsteina intenziven, da se zagotovi strogo preverjanje tistih igralnic, ki so bile izbrane za delovanje v državi.

Operativne zahteve vključujejo finančno stabilnost, operativno integriteto, preglednost in postopke za obravnavo odvisnosti od iger na srečo. Zaradi strogih zahtev je seznam spletnih igralnic, ki delujejo v regiji, zelo varen.

Te dobro vodene spletne igralnice ponujajo zabavno igralno vsebino z ustrezno strukturo, ki zagotavlja varnost igralcev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak