Swedish Gambling Authority

Spletne igralnice z licenco, izdano na Švedskem, postajajo vse številčnejši, saj se država odpira za interaktivne igre na srečo. Švedski urad za igre na srečo še naprej ponuja licenco, ki ščiti tako igralnice kot igralce. Licence so se začele izdajati leta 2019, ko je postala zakonita pridobitev igralniške licence.

Licenca je potrebna v trg iger na srečo na Švedskem, Švedska agencija za igre na srečo pa ponuja varno mesto za oboževalce za igranje igralnih avtomatov, namiznih iger in drugih igralniških iger. Z regulacijo, odgovornim igranjem in uveljavljanjem pravil omogoča varno igro. Prav tako ni mogoče izdati dovoljenja za igralnice z nerešenimi pravnimi zadevami in dolgovi. Pred izdajo dovoljenja je treba preveriti tudi obstoječe tuje licence.

Spletne igre na srečo in stave so na Švedskem zakonite, če je bila operaterjem v državi izdana pravilna licenca. Številni švedski operaterji in spletne igralnice so razkrili tudi nekaj najboljših bonusov in promocij, odkar so pridobili licenco.

Oglejte si nekaj spodnjih spletnih igralnic. Njihova pozornost do najboljših iger na srečo je rezultat poštenega igranja in vsaka igralnica poskuša ponuditi najboljše igralne avtomate, igralniške igre in še veliko več.

Swedish Gambling Authority

Zadnje novice

Zakaj so spletne igre na srečo na Švedskem danes priljubljene
2021-08-10

Zakaj so spletne igre na srečo na Švedskem danes priljubljene

Spletne igre na srečo so trenutno na seznamu najbolj priljubljenih in privlačnih dejavnosti na Švedskem. Švedi stavijo že desetletja. Obstaja več vrhunskih kopenskih igralnic, ki se nahajajo v Malmöju, Stockholmu in Göteborgu. Kljub temu te ne morejo v celoti zadovoljiti potreb vsakega ljubitelja iger na srečo v državi. Delno tudi zato večina Švedov teče na različna spletna mesta za stave. Več razlogov, ki pojasnjujejo razširjenost švedskih spletnih iger na srečo, so naslednji.