UK Gambling Commission

Komisija Združenega kraljestva za igre na srečo je dejansko zadolžena za igre na srečo v Združenem kraljestvu. Urejajo, kako poslujejo igralniške družbe. Običajno sodelujejo z licenčnimi organi, da zagotovijo nemoten potek poslovanja. Komisija za igre na srečo je prvotno nastala leta 2005 po sprejetju Zakona o igrah na srečo.

Poleg tega, da se ukvarjajo z igralnicami na kraju samem in spletnimi igralnicami, urejajo tudi nacionalno loterijo. Druge omembe vredne igralnice, ki jih urejajo, so 22Bet, 1XbET in Royal Panda. Te spletne igralnice so kot nalašč za začetnike in profesionalce. Zagotavljajo zagonski denar in bonuse, da zagotovijo, da bodo ljudje uživali v iger na srečo.

UK Gambling Commission

Zadnje novice

Ali naj se igralci v igralnicah bolj osredotočijo na VIP programe kot na standardne bonuse?
2023-02-04

Ali naj se igralci v igralnicah bolj osredotočijo na VIP programe kot na standardne bonuse?

Bonusi spletnih igralnic so na voljo v različnih oblikah in velikostih. Novi igralci v igralnici lahko prejmejo bonuse brez pologa, bonuse za polog in brezplačne vrtljaje. Vendar spletna mesta z igrami na srečo vedo, da zvestoba ni poceni v industriji z ostro konkurenco. Te igralnice ponujajo VIP nagrade in druge programe zvestobe, da ohranijo zveste igralce. Torej, kaj so VIP programi in kako se primerjajo s standardnimi igralniškimi bonusi? Nadaljujte z branjem, da se naučite!

Relax Gaming pridobi licenco All-Important UKGC
2021-07-19

Relax Gaming pridobi licenco All-Important UKGC

Ko gre za najbolj zaželene licence za spletne igre na srečo na svetu, je Komisija za igre na srečo v Združenem kraljestvu visoka. Kot taka je skupina Relax Gaming Group s sedežem na Malti 13. maja 2021 prek sporočila za javnost objavila, da je končno pridobila licenco UKGC. Kaj torej ta kritični mejnik pomeni za enega najbolj priljubljenih agregatorjev spletnih igralnic?

UKGC zateguje zanko na igralnih avtomatih s pokrom, ki ostane nepoškodovan
2021-03-05

UKGC zateguje zanko na igralnih avtomatih s pokrom, ki ostane nepoškodovan

Svet spletnih iger na srečo se nenehno razvija in stava v Združenem kraljestvu to zelo dobro vedo. Nedavno je britanska komisija za igre na srečo objavila nove posodobitve zakona o igrah na srečo iz leta 2005. Čeprav se nekateri morda zdijo nepošteni, je to del širšega načrta za varnejše in odgovornejše igre na srečo v Združenem kraljestvu. Nova pravila uvajajo omejitve hitrosti vrtenja in trajno prepoved funkcij, ki slavijo izgube kot zmage in pospešujejo igro. Poglejmo si jasneje!

Entain vodi z imenovanjem prve ženske direktorice
2021-02-19

Entain vodi z imenovanjem prve ženske direktorice

Davno so minili časi, ko so bile igre na srečo izključno moška zadeva. Danes svet spletnih iger na srečo doživlja ogromen premik. Industrija privablja vse več menedžerk in hazarderjev, pri čemer je Entain imenoval prvo žensko generalno direktorico doslej. Toda kaj to pomeni za prihodnost iger na srečo? Pa ugotovimo!