Western Cape Gambling and Racing Board

Spletne igre na srečo v Južni Afriki za športne stavnice in igralnice ureja odbor Western Cape Gambling & Racing Board (WCGRB). Organ zagotavlja več licenc za iGaming kot kateri koli drug regulator v regiji.

WCGRB je kot glavni regulator spletnih iger na srečo v Južni Afriki najvidnejši, glede na to, da vsaka od devetih provinc v državi ureja svoje igre na srečo.

Regulatorji zagotavljajo, da igralnice v regiji spoštujejo zakone o igrah na srečo, ki ščitijo državljane pred neuglednimi operaterji. Ti predpisi spodbujajo preglednost in operativno integriteto. Za južnoafriške potrošnike WCGRB spremlja licencirane operaterje, da zagotovi, da vsak spoštuje pravni okvir, vzpostavljen za igre na srečo v regiji.

Western Cape Gambling and Racing Board
Spletne igralnice z licenco Western Cape Gambling & Racing BoardO odboru za igre na srečo in dirke Western Cape
Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

22BET

si Country FlagCheckmark
Do 600 $
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
 • Široka paleta plačil
 • 12000+ slotov
 • Na voljo športne stave
Show less...
Prikaži več
 • Široka paleta plačil
 • 12000+ slotov
 • Na voljo športne stave

22Bet je igralnica, ki omogoča športne stave in spletne igre na srečo, ne da bi se morali prijaviti. Igralnica je bila ustanovljena leta 2018, kar ni tako dolgo nazaj, vendar se ji je vseeno uspelo ločiti od drugih igralnic in to je glavni razlog za njen velik uspeh.

Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita
Show less...Prikaži več
 • Edinstvene igre
 • Hitra podpora
 • Bonus brez pologa
Show less...
Prikaži več
 • Edinstvene igre
 • Hitra podpora
 • Bonus brez pologa

WinsPark, ustanovljen leta 2008, je dobro uveljavljena spletna igralnica. Njihov cilj je bil vedno zagotoviti svojim uporabnikom, po njihovih lastnih besedah, "sanjsko destinacijo za vrhunsko spletno igranje iger."

Do 5000 €
Show less...Prikaži več
Show less...
Prikaži več

  Megapari je dokaj nova igralnica, ki je bila predstavljena leta 2019. Platformo upravlja podjetje Orakum NV, za konkurenčnost pa so dodali nekaj najboljših funkcij in komponent. Še več, zasnova igralnice je prijetna za oko, njena struktura pa omogoča enostavno navigacijo in uporabo.

  Spletne igralnice z licenco Western Cape Gambling & Racing Board

  Spletne igralnice z licenco Western Cape Gambling & Racing Board

  Dolga leta so se igre na srečo v južnoafriški regiji soočale z omejitvami. Leta 1965 je zakon o igrah na srečo prepovedal vse igre na srečo, razen stav na konjske dirke. Do leta 1970 so bile province Ciskei, Transkei in Venda območja, kjer so začele delovati igralnice. Do leta 1994 so bile igre na srečo v Južni Afriki legalizirane, vključno z vsemi oblikami spletnih iger na srečo. WCGRB in drugi regulatorji za različne province izdajajo licence in uveljavljajo licenčne zahteve, da zagotovijo, da operaterji strankam ponujajo etične storitve igralnic.

  1xBet

  Za spletne športne stave in igralniške igre, 1xBet je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij spletnih igralnic v Južni Afriki. Od medsebojnih tekmovanj na svetovnih športnih trgih do stavnih stav z visokimi vložki, igralniška športna knjiga vabi Južnoafričane, da uživajo v razburljivem igranju. S spletno stranjo, ki je enostavna za uporabo, igralnica strankam prek računalnikov in mobilnih naprav prinaša svet športa in iger na srečo.

  Pri nogometu, ragbiju, kriketu, tenisu in drugih športih lahko stave gledajo in stavijo na najljubšega igralca ali ekipo. Ne glede na to, ali stavijo na več stavo ali eno možnost, lahko Južnoafričani stavijo na različne načine. Spletna stran, ki ponuja konkurenčne kvote na vseh trgih, privablja številne potrošnike v regiji. Kot licencirano prizorišče njegove stranke stavijo na strogo regulirane operacije.

  Spletne igralnice z licenco Western Cape Gambling & Racing Board
  O odboru za igre na srečo in dirke Western Cape

  O odboru za igre na srečo in dirke Western Cape

  Western Cape Gambling & Racing Board je zaprl več kot 1000 nezakonito delujočih igralnic. Zasegli ali uničili je več kot 17.000 strojev ali igralniške opreme. Namen oblasti je ohraniti krajino iger na srečo, ki je brez korupcije. Z vzbujanjem zaupanja v sistem in izboljševanjem zaupanja javnosti spodbuja odgovorno in varno igralništvo v regiji.

  Južnoafriške igre na srečo je urejeno na nacionalni ravni, pa tudi po posameznih pokrajinah. Prijava je preprost postopek. Igralnice lahko zaprosijo za pokrajinsko ali nacionalno licenco. Nacionalne licence običajno zajemajo dobavitelje, proizvajalce in vzdrževanje, vključno z delavci v industriji iger na srečo. Pokrajinske licence ostanejo veljavne znotraj meja posamezne province in pooblaščajo vsako posamezno igralnico za delovanje.

  Prosilci morajo le obiskati pravilno spletno mesto, prenesti prijavnice in predložiti zahtevano dokumentacijo. Celoten postopek odobritve pa je obsežen. Nekatere vloge za odobritev trajajo od treh mesecev do enega leta.

  Po odobritvi mora delujoča igralnica spoštovati pokrajinske in nacionalne zakone o igrah na srečo, vključno z zakoni o preprečevanju pranja denarja. Neplačilo davkov in pristojbin lahko povzroči odvzem licence, globe in druge posledice.

  O odboru za igre na srečo in dirke Western Cape