American Express

American Express ali AMEX je nedvomno eden najbolj priročnih in priljubljenih načinov plačila v Ameriki in po svetu. AMEX je odlična možnost depozita za spletne igre na srečo, saj uporabnikom omogoča varne depozite prek interneta. Sprejemajo ga najboljše blagovne znamke igralnic na trgu.

Preberite več o najboljših spletnih igralnic ki sprejemajo kartico American Express kot možnost pologa in kako položiti z American Express. Odkrijte prednosti uporabe te metode depozita in kako podjetje zagotavlja, da so podatki strank varni, ko uporabljate American Express kot način nakazila v spletni igralnici.

American Express
Spletne igralnice, ki sprejemajo AmEx

Spletne igralnice, ki sprejemajo AmEx

American Express (AmEx) je zaupanja vreden ponudnik finančnih storitev. Od tega pisanja je Stephen Squeri izvršni direktor in predsednik te korporacije. Ta položaj je zasedal od leta 2018 in je igral ključno vlogo pri širjenju blagovne znamke in uporabniške baze. Danes nešteto podjetij in posameznikov raje AmEx kot številne druge možnosti plačila.

Veliko priljubljenih vrhunskih spletnih igralnic ga sprejema, ker omogoča njihovim članom nemoteno vplačevanje. Kupci, ki nameravajo uporabiti tega večnacionalnega bančnega ponudnika za financiranje svojih računov za spletne stave, bi morali izvedeti vse o tem, da bi vedeli, kakšno kakovost in vrsto storitev lahko pričakujejo. Ta objava obravnava bolj kritične podrobnosti v zvezi z AmEx.

Spletne igralnice, ki sprejemajo AmEx
O American Expressu

O American Expressu

American Express Company je elitna korporacija, ki ponuja vrhunske finančne storitve, od kreditnih kartic in osebnih prihrankov do zavarovanj, potovanj, darilnih kartic in nagrad. Glede na spletno stran te organizacije si prizadeva biti izjemno, da bi svojim več kot milijonom uporabnikom pomagala doseči svoje največje cilje, ne glede na to, kje so. AmEx se ponaša s tem, da je vključujoč. Njena ekipa strokovnjakov je predana, da bo služila vsem, da bi dosegli pozitivne spremembe na tem svetu.

AmEx prihaja z mobilno aplikacijo, združljivo za iPhone in Android, ki jo uporabniki lahko prenesejo za hitrejša in enostavnejša plačila. Njegovo delovanje je nezahtevno, da bi zagotovili, da tudi začetniki kar najbolje izkoristijo njegove vrhunske, prilagojene finančne storitve.

Zgodovina American Expressa

American Express so ustanovili Henry Wells, John Warren Butterfield in William G. Fargo leta 1850 kot špeditersko podjetje. Še pred stoletji je ponujal izjemne storitve, s katerimi si je pridobil zvestobo mnogih ljudi, ki so ji zaupali svoje cenjeno premoženje. To podjetje, katerega sedež je trenutno na ulici Vesey 200 v New Yorku, se je z leti širilo in razvijalo. V začetku 20. stoletja je svojim strankam začela ponujati potovalne in finančne produkte.

Leta 1958 se je začelo novo obdobje, ko je AmEx predstavil svojo plačilno kartico, ki je bila izrecno zasnovana za revolucijo pri plačilih za svojo hitro rastočo bazo strank v Kanadi in Združenih državah. Za to bančno družbo so se stvari nadaljevale. Leta 1966 je uvedel program Corporate Card, ki podjetjem pomaga razumeti in zadovoljiti potrebe svojih strank, hkrati pa učinkovito upravljati porabo svojih zaposlenih.

Do leta 2017 je AmEx dosegel več podvigov, ki so spremenili življenje. Ti vključujejo zagotavljanje transformacijskih orodij za upravljanje poslovanja, uvedbo nagrad za članstvo, enega največjih in najbolj priljubljenih nagrajevalnih programov danes na podlagi kartic, in izgradnjo aplikacije AmEx, ki je preoblikovala digitalno poslovanje.

Zlasti American Express so priznane ugledne publikacije, kot sta Forbes in revija Fortune, zaradi svojih neprimerljivih finančnih storitev.

Ali je American Express priljubljen?

Veliko posameznikov v več kot 40 državah po vsem svetu je naklonjeno American Expressu. Statistični podatki iz Wikipedije kažejo, da je bilo do konca leta 2019 približno 114,4 milijona veljavnih AmEx kreditnih kartic. Sem spadajo zlate, črne, zelene, modre in platinaste kartice z različnimi letnimi stroški in ciljno publiko. Zelena kreditna kartica ima na primer minimalno letno provizijo v višini 150 USD, medtem ko se letna pristojbina za Gold kartico začne pri 250 USD.

Kreditne kartice AmEx Blue ne pritegnejo nobenih letnih pristojbin in so zasnovane za mlade odrasle. Črna kartica, ki jo nekateri poznajo kot "kartica Centurion", ima letno pristojbino 5000 $ in je namenjena premožnejšim strankam.

Možnosti plačila, ki jih ponuja AmEx

Mobilna aplikacija AmEx uporabnikom omogoča plačevanje z naslednjimi karticami:

Vse te možnosti plačila, ki jih ponuja American Express, ponujajo igralcem udobje, ko igrajo v spletnih igralnicah, saj jih večina teh spletnih mest sprejema. Vsak sistem se ponaša z različnimi funkcijami. Igralec se mora seznaniti s prednostmi in slabostmi želene možnosti. Če so slabosti določene kartice neugodne, naj poiščejo alternativo, da bi se izognili problematičnim izkušnjam z igrami na srečo.

Večina igralcev na srečo, ki uporabljajo American Express za depozite na igralniških platformah, je v Združenih državah. Obstajajo tudi drugi v Združenem kraljestvu in drugih delih sveta. Na srečo AmEx uporabnikom omogoča uporabo več kartic, kar olajša njegovo uporabo.

O American Expressu
Kako narediti depozit z American Express

Kako narediti depozit z American Express

Polaganje z AmEx je enostavno. Če nekdo nima računa, mora najprej obiskati spletno mesto American Express, da ga odpre. Njihova vloga bo odobrena le, če so državljani ZDA/tujec s stalnim prebivališčem, stari vsaj 18 let. Zahtevani osebni podatki so:

  1. ime
  2. Datum rojstva
  3. Trenutni naslov
  4. Številka socialnega zavarovanja

Po odobritvi računa lahko oseba dostopa do svojega računa na spletu in vplača nakazila prek elektronskih nakazil ali neposrednih depozitov. Slednje je preprosto, saj vse, kar mora uporabnik storiti, je, da elektronsko nakaže denar na svoj račun AmEx. Ta ponudnik plačil omogoča posameznikom, da svoje račune povežejo z drugimi bankami, če to želijo.

Če uporabnik ne želi uporabiti neposrednega nakazila, lahko nakaže tako, da pošlje ček. Plačati ga je treba pri AmExu in vsebovati številko varčevalnega računa osebe. Če je ček plačan uporabniku, ga mora podpisati na zadnji strani, da ga potrdi in vključi številko svojega varčevalnega računa.

AmEx vrne čeke, če so:

  • Nedatirano in nepodpisano
  • Ne plača se uporabniku ali banki
  • Če nimajo številke uporabniškega računa

Tisti, ki uporabljajo kartico AmEx Serve, lahko nakažejo le 2000 $ na dan.

Kako narediti depozit z American Express
Uporaba American Expressa v spletnih igralnicah

Uporaba American Expressa v spletnih igralnicah

American Express je bil možnost pojdi na depozit za številne izkušene in začetnike hazarderje. Kartica AmEx je priročna za uspešne depozite, na srečo pa ta plačilna družba ponuja različne. Igralci na srečo morajo izbrati enega ali več, ki jim najbolj ustrezajo.

Če želite položiti denar, morajo igralci narediti naslednje:

Izberite American Express s seznama sprejetih načinov nakazila njihove spletne igralnice.

Navedite podatke o svoji kartici in znesek, ki ga nameravajo nakazati. Večina spletnih igralnic so postavili minimalno omejitev depozita 10 ali 20 $ in uporabnikom ne zaračunavajo ničesar za polog denarja.

Po tem bo igralec prek besedilnega sporočila prejel kodo za potrditev, da je plačilo opravljeno. Z AmEx so depoziti takojšnji, kar pomeni, da lahko igralec takoj nadaljuje s stavami.

Igre na srečo, ki uporabljajo AmEx kot metodo depozita, nikoli ne bi smeli skrbeti za varnost svojih podatkov. To podjetje shranjuje podatke o uporabnikih v varnih strežnikih, razen podatkov o kartici za izboljšanje varnosti. Za obdelavo plačil morate vnesti tudi edinstven trimestni PIN, ki se nahaja na hrbtni strani kartice AmEx.

Igralci s kakršnimi koli vprašanji v zvezi z AmExom in njegovo uporabnostjo v spletnih igralnicah lahko klepetajo s strokovnjaki za storitve za stranke te korporacije prek njegove aplikacije. Depozit z American Express

American Express je ena najbolj znanih institucij finančnih storitev na svetu. Najbolj znana storitev ali izdelek podjetja je njihova storitev s karticami Amex. American Express ima svoje korenine vse do leta 1850, ko sta ga ustanovila Henry Wells William G. Fargo in John Warren Butterfield. Njihov posel je bila takrat hitra pošta. Njena prisotnost in poslovanje sta bila tako močna, da je že leta uživala monopolni položaj.

Uporaba American Expressa v spletnih igralnicah
Depozit z American Express

Depozit z American Express

Večina spletne igralnice uporabite to kot eno od svojih možnosti plačila, zato mora biti do nje enostaven dostop z uporabo depozit oddelek spletnih igralnic. Če je igralec nov, se bo moral najprej registrirati v igralnici, da postane član, da lahko nakaže.

V razdelku za depozite v spletni igralnici mora biti ikona, na katero kliknite, da začnete postopek plačila. Zagotovljen bo obrazec za izpolnjevanje podatkov, ki jih bo igralec vzel s svoje kreditne kartice American Express. Ko bo opravljeno pravilno, bo igralnica obdelala plačilo in kreditirajte igralčev račun.

Depozit z American Express
Prednosti uporabe American Express

Prednosti uporabe American Express

Mnogi igralci v igralnicah želijo čim hitreje začeti uživati v spletnem igranju. Z uporabo kreditne kartice American Express je to mogoče. Običajno traja le nekaj trenutkov, da igralnica obdela plačilo, dokler ni težav.

Spletna igralnica na igralčev račun ne bo pripisala denarja za depozit, dokler American Express ne odobri plačila. Dokler je kartica v dobrem stanju, ne bi smelo biti težav. To je korist za spletno igralnico, pa tudi za njihove igralce, zato številne igralnice to ponujajo.

Prednosti uporabe American Express
Kako varna je uporaba American Expressa?

Kako varna je uporaba American Expressa?

Spletne igralnice poskrbijo, da uporabljajo najnovejšo tehnologijo za zaščito zasebnih podatkov, ki jih zagotovijo njihove stranke. Njihove metode šifriranja ščitijo igralčeve finančne podatke. Igralnica ne bo več uporabila podatkov o kreditni kartici brez igralčevega dovoljenja.

American Express ima tudi svoje najsodobnejše metode šifriranja, ki ščitijo vsako transakcijo, ki se izvaja z njihovimi storitvami. Če igralec ni odobril plačila v spletni igralnici, se lahko pritoži pri American Expressu, ki bi raziskal zadevo.

Kako varna je uporaba American Expressa?
Varnost pri igrah na srečo

Varnost pri igrah na srečo

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, potrebujete pomoč zaradi težav z igrami na srečo, obiščite ta spodnja spletna mesta:

Varnost pri igrah na srečo